knaskaos.

Det är så mkt kaos runt omkring mig att jag inte vet vart jag ska börja, vilket gör att kaoset inte avtar. Fast jag gillar iofs kaoset på något sätt, för det är oorganiserat organiserat sådant, och det är mitt kaos så därför gör det mig inte så mkt. Fast jag kan inte ha folk på besök, för det går inte att ta sig fram. Jag måste ta tag i det här, börja någonstans, men vart? Upp och hoppa heffaklump! Måste bli fit till imorrn, vad har jag gett mig in på egentligen? Tokfrida.

Morgonsim

Jag vaknar och kollar på mobilen för att se vad klockan är, 08:12 och jag hade fått ett sms av Josse. "Jag far å simma nu". Åhå vad tur tänkte jag, att jag är vaken. Såg sen vilken tid jag fick sms:et och insåg att jag nog inte hade varit vaken, utan vaknat av det. Men jag flyger upp ur sängen, springer runt och letar för många gånger på alla ställen så att jag inte hittar någonting alls. På med linserna och ner med badkläderna i väskan, sen bara att hoppa upp på cykeln. Inser när vi byter om att jag inte har vaknat än, men det gör jag i det kalla vattnet. Vi simmar 24 längder, bättre än förra gången. Det är bra. Sen bubbelpoolar vi, såklart. Det är lyx, vardags-morgon-lyx. Sånt tycker vi om. Rullar sedan hem och äter äggmacka till min yoghurttallrik. Det är också bra.

Solen skiner ute, men jag väntar på regn.

I min lilla lya...

Och så har flyttstressen lagt sig, och jag är ensam i min alldeles egna lilla lägenhet. Det är konstigt att det känns tystare här än på ersboda, även fast jag var själv där. Det är som att jag vet att det kommer att fortsätta vara tyst här. Jag vill fortsätta att stressa på, för att aldrig ha tid till att känna efter. Jag vet att jag kommer att bryta ihop, för nu är det verkligen slut och det känns tungt även fast det har varit det länge. (Jag har lämnat tillbaka nyckeln) Men nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv, och jag tror det är bra. Förutom att jag kommer sluta äta för mat är så fuckingjävlasvindyrt! Och inte fan kan man leva på snabbnudlar heller, nee Frida får inte äta ett skit. ALLT ÄR SKIT.

Nemo har iaf hittat en av sina tusen leksaker som hon nu går och bär omkring på. Jag vill vara lika ombytlig som henne. Hon är min idol. Jag tror hon kommer att trivas här, finns en grannkatt som hon kan rulla runt med. Nu hittade hon visst några nya leksaksråttor, som är kvar i plasten än. Hon är smart hon, förstår precis vad det är. Min bäbis.

Jag vet inte vad jag ska skriva, det är för mkt i skallen, och jag har stängt av.

PS. Jag har iaf börjat träna, i snigelfart, men har iksu-kort nuförtiden. Sug på den ni.

Snabba svängar

Blev jobb idag, upp alldeles för tidigt efter alldeles för kort sömn, med tanke på hur mkt jag har att ta igen från helgen. Men det var bra. Innan jag cyklade iväg till jobbet ringde jag min kommande hyresvärd, och jag får hämta nyckeln imorrn! Överlycklig far jag till jobbet, och tänker att det blir en lugn dag på jobbet, är ju så fint väder, inte fan går folk på stan då. Men jo, det gör dom tydligen. Sluta äta hamburgare när solen skiner! Slutade tack och lov 16, då cyklade jag sjungades till ålidhem och packade ner det sista. Fan vad effektiv jag är, men usch vad tungt det är att flytta, på flera olika sätt.

På Ersboda nu igen, äter sen middag, varma mackor. Orka göra nåt seriöst efter jobb och flyttpackning, kroppen säger nej. Ska ta det lugnt ikväll, kanske packa lite mera, men finns ju en dag imorrn med. Flyttar på onsdag, drar igång tidigt. Det är bra, mycket bra. Dagen blir som längre då. Då kanske jag hinner komma i ordning till helgen, hyfsat iaf, och då kan jag ostressad komma till Hawaiifesten. Det är också bra.

En sak som inte är bra är att jag håller på att få "hurfanskajagklaramigsjälv,jagkaningenting"-paniken. Dessutom har jag penninga-ångest. Hur ska jag ha råd att leva? Ge mig en trisslott tack (ej nitlott)

Hemma-ångest

Allt är redan skit och jag har fått panik. Glömde min favvoklänning i Sthlm, med matchande BH, den ligger tydligen bakom soffan, inte fan tänkte jag på att leta där. SKIT.

Har dessutom redan fått "jagvillintevarahemma,tamighärifrånigen"-ångest. Jag vill bort, vill inte bo här i ödemarkerna, det är fan så himla dött och tråkigt här. Jag vill ha liv runt omkring mig, och känna mig fri. Här kvävs jag.

S i S

Svett i Stockholm. Det är varmt som fan, men jag ska inte klaga, jag tycker om solen. Vi har nu varit här i 1½ dygn och redan hunnit med en massa grejs. Lastbilsfärden ner var rolig, hehe. Bytte chaffis 2 gånger, vilket vi dock inte märkte den andra gången. Låg på överslafen och sov och så vaknade vi upp, såg flygplan utanför lastbilen och undrade vart vi var. Sen upptäckte vi att det var en annan gubbe som körde, haha. Han var iofs inte gubbe. men vi kallar alla dom för gubbar idag. Var iaf trevliga hela högen.

Första bussen vi kliver på får vi åka gratis med, för chaffisen hörde att vi var från Umeå. Sen var det handling och powernap, sov som inte så mkt i lastbilen, därefter Grönan för hela slanten. Josse lärde mig skrika, och jag tvingade henne att åka fritt fall med tilt, fjant-tilt. Men det var en soft dag, fast man blir fort less och illamående i värmen, så vi drog oss in till stan och jag köpte hawaii-fest-utstyrsel, rånöjd och råonödigt, men det är roligt att vara rolig. Trötta som vi var for vi "hem" och försökte sova, gick dock inte så bra till en början, för ingen av oss kunde hålla käft. Sen var vi peppade och det var skoj. For ut här på Sundbyberg, det var mkt folk, men tydligen lite. Haha norrlänningar :P

Idag har jag shoppat kläder för pengar som jag inte har, men det är bra, för jag vill ju inte gå naken i höst.
Nu äre lite eftermiddagssegt, men ska träffa Lina ikväll, det blir så nice. Säger bara, vi två på dansgolvet!

puss och hej.
Ps. ni måste kolla in Björn Gustavsson när han sjunger sin låt " lyssna till dig hjärta" på youtube, om ni inte redan hört den. Äger gör den iaf!

Snart avfärd...

Det är skitvarmt ute och jag sitter inomhus med hood på. Det är alltid så fuckingjävla kallt hos mamma och pappa. Tigger sitter och stirrar ut i dörrspringan och önskar att någon kunde fatta piken.

Det har varit en bra dag idag, utan någon träningsvärk, nästan iaf. Känner av lite i benen och sen har jag grymt ont i nacken, det bådar inte gott inför morgondagens karusellåkning, men det får jag ta itu med på måndag. Haha, sömnen också för den delen, vi tar det sen. Mañana mañana.

Jag har varit så effektiv och hurtig idag. Har som sagt färgat håret rödare, sen apoteket, stan, sitta med Lotta på hennes rast ett tag, parken med Martina, snacka freja-prat som bara frejaner kan, sen cykla till ersboda igen, börja packa, duscha, frakta lillnemo till Lotta, från Åhem. (Tack Lotta för att du är kattvakt!), sen äta, packa klart, prata med Josse, funderat över vem som kan ge mig massage. Haha. Aja. lät inte så mkt, trodde jag gjort mer idag. Men det duger. Snart bär det av till Stockholm, far härifrån om sisådär en timme. Det blir bra, bara vi överlever färden ner.

Todelou Umeå!

Justja, känner mig tjock och ful. Sluta nu.

Hårfärg och soltjej

Det är förmiddag och solen skiner. Jag har redan hunnit vara på Coop och köpt hårfärg och vitaminkick, hängt på låset på apoteket, men gav upp efter ett tag då jag insåg att jag inte hade tid med sånt trams. Sitter nu med klegg i håret och väntar på att färgen ska sätta sig. Det kommer att bli en bra dag idag, det känner jag på mig. Kunde knappt somna igår kväll för jag var så stressad och kände mig oorganiserad, men idag känns det bättre, go with the flow. Jag hinn, he är lugnt. Ojoj vilken bra helg det kommer att bli. Ibland är livet härlig. Det är bara det när jag känner mig levande, och det gillar jag, att känna mig levande. Att leva utan att känna sig levande är ganska ovärt, för er som inte vet. Älskar känslan av att leva livet på riktigt.

Träffa Martina i parken idag, det blir myspys. Saknat henne. Känns som att vi gått om varandra, när hon är hemma far jag bort osv. Men idag är båda i stan, iaf under dagen :P

Oj vad tiden går, nu borde jag tvätta ur håret och äta frukost.
Bye the way, chefen ringde och undrade om jag kunde jobba idag, nope! Sen om jag kunde jobba nåt i helgen, nope för det med! Synd att jag ska bort, men inte mitt fel att dom är ute i sista sekund. Jag vill faktiskt ha ett liv också, dock hade pengar varit nice, men det är inte allt.

Vattenskidor!

Axlarna värker, och jag väntar bara på att det ska komma mer smärta, men lär nog få vänta tills jag stiger upp imorrn och knappt kan gå. Men det var det helt klart värt, att prova åka vattenskidor. Det är fan inte lätt i början, men tog mig upp på kanske 4e försöket, och stod faktiskt upp en bit. Råstolt blev jag, trodde aldrig jag skulle lyckas, är ju så jävla svag i hela kroppen och har så fjantigt känsliga händer, kan ju typ inte öppna en vanlig pet-flaska, hur ska jag då lyckas hålla fast i handtaget och släpas efter en båt undrade jag. Men det gick. Åh vilken känsla när man tagit sig upp ur vattnet, och stod där ovanpå vattenytan, flygandes framåt. Så himla härligt! Ska definitiv åka mer sen i augusti när kusinerna kommit hem.

Sen spelade vi minigolf, Eve vann, inte så överraskande, sen var det jämt mellan mig och Sanna, men jag lyckades komma två, några poäng före henne. Fick ändå 53 till slut, är nöjd, fast jag var kass på vissa banor. Men det var roligt.

Det har varit en bra dag, även fast jag var väldigt trött i början, och nu i slutet. Hehe. Men som om att jag kommer att gå och lägga mig tidigt. Ska börja packa lite, så jag inte behöver stresspacka imorrn eftermiddag. Får panik då. Färga hår? Hmm kanske. Jag satsar på sol imorrn, det är nice.

06:41

Det var inte igår jag klev upp klockan 6, och det är jag glad för. Var iofs vaken vid 6-tiden för nån helg sen, men då hade jag aldrig gått isäng, det gillar jag bättre. Men vill man ha roligt får man lida pin (!). Snart ska jag cykla ner till stan och ta bussen till Tavelsjö, det var inte heller igår. Har nog aldrig tagit bussen dit. Men det ska bli roligt att slå sig gul och blå och få tusen kallsupar, och att pröva nåt nytt! Håll tummarna för att jag kommer tillbaka med obrutna ben, so long.

Telefonterror

Josse ringde och vi pratade, mamma ringde och jag parkerade josse, Eve ringde och jag parkerade mamma.Haha. Att prata med 3 samtidigt och dessutom beställa soffa från ikea. Det är bra att vara tjej ibland. Jag lyckades med allt.

Det var bra att fara till Josse igår, vi såg dålig film och åt alldeles för mycket chips, och ropade till varandra när vi skulle sova, från rum till rum. Upp och hoppa på morgonen, buss till stan, inringd till jobbet, hem, slänga i sig frulle, kasta sig in i bilen och gasa ner till stan. Jobba i 3 timmar med gråmössor, det var nice, flöt på som fan. Sånt gillar jag, tatt-fritt :P Sen till åhem och packa ner mitt liv i banankartonger. Nemo försökte också bli nedpackad, men jag vill ha henne i min famn istället för i en äcklig papplåda. Hon är mysig, min bäbis, längtar! Dröjde kvar länge på Åhem, pratade med Magnus, det var trevligt, sen cykla hem och byx-fan fastnade i hjulen (har iofs cyklat och väntat på det, fladderbyxor-allan, men ändå) och jag blev arg, men men, går att laga. Och sen telefonterror.

Imorrn vattenskidor med kusinerna, så himla roligt! :D Jag kommer att halvdö, haha. Jag gillar fart och fläkt.

Bra

Ah men då så. Fly är bra, bara man gör det på rätt sätt.

Jag är i vännäs (skratta inte, eller jo lite) hos Josse. Det är bra. Det finns ändå mycket som är bra. Bra bra. Mycket bra. Förutom att man blir dyngsur bara man tänker på att gå utanför dörren. Social nu, yes.

Stockholm på torsdag! Wiii. Det blir fan bra. Ett till bra.

Svärparad

Bajs in your face. Jag är less, så LESS.

fuckingjävlaskitjävlahelvetessatan osv.

Never more, säger jag, fast som om, jag känner mig själv.
Fly är bra, det gör jag.

Chillpill, ja tack!

Oj vilken kväll det har varit! Tack och lov har betongklumpen i magen släppt, efter lite mat, te och ännu mera telefonsnack försvann det. (Telefonen är nu nästintill batterilös, även fast jag laddade den i eftermiddags)

Jag är så fuckingjävla hispig att jag blir less på mig själv! Take a chillpill. Jag tror jag stänger inne för mkt känslor, därför jag bryter ihop för minsta lilla sak. Jag måste lära mig att känna det jag känner, våga göra det. Eller gör jag redan det? Nåt fel är det iaf på mig, fast det är vill ingen nyhet. Haha. Lite trötthumor inklämt. Nu tappade jag tråden, om jag nu hade nån. Just ja, hispig. Stressad är jag för den delen också, hur ska jag hinna med allt imorrn? Varför måste jag göra allt imorrn, kommer ju så många fler dagar!? Men vore iofs nice att få sin lön nån gång, banken kan jag fara på senare i veckan. Men orka fara ner på stan innan jag ska på Freja, känns ju omständigt. Buss ner på stan, gå till Freja sen? Är en idé, inte alltför kass. Men om den regnar är den inte lika bra. Äsch. Take another chill-pill.

Nytänk

Det är väldigt bra att tänka till ibland, dock inte tänka för mkt (vilket oftast händer i min hjärna, så att det kokar över och blir ett enda stort kaos). Det är bra för hjärnan att man använder den lite nu och då till vettiga saker. Oftast får jag mina snilleblixtrar när jag är ute och cyklar mitt i natten eller när jag traskar runt i skogen. Det är bra tillfällen till att tänka, på allt möjligt och lite. Det gjorde jag inatt, vid halv 5 i morse när jag cyklade hem efter jobbet. Jag fick en riktig snilleblixt! Fast den ska jag hålla för mig själv, men jag är väldigt nöjd med mig själv. Nu ska jag bara leva efter mitt nytänk, då blir det bra. Dessutom ska jag försöka sluta hispa och andas lite ibland. Tålamod Frida, tålamod. Det blir bra, nån gång blir det bra. Eller hur?

Mera skit.

Allt är alltid alltid skit. (säg det fort)

Allt är skit.

Hur känns det att ha slutat på Freja, det är en fråga jag får lite nu och då. Och jag vet fortfarande inte vad jag ska svara på den, så utan ord stor jag där och spottar ut lite luft, i brist på annat. Jag vet fortfarande inte hur det känns, jag vill inte veta. Jag är rädd för känna efter, rädd för vad jag ska känna om jag ge efter. Egentligen tror jag att jag vet ungefär vad som finns där under, vilket gör att jag ännu mindre vill känna efter. Så här går jag omkring, livrädd för att hacka på den sköra ytan, för jag vet vad som gömmer sig där under. DET KÄNNS SKIT.

Jag vill vara stark och bra hela tiden, men just nu är allt en berg- och dalbana, och jag har ännu inte kollat efter om jag sitter fastspänd. Jag vill vara ett pariserhjul, dom är mer stabila. Jag vill vara bra, men känner mig nedslagen och bedragen. Alltid samma visa, jag är så FUCKINGJÄVLA LESS. Jag ger upp.

Bra.

Ja, jobb det är bra. Jag tänker ätstört, det är mindre bra. Men det blir bra för det dallrar för mycket just nu. Så jobba är bra, stressa bort lite. Det blir bra, allt blir bra. Gud se bra.

fredagssvammel

Det är mycket som jag inte tycker om, alldeles för mycket. Jag tycker inte om att jag inte tycker om många saker. T.ex. tycker jag inte om att det är fredag kväll och jag sitter hemma och degar. Finns iofs en eller två orsaker till detta, för det festa satsar jag inte på en tredagars och för det andra så jobbar jag inatt, 00-04. Extremt kass tid, jag tycker inte om det passet. Jag tycker inte heller om att det blir valkar när man sitter, nya dumma, äckliga valkar som jag vill skära bort med en vass kniv. Jag tycker inte om att det är så fuckingjävla dyrt att ta sig fram och tillbaka till Stockholm. Jag tycker inte om att Umeå är en kass stad, en för liten kass stad som om några årtionden kommer vara drabbad av inavel av högsta nivå. Jag tycker inte om att det har varit sol ute idag medan jag legat inne för att jag ska lyckas hålla mig vaken inatt på jobbet. Jag tycker inte om ångest och jag tycker för tillfället inte om mig själv för jag är dum med mig, på ett icke uppenbart sätt, men dock synligt sätt och väldigt dåligt sätt. Jag tycker inte om att jag sätter mig själv i situationer som jag egentligen borde ha försökt undvika. Jag tycker inte om att jag inte tycker om mig själv.

Nu ska jag försöka börja tycka om saker, för livet kan vara bra, det säger iaf några människor och jag vill tro på dom. Det kan bli bra. Imorrn ska bli en bra dag, jag ska glänsa som aldrig förr, jag vet att jag kan bara om jag vill och är på rätt humör. Kanske kommer vara lite trött efter nattens jobb, och jag får inte sova överdrivet länge men det kan bli bra ändå. Sen vet jag inte vad som händer. Jag borde börja packa, för jag flyttar om 2 veckor. Det är inte länge, men jag kan vara effektiv om jag vill. Kan jag inte få hitta 1500 på gatan igen? Det vore väldigt lägligt. Jag vill ju leva innan jag dör! Jag ska leva, tills jag dör. Bära eller brista. Nu har jag svamlat klart för denna gång.


Viktighet

Vadå underviktig? Är man mindre viktig då? Isåfall är man mer viktig när man är överviktig, kanske för viktig. Jag vill vara lagomt viktig, så där på ett bra sätt.

Jag lever på min ångest, jag äter den och spottar ut den dagligen.
Jag lever på att det är sommar och då får man festa alldeles för mycket utan att det gör något.
Jag lever på de komplimangerna, även fast dom är så tomma att det ekar.
Jag lever på fel sätt, och det har jag gjort ett tag, men fel kan vara roligt och rätt kan vara fel.
Jag lever på musiken som skrålar ut från högtalarna "leave the bourbun on the shelf, then I'll drink it by myself"

JaHa. min mage är kaputt och jag hatar pissljumma drinkar som smakar teguila.

Day after the bang bang.

Jag har typ druckit en liter på alldeles för kort tid, men ändå så är jag törstig. Dagen efter, say no more. Jag har stekt ost, sån där gummiost som jag inte kan stava till och ätit lufttorkad skinka. Salt och gott, det behövdes. Kanske därför jag är extra törstig. En tanke iaf. Jag borde tvätta bort gårdagens smink men det är för jobbigt och då blir jag blöt, jag vill inte vara blöt.

Onsdagar är bra att vara ute på och jag gillar TC, det är ett riktigt fräsigt ställe, sommarfräscht också. Jag fick prata engelska igår, jag älskar det, gud vad jag kan svamla. Jag ska nog flytta till nåt annat land, där jag får prata engelska hela tiden, det är bra. Det var roligt igår, väldigt roligt, fast min tå är förstörd och jag gick i låga skor, så var det roligt. Roligt folk och allt sånt skit. Kanske för roligt, eller kan det vara för roligt? Roligt är alltid bra. Nu behöver jag sova i några dygn och dricka några liter till, vatten utan sprit i.

Onsdag=fest!

Jaha. spara pengar, vart tog den linjen vägen? Den flög nog bort nånstans. Har ju pengar tills dom tar slut :P Shopping igår med favvo-Tuss och utgång ikväll med andra favvosisar (oj, vilket ord). Jag vill faktiskt leva, fullt ut tills jag dör. Så de så. Jag saknar livet, vart tog du vägen?

Andra bullar

Varför somnar jag alltid när jag ska se morden i midsomer? Irriterande. Jag gillar ju det programmet, trots att endast gamlingar, pappa och Lotta ser det. Jag tycker det är bra ändå. Förstår inte hur jag kunde vara så trött, vaknade ju sent idag och så. Jaja, matkoma kanske?

Fikade jordgubbar med Tuss i parken idag, i solen. Det var trevligt. Och Anna kom och hälsade på oss, för att lämna sin nyckel till mig för jag är hennes blomvakt resten av sommaren. Var roligt att dom träffade varandra, Anna har inte träffat nån Freja-tjej annars, tror jag. Trevligt trevligt. Cyklade hem på eftermiddagen, då ringde Anna när jag kommit halvvägs upp längs Ök, och så fort jag hörde mobilen ringa så började jag undra om jag inte slarvat bort Annas nyckel :S Men nope nope, jag hade bara inte fått den. Koko. Gud vad vi glömmer saker. Jag skyller på förkylning.

Det är konstigt att jag inte har bättre pli på mig själv, jag vill ju ner, men ändå så vräker jag i mig mer. Vill inte vill inte vill inte! Hur ska jag då någonsin komma i några jeans utan att känna mig som en uppstoppad korv i alldeles för litet korvskinn? Skärpning tänker jag, men inte fan skärper jag mig nån gång. Jag skäms. Vart tog den där kontrollen vägen som jag en gång hade? Ny dag imorrn, och då ska det tamefan bli andra bullar (dvs inga bullar alls). Alltid samma visa, jag vill ha en ny melodi. Intalar mig själv att det kommer bli annorlunda när jag fått min egen lya. Men tänk om....? Nä vill inte. Det ska bli bra då, det bara måste.

Nu har jag svamlat på alldeles för länge, och jag borde sova, men fastnar förhudligen vid datorn. Det är okej, för imorrn ska inte solen skina på förmiddagen, då får man sova.

3:30:56

Inte vad klockan är nu, inte vad den var när det hände nåt roligt, utan hur länge jag pratade med josse i telen. Tre och en halv timme, och inte fan blev jag uttråkad, bara lite trött. Haha, men vi gjorde ju andra saker medan, är ju tjejer tack och lov. Jag har fastnat framför datorn alldeles för länge, men sova är tråkigt och det här är roligare.

Promenad med Anna idag, som sagt i tidigare inlägg. Vi glömde en cykel på expo, gick på Ön och lekte lantflickor, köpte resväska till Anna och klagade över ömma fötter när vi var tillbaka. Det var trevligt.

Imorrn ska jag fika i parken med Tuss (bra väder, ja tack) Det blir också trevligt.

Fan, just i detta ögonblick känns det bra. Rymma? Ja tack. Hehe. Du vet.

Bilder

Tänkte lägga upp lite bilder, nu när jag äntligen har dom på datorn....
Old gal's


De söta


Jag å tuss


Goshimoshimoooo!

Måndagerdag.

Gårdagen försvann, som bort nästan hela. Hatar att sova bort dagar, helst när dom är soliga och jag har "jagäraldriguteisolenångest". Men dagen var inte helt värdelös, var hos Martina på kvällen. Hon hade packpanik, men det var trevligt ändå.

Det är sol idag med, ska ut och gå med Anna om ett tag. Det är bra, promenad och Anna, båda är bra. Imorrn far hon söderut och lämnar mig ensam i tråkiga trista umeå. Fast det finns ju iofs fler roliga människor här, jag har inte glömt bort er!

En massa saker jag måste fixa/kolla upp innan jag flyttar. Helst NU, men jag gör det ändå inte, att aldrig sluta skjuta upp! Jag borde borsta mitt hår, men jag vågar inte. Det har jag inte tid för, ska vara hos Anna om en timme, vilket betyder att jag har en halvtimme på mig för att göra mig klar, sen nedcykling. Ta med dendära avin som gör att jag får lite pengar, och fixa en liten väska. Liten? Har ingen. Leta, den är inte här. Nä nu måste jag sluta på riktigt, ska ut och gå med mitt fläsk. Fladderfladdersladder.

Efterfest. eh va. eller mjo.

Ja. fortfarande vaken, det gör ont i fingret och jag kjommer att skriva fel så många gånger, men jag orkar inte ändra, för det är tidigt på morgonen och jag har inte gått isäng än. blä för det, eller jooohooo. nej. eller jo. men nej. neeeej. hata. fan. jag visste, jag visste, men ändå, gah varför???? Jag vet ju, så varför tror jag? Blä för det oxå. blä är mitt ord. det är mitt ord, som lever vidare på freja (hoppas jag) och "vi får väl se". Jag behöver sova, eller mer sprit och aldrig sova, för bilderna förföljer mig, aldrig sova utan mardrömmarna. TOA nu. ja tack. Ledig? hoppas.

Mubbe imorrn. folk tycker att jag drar ramsor hela tiden, mubbe, ubbe, tuss, fubbe osv. men ni är mina.

Feberfredag.

Tomt, allt är tomt. Det här som skulle bli en bra, produktiv dag, men icke sa nicke. (eller någon annan) Däckar i sängen, helt kaputt, mamma väcker mig till lunchen. Ingen skogsspringning för mig idag, feberyrar och är helt utslagen. Varför nu? Ska ju vara trevlig och social ikväll med long-gone-friends, men nu sitter jag här med blött hår och tung kropp. Min mage är dum som vanligt, både invändigt och utvändigt. Men jag ska ta mig ut ur lägenheten ikväll, även fast kroppen säger nej. Skit i dig! Jag får ta den stora smällen imorrn kväll efter jobbet, längsta jobbpasset på typ ett år.

Jag blev ledsen igår. Jag blev inte ledsen för att jag inte uppfyllt mina drömmar, jag blev förkrossad när jag insåg att jag inte haft några. Jag har inte haft några drömmar. Jag vill ha drömmar, mål att försöka uppnå, jag vill komma nånstans, dit jag vill komma. Drömmar, jag har svält bort er och ätit upp er när ni kommit tillbaka.

Men blä!

Jag stinker hamburgare fast jag skrubbat sönder mina händer och duschat.
Min ena lins är dum i ögat, fast jag kan inte peta på den för då kommer ögat att lukta hamburgare.
Jag har världens fetaste mage.
Jag blev intervjuad av radion idag, om busstrejken. Det är väl bra, eeeeh.
Halsen sticker ännu mer än vanligt, kan inte sluta hosta.
MEN BLÄ.

Jag vill vara liten, sprudlande och levande.

Umeå igen

Sitter på golvet och skriver på min laptop, inklämd mellan fåtöljen och soffan. Trådlöst bredband, men jag har nog inte fattat det praktiska med det eftersom jag sitter på golvet. Det är inte skönt eller bekvämt och när jag hostar skumpar ändan hårt mot trägolvet. Min mage låter som en betongblandare, förstår inte varför.

Tillbaka i umeå är jag, vill inte. Här har jag äcklig hy i ansiktet, aldrig varit så ofräsch även fast jag tvättar mig hela tiden, dumma onyttigheter, dumma alkohol och cigg. Och här regnar det, livet är tråkigt och ångesten förföljer mig vart jag än går. Kommer inte undan den i sömnen längre, inte ens i sömnen får jag hoppa på rosa moln. Hemska drömmar som inte verkar ge upp, vad vill ni mig? Jag vet, fast jag vet inte vad som hänt längre, kan inte skilja på verklighet och (mar)dröm. Förvirrad och förtvivlad, förstörd och sönderrörd. Låt mig vara.

Ikea då, det var nice. men jag var så fuckingjävlabakistrött att jag däckade så fort jag satt mig ner. Men jag shoppade tills jag stöp i den avgasluktande bilen. Det var en lång dag.

Halsen min är kaputt, vet inte om jag festat sönder den eller om jag bara ramlat in i för många buskar. Vet inget, bara att jag längtar tills jag flyttar. Det är mitt närliggande mål, min alldeles egna lägenhet.
Nä sluta nu, jag är less på det mesta, på livet, på vädret, på halsen, på håret, på huden, på ångesten, på invecklade saker, på väntan, på längtan.... osv.

och så var det fest iiiiigen.

Festfredagen var en bra fredag att festa på. Trevligt folk, värmande komplimanger, så det var bra. Punkt slut. Enda minuset var 5-kronans historia, inte mysigt.

Idag är det sista festkvällen, den 5 i raden. Jag är förvånantsvärt pigg, känns som att jag skulle kunna fortsätta flera dagar till, men det ska jag inte. Längtar ändå till imorrn då det är slapp på högsta nivå som gäller.

Sänder en elektronisk puss till alla snälla runt omkring mig.


Hemska död (öde)

Sitter hos Tuss, med alldeles för rufsigt hår, solbrända eller skitiga fötter och en nacke som inte blir glad på mig när jag headbangar. Att jag aldrig lär mig. Inge sånt skit ikväll, och inte tänker jag ramla mitt i folkhopen som hoppar upp och ned till musiken heller, det är för farligt och innebär för mycket panik. "gah jag kommer att dö" osv.

Jag har varit här i Bosvedjan (visst vare så det hette?) i knappa 2 dygn och jag har redan lyckats orsaka ett bombnedslag av kläder och prylar. Det är inte stabilt. En till ostabil sak är att jag festat 3 kvällar i rad nu, och det är 2 kvar. Nytt rekord i sikte? Dåligt rekord.

Det är varmt ute och jag skriver osammanhängande, min skalle hänger inte ihop nånstans, och jag måste trycka extra hårt på i-tangenten för den verkar kolaseg. Mycket har hänt, och det är lite kaos i min skalle, som vanligt. Tjafs hit och dit och jag vet inte vart jag står, eller vart någon annan står för den delen heller. Och jag tror det väntar mer tjafs runt hörnet. Tajfs och jag är som magneter och kylskåp. Just ja, det är varmt ute, och jag vill bada bort äckligt festival smuts. Blev kanske lite renare igår när vi sprang genom en fet vattenspridare som vi hittade i en park. Det var tipptopp.

Min mage är sur på mig och surare lär den bli. Min ekonomi är också sur på mig, och även den lär bli surare. Sprit sprit å sånt skit och sen så Ikea. Och lyckats hålla mig från shopping av kläder har jag inte gjort, men köpte typ världens snyggaste kjol igår. Rutig, ovanligt va. Eller inte. Men den är råsnygg! Jag är så kär.

Nu måste jag fräscha upp mig lite, och bli SOMMARFRÄSCH. Dt är för övrigt det nya inneordet, och PIFF. Bra skit.

Jag saknar
resten av frejagänget, mina ögonstenar
nykterhet
liv utan krångel
nemo
och ett liv utanför resväskan.

Natt

Oh hjälp vad klockan flög iväg! Jag borde sova för att klara av morgondagen, och kvällen efter det. Men sover gör jag inte än, väntar på mera tjafs som står ute i trapphuset. Tjafs, det är min grej. Jag fick värsta hjärteorden från bonden, dom värmde, tack, seriöst tack! Såg millencolin, dom rockade som vanligt. Det är härligt att leva ibland. Over and out,

Onsdagsmorgon

Det är förmiddag och jag har just ätit frukost. Jag tror solen skiner ute, det är nice. Pratade med Tuss för ett tag sen, åh vad glad jag blev av att höra hennes röst. Jag ska fara till henne sen, när hon kommit hem. Längtar! Sitter hos Tres och Joanna och väntar på att dom ska bli lite roligare, båda ligger nämligen och sover, jag studsade upp först. Haha! Iofs inte så konstigt, dom drack liiiite mer än mig igår, I took a chill-pill, och dom körde på hyfsat hårt, iaf Tres. Jag måste ju spara lite på krafterna till resten av veckan.

Vi åkte runt i en buick (tydligen) igår. Det var nice, med vinden i håret osv. Jag är ju ändå lite white-trash. Haha. I början var det riktigt skoj, men så tappade jag peppen i farten och fick ångest. Hatar att vara fylld med ångest. Och jag har inget verktyg att lindra den med än, förut söp jag lite till, och sen ännu mera, men jag har kommit längre än så nu. För att någon gång bli av med ångesten måste man härda ut, leva med den ett tag, ta itu med den, och inte supa bort den. Jag har vuxit. Känns bra, fast så fucking jävla trist ibland. Jag mår så jävla skit av det för tillfället. Ljusare tider, ja tack!

Nä nu måste jag hitta en ATM (visst heter det så?) och se om mitt kort har sluta fungera, innan jag drabbas av panik, vilket jag kommer att göra om det inte funkar. Håll tummarna.

Walking down memorial lane...

Vilka minnen, vilka tider, vilka bilder. Åh jag vill tillbaka till våra helger, våra onsdagar, våra tokigheter i matsalen, allt det roliga man hade för sig när man var ung och dum. Herreminje vad mycket tokigt man gjort tillsammans. Joanna och Tres, och Lina, men hon saknas ikväll. Minnen, ta mig tillbaka. Och musiken som väcker alla dessa minnen. Även helvetet hade många ljusglimtar, och ni var mina. Balkongen på Berghem, toalåterna på tomtebo, vinkvällen i källaren, ja allt. Kan vi inte skapa fler minnen tillsammans mina vänner?

S-vall

Och så var man i Sundsvall. Trevligt trevligt. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Joanna ramlade igenom tältsängen som jag sover i och Tres fiser, katterna lossar hår och snart, eller nån gång idag iaf så ska vi fara till Birsta. Frida behöver nya kläder, kläder som passar, kläder som jag kan ha på mig, kläder som jag vill ha på mig, utan att känna mig som en uppstoppad korv. Blabla.

RSS 2.0