GLÖGG!

Äntligen! Så som jag väntat och längtat! Nu när snön har kommit får man faktiskt köpa glögg. Nog för att jag inte bryr mig om vilken årstid det är när jag dricker glögg, men vissa bolag har slut på glögg, och får först in nya flarror i november. Så nu är det bara att dricka och vara glad!

Sitter och dricker glögg nu, varm och god. Så mysig känsla, så mysig smak, jag älskar glögg! Nu har jag ett lager, som jag ska hålla fullt hela mörka vintern. Glögg glögg glögg glögg GLÖGG!

Det finns hopp...

Åkte buss hem från stan, blåste så jävulst och jag var redan frusen... 1an upp till klintvägen för att sedan gå till Freja. Först så körde den 8ans väg, vände vid Åhems centrum och så när den kom ner mot rondellen ovanför sjukhuset igen så började 2 killar springa efter bussen. Snäll som busschaffisen var så stannade hon, fast ingen hållplats var i närheten på något sätt alls. Sånt tycker jag om. Just ja, killarna tackade henne också. Det finns hopp för den här världen.

Nu sitter jag i min soffa, under två filtar, med en riskudde och tjocksockar, dricker te och fryser som en gris ute i rymden. (Jag har hört att det är kallt där uteuppe) Samtalet idag var bra, så bra att det var värt isigheten som förmodligen kommer sitta kvar i min kropp tills jag går isäng. Nya teorier, andra tankebanor som fått mig att se saker på ett annat sätt, till en början. Det är bra. Jag tycker om givande omvägar i tänkandet.

Ska skriva lite på hemtentan nu, innan pappa kommer och hämtar mig för att köra mig och mamsen och han själv till OBS (dvs coop för er som är ny i stan). Jag ska gå på det nya systembolaget och köpa glögg. Jepp nu är det tamejfan dags för glögg, i snöyran och allt! Oooh va gott med lite varm glögg ikväll medan jag syr min dräkt till imorrn (vars idé jag är så fuckingjävlanöjd över, jag är så bra! fast en riktigt tidsoptimist är jag med). Äntligen glögg! Ska finnas där, fast det inte är november riktigt än, har kollat lagerstatusen på nätet. Haha.

Årets första snö?

Varför ska jag alltid göra sjuttioelva saker samtidigt? Ingen ordning på nånting.

Jag har börjat med hemtentan, jippi! En tredjedel är avklarad, allt enligt min plugg-plan. Än så länge iaf...

Ska snart gå ner i stan i vinterns första snöyra (tänkte först skriva årets första snö men det stämmer ju inte, snöade med all säkerhet i januari, februari och kanske mars), det blir mysigt och säkert kallt. Jag ska köpa tyg till en sak jag ska sy, som jag inte vet vad det är igen. Sen leta bok som inte finns, jag vill hitta det omöjliga!

Känns som att det kommer bli en bra dag idag, fast kanske blir neråtgung på sofiehem. Hoppas inte. Jag vill bara hem och leva!

NU

Nu måste jag tamejfan börja med hemtentan, NU NU NU. Jag ska BÖRJA nu. JAG ska skriva den nu. Nu SKA jag börja.

Utanförskap

Lotta fyllde år igår, min underbara älskade kära vän. Grattis till henne (i efterskott).

Vi var på Olearys och åt, Lotta, jag och lite maxfolk och sen lite annat folk som ville fira Lotta. Vi satt vi två bord, max-bordet och de andra. Det var väldigt trevligt, en massa skratt och prat. Men så tog min ångest över... Folk drack, inte så många men ändå, och jag kände att jag var tvungen att ta det lugnt för har redovsining om 1½ timme, måste vara pigg och fräsch då. Men jag klarar inte av att vara runtomkring folk som dricker öl efter öl, medan jag sitter där nykter och tråkig. Allt kom över mig och kände mig så utanför. Inte riktigt med i max-gänget, för... eh ja jag vet inte, känns bara halvt med. Sen dom andra... aldrig riktigt varit med där. Så där satt jag, ångestfylld och utan tillhörighetskänsla. Jag for hem och gömde mig under täcket. På lördag ska det iaf bli roligare, roligt värre till och med!

Känns som att jag behöver sova i minst en vecka, för att kunna vara människa igen, av olika orsaker. Men har inte tid att sova så länge, eller gå i ide i huvudtaget. Ibland är världen är för hård för en labil människa. Jag försöker bita ihop, men hela kroppen värker och skriker efter lugn.

(inte) gillas

Min halva vänstra hand har domnat bort, och varit borta till och från i flera timmar. Det gillas inte.
Jag har träningsvärk i magen och axlar/neråt bröstet. Det gillas.
Hemtentan är fortfarande nästan helt oskriven. Det gillas inte.
Luften var frisk och ren när jag gick ut i morse. Det gillas.
Min tv är knäpp, och bilden fastnar ibland, men enbart på kanal 5. Det gillas inte.
Clementiner är billiga för tillfället. Det gillas.

(Det var igår kväll)
(Nu kommer några morgontillägg)

Nemo väntar under sängen tills jag stiger upp, sen attackerar hon. Sötunge. Det gillas.
Jag har börjat hålla rent efter mig i köket, inga massiva diskberg nuförtiden. Det gillas.
Min älskling Lotta fyller år idag! Wiii! Hon är enbart bra. Bäst. Det gillas.
Jag hade inga hemska mardrömmar inatt. Det gillas
Förutom att jag tror det är svinigt kallt ute så gillas det mesta för tillfället (just ja, och förutom att jag har ingen aning om vilken dag det är, alla dagar, men annars så). Det är en bra morgon. Punkt slut.

GAAAAAAAAAAH

6 timmar av den här dagen försvann helt och hållet, så himla onödigt. Fast det kanske behövdes? Varit och handlat frukt på affären, tränings-bananer. Fick upp humöret så att det kändes någorlunda, men så kommer bakslag nummer 2. Denna gång enbart mitt eget fel. När ska jag sluta ställa till det för mig själv och börja använda det jag har under hårfästet??

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG EGENTLIGEN??? (retorisk fråga)


Scch. tystnad. rör inget.

Bra morgon, vaknade och tog mig upp, ett tag iaf. Men var på bra humör även fast jag har träningsvärk i hela kroppen från igår. Fast egentligen gillar jag träningsvärk, då vet man att man har gjort nåt jobbigt. Tog en liten förmiddagslur nyss, innan jag tänkte sätta igång med hemtentan.
Det var mindre bra.
FAN.
Jag vill aldrig mer sova i hela mitt liv.
Drömmen, nej mardrömmen.
Nej det går bara inte. Det går inte.
Jag är helt förstörd och gråter. Vet inte vad som är sant eller inte. Vill inte tänka efter, gräva djupare. NEJ DET VAR BARA EN MARDRÖM.
Går inte. Vågar inte röra på mig, rör mig inte!
Är
FÖRSTÖRD.

Grymt gymt

Har varit och gymmat med Emmy ikväll, min trogna vapendragare. Hon var så duktig på att hjälpa mig göra rätt vid alla konstiga maskiner (dvs alla maskiner, eftersom ALLA är konstiga för mig. eller njae, kanske inte riktigt alla, men dom som jag inte tycker är konstig har jag säkert gjort fel på i mitt tidigare liv). Jag vill att det ska bli en rutin, gymmandet.
Emmy är bra, gym är bra. vi är bra, ne vi är bäst. Tack.

jag+emmy+gym=måndagsochtorsdagsrutin?

"Folk inbillar sig ofta att de skulle vara lyckligare om de var på något annat ställe.
Men lyckan beror inte på var man är utan hur man är."
(Frank Crane) (och jag tackar Emmy för lånet)


Hej!

Bra dag, trött och skit, eller näj nu ljög jag. Vet inte. har iaf varit en bra dag. Lite kallt men ska gymma in lite värme i kroppen. Jag är på g och aldrig still och jag tycker mina vänner och folk som säger hej. Hej!

Morning has brooooken

Sov länge, eller låg i sängen många timmar, vettefan om jag sovit så bra. Nope nope.

Nu SKA jag börja med HEMTENTAN. Jag bara MÅSTE. Och det är NU.
(Jag vill ligga i sängen, under mitt täcke och läsa bok istället, det är tryggt.)

Bäst

Middag och efterrätt, prat och skratt runtikring de vuxna, och mario kart. Allt detta med de bästa. Kändes nästan som att jag var i huset igen. Börjat planera en helgresa till en annan av de bästa, hoppas det blir av. Och snart kommer ytterliggare en annan bästa, grannen bästa hem igen, ja tack. Snart är allihopa samlade, precis som det ska vara. Det är bäst, ni är bäst.

Vad skulle du helst göra med 1500kr?

1. Slå in knytnäven i en garderobsdörr så det blir ett hål
2. Cykla utan lysen och reflexer och bli tagen av polisen
3. Köpa ett 4-månadersträningskort på IKSU (silver student)
4. Köpa 24 starkvinsglöggsflaskor
5. Bjuda en kompis/partner på 3-rätters middag på en fin restaurang
6. Skaffa 15 fadderbarn
7. Anordna en sjudundrans fest
8. Tappa dom på gatan

Rockin'

Fan nu hade jag glömt bort vad jag skulle skriva. Damn it. Just ja! Jag grillade inatt på jobbet, en timme på dryga 8000 (inge spec) men sen en timme över 10 000, och jag missade typ inget! Helt underbart. Har alltid varit rädd för att stå i grillen, gjort det ändå, för Linn frågade om jag kunde ta över. Sa först nej men ändrade mig sen, men inte gillat det förut men nu inatt diggade jag det stenhårt. Fullkoll och fick en massa beröm från gästerna. Hehe. I still got it. Ser tydligen lugn, sansad och fokuserad ut när jag jobbat, långt ifrån vad jag är på insidan men roligt att det inte syns. Tack för den extra timmen inatt förresten!

Aqua 2 idag, hoppas det går fin fint. Ska bli skönt att komma igång med träningen, har dock sjuk träningsvärk i ena vaden och har inte gjort ett piss för att få det, typ sovit :P

Plugga lite nu innan IKSU?

Bra ekvationer

Alla mina pennor försvinner, jag vet vem som är boven i det dramat.
All min ångset försvinner när jag har ett mål med dagen.
Allt det dåliga försvinner när jag lever utan att stanna upp.
Allt liv försvinner om jag slutar andas.

Ikväll: anna+sushi=mys
Inatt: jobb+jobbarkompisar=roligt

Fucked-up

Jag är en konstig varelse som berörs på sätt som ingen kan förstå, inte ens jag. Det kommer upp nya saker nästan varje dag, vart har dom varit hela mitt förflutna liv? Jag skapar en ofantligt många onödiga tankar i min stackars förvirrade kaos-skalle, och det gör inte tänkandet lättare. Dessutom lever jag med den ena foten i verkligenheten och den andra i något konstigt parallellt drömuniversum. Jag har problem, fler än du någonsin anat, fler än du någonsin kommer att få reda på, för jag är alldeles för ofta en stängd mussla. Jag vill inte ha det så här, men mina känslor är alldeles för starka, då måste de ju vara sanna, eller? Allt hänger inte på mig, men mycket gör nog det. Kan inte förändra mitt förflutna, men kan hantera det på olika sätt, vet däremot inte hur jag ska göra det, är för mycket. Det är dimmigt i min värld och värken blir mer och mer påtaglig för varje sekund.

I'm a mess. Helt fucked-up.

Boooooooost

Det har varit dag idag, och det var en rolig dag, har iofs inte varit vaken så mkt på denna blåsiga dag men det var ändå en bra dag. Boooostar i skolan, dom gillar vi. Hehe. Asgarv är också roligt. En till rolig sak var att jag slog nog världsrekord i att äta ett äpple så sakta som möjligt. Höll på i såsådär 40 minuter. Ville ju inte leva om och smaska som en galning i hörsalen.

Pappa ringde och väckte mig halv 4, och jag ba: va fan ringer han och väcker mig så här jävla tidigt på morgonen!!?? Var dock inte morgon, utan klockan var 15.30. Var på apoteket och hämtade massa stuff, vilket ledde till att.......
.....Jag har ca 45 kg (ja kilogram!) mjöl i mitt förråd. Det är inte alla som har det. Kom hit och baka åt mig vettja!

Jag vill inte jobba inatt. uuuursa. Men det blir säkert bra, bara jag håller mig vaken nu ikväll så. Annars är det prima, ibland iaf. Jag är sugen på massa saker, ätbara och ickeätbara (de icke ätbara vill jag inte äta).


Jävla fiskhand

Sjukt trött igår kväll, gick och la mig halv tio (!), men inte fan kunde jag sova för det. Morr. Hur i hela friden ska jag kunna vara vaken till 5 inatt, och dessutom orka göra saker under tiden? Ett problem som måste lösas.

Började på en ny bok igår, eller ny och ny, började läsa den för ett år sen men så opererade jag handleden och orkade inte hålla i den. Ett riktigt as till bok. 1000 sidor! Galet. Men det verkar ju bra så jag vill verkligen läsa den. Bara jag inte får mer ont i handleden, för den har börjat värka varje dag nu igen, och vill fan inte ha mer ont. Jag är less på den jävla skiten! Dumma handled! Du ska vara snäll och inte full av smärta.

Kändes lite neg nu.... ska försöka ploppa upp mig, men kanske kommer att falla snart igen... Får troligen reda på hur tentan gick idag, och jag är mäkta nervös. Oj nu sprang klockan iväg, måste jaga efter!

Vart tog det vägen?

Vaknar mitt i natten och försöker göra mig själv sömnig igen genom att läsa en bok. Attans att den ska vara så spännande att jag inte vill sluta.

(FAN NU FÖRSVANN DET JAG SKREV FÖR NÅGRA MINUTER SEN, MORR)

Vettefan vad jag skrev, typ att jag är trött i kroppen och skallen efter skolan och stan med bäsibän. Myspys, saknat.

Jag gillar saker men inte dom som försvinner.

Promenad är bra

Jag fick ångest efter skålar med slisk, kunde inte sitta still, kunde inte koncentrera mig på något alls. Så jag gick till Josse och vi tog en promenad tillsammans. Det var bra. Promenader är bra och sällskap är bra och prata med någon är bra och kompisar är bra och frisk luft är bra och kyla är bra och det blev bättre.

Nu ska jag göra ett pluggryck (och lyckas denna gång).

Perfekt dag för soppa

Lagade rotfruktsoppa nu till middag, det är varmt och gott, och riktigt höstigt. Men fan va den var stark, förstår inte riktigt hur den blev så stark. Aja. smakar mumma ändå.

Jag ska vara duktig ikväll, har gjort upp en liten plugg-plan. Det är bra med struktur.

Varför åååh varför är boken "Tusen små bitar" med James Frey slut på adlibris??!!!? Morrmorr.


Havregryn och frustration

Sitter här och äter min gröt och vet inte hur många hårda skalsaker jag hittat! Vad fan är det för fel på mina havregryn? 4e nu. Gosh. Aldrig varit med om liknande.

Seminariet igår var soft, vi satt där och viskade om andra saker. Haha. Sen hem och sova, som vanligt. Tror jag ska ta en promenad nästa gång jag vill sova, för inte fan blir jag piggare när jag sovit en stund. Dags att pröva nya metoder. Min älskade storasyster Anna ringde och det var väldigt trevligt! Saknar henne. Vi har bokat in görasushiochmyskväll på lördag. Det blir väldigt nice.

Pluggade igår kväll, och gjorde det faktiskt rätt så länge för ovanlighetens skull. Koncentrationen höll flera timmar, eller ja, till och från iaf. Dock en förtjänt tv-paus. Desperate.... What what? Fatta inget.

Är jag den enda som skriker av frustration när jag ser reklamen för greys anatomy som visas ikväll?!

(Jag håller på att lägga ett pussel, hittar nya bitar lite nu och då, men nästan lika ofta faller en bit bort)

Mörkrets makt

Det är mörkt ute och jag vill ligga kvar i sängen, under mitt täcke för där kan inget hemskt hända, där är jag säker. Obligatoriskt seminarium nu på morgonen/förmiddagen. Så fort jag tänker på det krymper jag och längtar till min säng. Om jag inte far kommer jag få en massa jobbiga kompliteringsuppgifter och det har jag inte tid eller ork för. Måste bara lyckas ta mig till skolan. Jag försöker att inte tänka på det, låtsas inte om att jag ska till uni. Det fungerar för tillfället, men när klockan drar sig närmare 8 blir det nog svårare att undvika det faktum att jag måste ut i den föränderliga världen.

Jag saknar min barndom som jag aldrig fick uppleva.

Värdighet

Nu handlar det om att göra saker för min skull. Har förut alltid gjort saker för andras skull, för mina vänner och familjs skull och det är ju snällt, men nu handlar det om mig. Hur ska jag någonsin tycka att jag är värd att må bra om jag inte försöker bli frisk för MIN egen skull?

Sagovärlden

Söndagar är nästan alltid lika kassa, iofs ofta väldigt softa, men det beror på bakisheten... Alltid en massa måsten som man har skjutit upp hela veckan. Orkar inte ens gå in på allt jag borde och måste göra. Fast man måste ingenting, egentligen.

Aja. Sittningen igår var riktigt nice. Så fina alla var! Riktigt roligt när man vågar bjuda på sig själv och klä ut sig. Trevligt trevligt. Drog på corona sen, men bytte kjol innan så jag kunde ta mig framåt. Roligt där med, en massa "djur" som dansade på scenen. Haha. Men på slutet dog jag. Tog extremt lång tid att gå hem, jag gick och gick men kom inte framåt, min längtan efter svunna tider blev för stark och jag färdades bakåt. Gick mot ett mål som jag inte ville nå, stannade upp på vägen under varje gatulykta och andades, försökte ta mig samman. Till slut nådde jag mitt mål och mådde ännu sämre.

Har varit ute med Nemo idag, det tyckte hon var roligt, nästan lite för roligt. Och vilat har jag oxå gjort, som vanligt då. Är bara så jävla slut hela tiden. (ja jag vet varför). Snart kommer mina frejaner och vi ska göra paj. Sen måste jag nog plugga.

Sjöjungfru

Inte än kanske, men snart. Har på mig kläderna, eller vad man nu ska kalla det. Kan nästan gå bra.... Dags för sminkning och hårfixning! Tjo hej.

Freedag

Fredagkväll och jag har ont i skallen, men vet varför. Just ja, ska snyta mig! Snyta, gud vilket fult ord. Aja.
Var extremt död imorse, kändes som att jag inte fått en endast blund under natten, så jag stannade kvar i sängen och försökte sova lite. Jag är bara så jävla trött hela tiden. (Ja jag vet vad det beror på.) Var på Freja idag... och jag vet inte vad jag tycker om det. (öppenvården) Hon sa saker som jag redan visste så jag vet inte om det gav så mkt, en sak var iofs ny. Tänka på den och bestämma mig nån gång? Kan inte fortsätta så här länge till, kraschar.

Sen skola, jobb, få skjuts och bli bjuden på pizza. Tack tack. Jag åt en bit mer än vad jag bestämt mig för innan, det är väl bra? Nu ska jag mysa ner mig under en filt i soffan.

Borttappat

Livet är hårt och svårt. Jag har tappat en massa saker på vägen, vissa har jag återfunnit, andra är försvunna för all framtid och kommer saknas. Just nu har jag tappat: min energi, lugnet, riktig sömn, ett värdigt liv, koncentrationsförmågan, omvärlden. Säg till om ni hittar nåt av dessa saker.


En gåta

Tänk på en kontorsstol, som går att snurra, men ta bort ryggstödet... Lägg till ljudet av en förkyld fågel och voila så har du min cykel!

(Sadeln har lossnat lite och går att snurra på, vilket gör det väldigt eh.... intressant... att cykla)

Jag undrar...

...när jag ska inse att min mun inte är så stor som jag tror!??!

Personalfest ikväll

Personalmöte och fest ikväll, det blir intressant. Var inte alls pepp imorse, men börjar känna mig lite sugen nu. Det är ju trevligt folk som jobbar där så det borde bli trevligt! Fast personalfest är alltid en personalfest, vilket kan innebära allt vad du vill tolka in i det. Jag tolkar mkt, fram och tillbaka. Försöker lämna tillbaka saker när jag tolkar tillbaka, släppa och lätta en bit, när jag tolkar framåt blir det festligt.

Urkasmanurkas

Jag hatar mornar när man måste stiga upp, dom borde förbjudas! Morgonar i över huvudet taget, dom borde inte få finnas alls. (ingen bra morgon denna dag för er som inte förstod det)

Obligatoriskt seminarium nu mellan 9-12. Annars hade jag stannat hemma, har fått en sån jävulst skallebang. Och sen ikväll personalmöte och personalfest. Pepp? Onej! Låt mig stanna hemma under min filt.

'Til you have it all you won't be free

Jag känner mig luden och liten, ihopsjunken och obefintlig. Det sitter nu i skallen och gnager på mitt förnuft. Jag känner mig som en försökskanin i ett misslyckat expriment. Det är inte på riktigt, jag kan inte ta på det, men ändå så är det så verkligt. Min verklighet, min värld, bubblan börjar komma tillbaka och jag sitter där själv och svamlar ut ord i tomma luften.

Har lämnat den så kallade smekmånadsfasen och börjar gå mot helvetet. Och ändå sätter jag inte stopp, inte förrän på söndag. Men det tär redan på mig, alldeles för mycket. Försvinner.

Trafikstockning på motorvägen

Håller på att plugga, eller försöker komma igång igen, blev lite uppehåll med dammsugning och besök och telefonsamtal. Har för mycket trafik på vägarna i min skalle och tänkte se om det går bättre att fokusera efter jag skrivit av mig lite. Men vet som inte vad jag ska skriva. Domdidamdam. Tror jag ska ta och skrika lite sen skriva, det kanske funkar.

Segstartad studiemaskin

Damn it. Jag kanske är lite psyko. Haha. Ingen fara på taket. Det är bra att skratta åt sig själv.

Försökt plugga ikväll. Jag försöker ofta plugga, med olika utgångar. Idag började det bra, läste artiklar och gjorde utförliga anteckningar efter varje stycke. Sen när jag gick över till läsloggen rasade det mesta. Att det ska vara så jävla svårt att komma igång med en sak! Herreminje. Har iaf börjat på den nu, men tror jag får skriva klart den imorrn, min hjärna funkar nämligen inte så bra vid den här tiden på dygnet, åtminstone inte till vettiga saker.

Fuck fuck fuck fuck fuck! (sidospår)

Funderingar om (icke)förstånd

Dom som inte känner mig måste ju tro att jag är sjuk i huvudet, om man bara läser min blogg. Iofs kanske de som känner mig tycker det ändå, men då är det okej, för jag är ju trots allt inte som alla andra barn i lekställningen.

Koncentrationen är på topp inom bottenskiktet och jag fastnar i min egen lilla bubbla, den är mkt trevligare. Jag har fått ett uppsving i humöret, jämfört med för några veckor sen då det var riktigt kasst, men nu har jag skapat andra problem istället. Dumma dumma.

Är det bara jag som har svårt att skilja på verkligheten och vad man läst i böcker? Börjat läsa varje kväll, självvalda böcker (dvs inte kurslitteratur) vilket har lett till att jag får ännu mer i skallen. Detta resulterar i att jag berättar om saker som sagts eller hänt i boken, i tron om att jag varit med om det på riktigt. Förvirrande såklart, men normalt eller psyko-varning?

Söndagsslut

Middag hos Emmy ikväll, det var myspys. Så tryggt. Tittade på bilder från freja-tiden. Jag saknar den perioden i mitt liv, kommer aldrig att komma tillbaka. Sorgligt, för vi var en sån underbar grupp och hade så roligt tillsammans, mitt ibland allt det jobbiga.

Pluggat ikväll, gick lite halvers. Är så jävla less på att söka artiklar, jag hatar artiklar! Alltid samma skit. Varvade plugget med tv, såg "Se upp för dårarna". Suttit med riskudde, tjocksockar, filt och druckit te, så frusen är jag. Why? Har några teorier men dom behåller jag för mig själv.

Imorgon börjar en ny vecka, den ska bli bra, kommer dock att bli tuff och skit. Måste bara lära mig att andas.

New stuff

Jag har varit nykter i helgen! Kan iofs bero på att jag är sjuk, och därför inte druckit. Fast om jag hade varit frisk hade jag jobbat, och då hade jag iofs nog också varit nykter. Men jag har varit nykter utan att jag jobbat! Skulle ju ha jobbat, men aah. Ni fattar kanske.

Jag har köpt ett klösträd, eller snarare en klätterställning till Nemo. Den förra hade sett sina bästa dagar, och eftersom jag inte vill att hon ska klösa på min nya soffa och för att hon förtjänar att ha lite skoj så la jag ut 500 kronor på min lilla hårboll. Men det är hon värd! Blev såååå glad. Hehe.

Nu ska jag plugga....Eller ska jag kanske dammsuga.... eller städa.... eller.... nån som har nåt bättre förslag? (Allt för att inte plugga) Nä nu ska jag ta mig i kragen!

Synissa

Igår sydde jag och sydde, hostade och spydde. Nä inte riktigt. Sydde gjorde jag, i 7 timmar (min maskeraddräkt är klar, woohoo), hostade gjorde jag också, tack och lov spydde jag inte, men hade gärna gjort det. Illamående följer med mig och sätter sig som en klump i halsen när jag äter.

Tack systeryster för syråd och allmänn hjälp. Jag tycker om att sy!

Nu håller jag på att koka över, varm och äcklig. Need to cool down. Feber? Nej tack!

Läs detta!

Ett av mina tidigare inlägg blev lite fel, eller nästan helt fel. Jag ville inte anklaga någon för att klanka ner på mig, ta något ifrån mig, eller vara allmänt hård mot mig. Det var mest en monolog för mig själv, för jag vet att era kommentarer inte är elaka, dom är skrivna från hjärtat och det tackar jag för. Förlåt om det blev fel, ni är underbara, och jag förstår vad ni menar och tar till mig det.

Det var en trevlig kväll igår kväll, lagomt lugnt och soft i mjukisbrallor med en massa skratt. Sånt gillar vi. Mera tack.

Nu ska inte fel personer ta åt sig, för jag menar inte du, du eller du. Men du! Kan du skärpa dig, jag är så jävla less på dig!? Skaffa ett eget liv, och kom inte och tro att du vet nåt, för det gör du inte. (Vill bara påpeka igen att detta stycke INTE är riktigt mot några av mina kompisar för ni är underbara och jag älskar er)

Jag tycker inte om att det regnar ute.

Just ja!

Tack för låt-tipset emmy, Melissa Horn, så härlig röst!

Hmm ja

Jag vet att det är upp till mig, men det är inte överdrivet roligt att äta när jag vill spy hela tiden, men jag försöker iaf, så ta inte det ifrån mig. Fast jag försöker komma på bortförklaringar och det börjar som sagt gå överstyr. Jag åt iaf scoutgodis idag på eftermiddagen, tyckte det var bra gjort av mig, eftersom jag fick ångest av att bara tänka på det för någon dag sen. JAG FÖRSÖKER SKÄRPA TILL MIG. (Men ni som vet, vet hur svårt det är)

Fortfarande sjuk, snorar och hostar och håller på. Och magkatarren har inte lagt sig, vilket nog innebär att det inte blir nå jobb i helgen, måste tänka på min hälsa, för den håller på rasera om jag inte stannar upp och inser vart det är på väg.

Min systeryster ringde för ett tag sen, det var gulligt. Vi ska ha syster-dag imorrn. Det blir trevligt. Hon är bra.


Vimmelbild från i lördags.

Sjukdagar

Det var inte igår, men kanske i förrgår. Jag gick i ide igår, hostade och ville spy. Tack för den passningen. Lyckades ta mig till Apoteket och äntligen hade mitt recept kommit, sen ICA och köpa nåt jag kunde tänka mig att äta, men ville spy hela tiden så det gick inte så bra. Blev bananer och grönsaker.

Hemma sjuk igår, hemma sjuk idag med. Rösten sviker mig och jag svettas som en gris fast det inte är varmt, sån där äcklig klibbig svett.

Jag är hungrig, men vill inte äta nåt. Fortfarande illamående, men är extremt rädd för att det börjar gå över till psyket från att bara ha varit fysiskt. Har kommit upp spärrar i min skalle och jag är livrädd. Jag sitter och skakar, vill inte falla tillbaka. Jag vet inte, kan inte tänka klart längre, precis som förr.

Ner och upp

Varit i skolan och mått illa, sen på apoteket och blivit arg och sist på stan och blivit pepp. Hittade massa roliga tyger till min "dräkt" som jag ska ha på sittningen. Wiihii. Nu måste jag bara sy ihop det till nåt bra.

Vila nu, sen försöka vara duktig.

Just ja!

Bästa låten för tillfället, av många olika orsaker.

Volbeat - Maybellene I hofteholder

En bra dag?

Morgonångest två morgonar i rad nu, det gillas inte. Dock inte lika illa som förut, men ändå. Kan ju bero på att jag inte har nå ångestpiller hemma, och inte fått ett nytt recept än. *MORR* Snälla finns på apoteket idag!

Jag tänkte just skriva att jag känner mig stressad, vilket jag iofs alltid gör nuförtiden, men sen kom jag på att istället för att bara konstatera att jag är stressad kan jag ju försöka planera mina dagar lite, så jag kanske ser att allt jag behöver göra kommer att hinnas med (kan man ju iaf hoppas på)

Hostar och har ont i kroppen, handleden också för den delen. Det känns att det är höst.

Illamående inte lika med gravid

Kan folk sluta fråga om jag är gravid när jag säger att jag är illamående?! Nej nej nej och åter nej. Jag är nog bara stressad.

Ny vecka, ny kurs, ny dusch?

Det dåliga fortsätter, efter några bra dagar. Vaknar upp och vill inte vara med och leka idag, men tar mig upp ändå, trycker ner gröt i min strupe och mår allmänt illa. Fler som satsar på att jag har magkatarr. Woohoo va roligt.

Ska dra till skolan nu, ny kurs börjar idag och jag är redan stressad. Bra Frida. Men ska på apoteket och köpa avslappningscd sen.

(Left alone, outside, never right, always wrong)


Segdag

Och så var årets födelsedagsfirande över på riktigt. Jag är väldigt nöjd med allt jag fick. Nu kan jag äntligen få ur balsamet ur håret (ny duschmunstycke), koka vatten snabbt, pyssla i massor för att sedan mysa in mig i en filt och läsa en bra bok. Och köpa tyg kan jag! Ariel känns närmare. Hehe.

Nemo, lillstackaren är fortfarande i löpen.
Och jag mår fortfarande illa, ingen aptit alls. Hungrig som ett djur hela tiden, men mår illa direkt jag äter nåt.

Dagens skattgömma

Det här hittade jag under kylskåpet. Inte konstigt att jag inte vet vart mina pennor tar vägen hela tiden. Nemo! Busunge.


Mörker och ljus

Jag är ledsen. Jag borde vara glad för det finns faktiskt hopp här i världen, men alltid ska det vara nåt som gör det omöjligt. Jag vill flytta, fast då vill jag ta med mig alla jag känner (och gillar).

Hade iaf sjukt roligt igår! Galet faktiskt. Mini-tjej-för-fest hos Lotta. Massa skratt och stoj, sen Olles, lite dans och shaka ass för att sedan hänga alldeles för länge på max (vi skyller på regnet), och en massa mer skratt. Asså seriösa samtalsämnen vi hade. Haha. Jag lever på det ett tag, när jag har tagit mig upp igen.

Om dryga två timmar får jag besök, jag ska firas, det är trevligt men innan nån kommer måste jag diska, torka alla ytor i köket, städa bort sjutton klädhögar, dammsuga, torka golvet och sedan duscha. Just ja, borde äta frukost oxå. En massa att göra på alldeles för kort tid, och ändå sitter jag här och drar.

Bak(is)dag

Oj vad kallt det helt plötsligt blev i all min svett. Usch lät inte så trevligt. Well well.

Tentafest igår och det var så roligt! Var först och åt på Marias, och jag viftade flugor och såg allmänt störd ut, sen drog vi till Hannes där det var fullt hus. Very nice. Jag blir tydligen mer och mer konstig för varje gång jag öppnar munnen. Det tycker vi är roligt. Sa att vissa tycker att jag är mogen för min ålder (finns faktiskt folk som sagt det) och då började Anna och Angelica att asgarva. Jaha :P Corona blev det, som vanligt och det var very nice det med. Fast är grymt less på det stället, men så roligt att vart jag än kollade så såg jag någon jag kände.

Idag är jag hostig och seg. Snart kommer Anna och jag ska baka. Men jag vill sova, kanske ta mig en liten tupplur?

Tycker om att leva för tillfället! Lovely feeling.

Kyligt

Försöker hitta på saker att göra så jag slipper göra mig klar för fest. Det är ju iofs himla roligt, men sitter i dunsockar och mjukiskläder i några lager, och ska ha på mig kjol och linne ikväll. KAAAAAAALLT. Men men jag får väl skylla mig själv :P

Dags att ta mig i kragen.

Schtan

Det är fan utmattande att gå på stan. Även fast jag inte var där så länge så hann jag bli less, kan ju iofs bero på att jag släpade på sisådär 6 kascccchar. (kassar) Det var mysigt att träffa Tres, min saknade bäs. Vi åt lunch på max, för hon höll på svimma och jag var hungrig som en gris. Ändå så åt ingen av oss upp maten, hon tappade aptiten och det gjorde jag med. Fy fan va äckligt allting bli, hamburgaren och bönsalladen smakade skit. Är nå fel på mina smaklökar för det såg väldigt gott ut, precis som det alltid brukar se ut. Nu är jag aphungrig och illamående. Käkar banan, det enda som går bra att äta, eller någorlunda iaf, klarar av att äta en hel efter ett tag. Fan jag skulle ju köpa yoghurt, det går nog lätt ner.

Har varit på öppenvården. Det var bra, jag pratade och öppnade mig och det var bra, bra bra bra. Nu måste jag våga gräva fram till jag själv förnekar.

Jag träffade vääääääääärldens sötaste hund/kattunge idag! Tres mammas hund, liiiiiiten och så söt. Underbar!

Jag: Jag måste köpa bananer...
Tres: Vad ska du med dom till?
Jag: Eeeh ja.... jag brukar som ÄTA dom.

Haha. Nästan som förr i tiden.

Gamla goda tiden

Myggminne

-Asså jag har tappat bort min hårtork och plattång!
-Har du inte bara glömt vart du la dom när du packade upp?
-Neee! Jag har inte ens packat upp dom. Fattar inte vart dom tagit vägen!
(För några veckor sedan)

För en stund sen fick jag för mig att leta efter dom sakerna, tänkte att nånstans måste dom ju var, men har verkligen inget minne av att jag packat upp dom! Men såklart ligger dom i en garderob bakom en massa saker. Tack! Minnet... Haha.

Freedom?

Morgon, eller nåt. Känns som att jag varit vaken i sisådär 6 timmar. Vaknade vid 2 inatt och trodde att jag skulle få gå upp snart, men tji fick jag. MORR.

Olles igår var väldigt trevligt. Jag har en trevlig klass, det är bra. Åt thaiqournwook, var väldigt gott  men det är nåt fel på mig för jag åt inte upp allt. Tog skitlång tid att få i sig nån mat i överhuvudtaget. Vet inte vad det beror på, kanske att jag har tappat min aptit + att jag åt med en massa människor. Jag mådde illa. Det gjorde mig rädd, för jag hade inte ätit så mkt under dagen och borde ha varit vrålhungrig, men jag får inte i mig nån riktigt mat, eller jo men inte så mkt.Jag blir orolig, för äta måste jag göra annars kommer det spåra ur ännu mera.

Berätta för några i klassen att jag brukar dricka sirap. Hmm. undra vad dom tänkte då. Aja. Jag är ju som jag är.

Nu har Emmy lämnat stan, och även fast vi inte träffas varje dag så känns det lite jobbigt att inte veta att hon bara är ett telefonsamtal bort. SAKNA! Men hoppas du får trevligt i inlandet :)

Just ja, mina andra medsystrar slutar idag, frisläppta. Otur att jag har tentafest ikväll, annars hade jag såklart firat med er. Ni är bäst! Och så himla duktiga.

Ps. Jag tackar för tipsen om substitut-kapsylöppnare.

Att öppna en flaska

Efterlyser effektiva sätt att få upp en kapsyl utan en vanlig öppnare! Snusdosa eller mobiltelefon går inte, och inte bita upp den heller. Nån som har en idé? Jag tog konservöppnaren men det tog ett tag.

Friiii!

Och så var tentan avklarad och jag borde få g iaf. Det tror jag på. Pjuuf nu kan jag andas ut. Äntligen! Jag var dessutom så hurtig när jag kom hem och satt in alla papper från kursen i en pärm (så jag slipper se dom. hehe) och jag har bytt lampa på toan! Jag är så duktig. Jag brukar inte byta lampor, det får andra göra, men nu finns det ju ingen annan här förutom Nemo så jag kände att ansvaret låg på mig. Dutti jag är.

Friis?

Svammel

Min katt äter som en häst, en liten påse torrfoder per dag (står att den ska räcka i en och en halv dag) och sen två portioner blötmat. Men hon är liten som en mus. Det är gulligt. Fast hon kanske blir smällfet en dag. Ojoj. vad intressant det här blev. Anna och jag har pratat om skall-formar, och att jag inte tycker att jag själv skulle passa i rakat huvud. Intressant det med. Allt för att inte plugga, varje liten skitsak är så mkt mer intressant än plugget.

Jag har drogat mig själv med kaffe. Ojoj vad klockan blivit mycket. Orka. Jag kallsvettas, det är onödigt. Måste packa väskan, får man ha med sig väska? Ja lägga den där framme eller nåt. Svammel.

Panik med stort P

Jag tänkte plugga hela förmiddagen, men så ville jag göra massa andra saker men det tillät jag mig själv inte att göra vilket resulterade i att jag gick isäng istället. Nu har jag panik, men finns inte så mkt att göra åt den, tentan går som den går, kommer inte hinna få in nåt nytt i skallen. PANIK.

Tentadag

Vaknat tusen gånger i natt, och varje gång så har jag tänkt på realism, teleologi och empirism och vad fan det är för nåt. Helt galet vad fullproppad jag är med skit. Eller skit å skit, är ju bra att veta, men just nu känns det som skit eftersom jag är så fuckingjävlaless på alla begrepp som jag inte förstår. BLÄ. Snart är det tack och lov över och jag kanske får andas i några dagar innan allt drar igång igen. Men det blir ingen lugn helg för det, är fullbokad alla dagar, hela dagarna. Galet.

När ska jag hinna läsa alla böcker som jag faktiskt vill läsa? När ska jag hinna bearbeta och ta itu med mina problem? När ska jag hinna göra saker som jag vill göra, som jag mår bra av, t.ex. vara med mina vänner, pyssla och måla. Inget går ihop, allt försvinner. Vart tog Frida vägen?

Bå-ring

Fanns ingen sushi på ICA (ja jag vet att den ändå inte är så god, men hade inte tid att göra egen). Dessutom blev jag så less på mig själv, hatar att gå i matbutiker med mig själv. Blev kycklingklubbor istället, känns tråkigt. Men får iaf lämna skinnet och senorna, det är frihet.

Jag är livrädd för mig själv när jag cyklar, så ostabil och hispig.
Förutom det är jag livrädd för min granne (eller kanske inte livrädd, men börjar fan bli lite läskigt) och rädd för att kugga på min första tenta. Just ja, rädd för min fläskiga kropp också, hatar den och jag fortsätter bara.

Syrran sa iaf en lugnande sak, om att första terminen på det nya socionomprogrammet är väldigt hård, men sen blir det lättare. Fast det innebär ju att jag måste överleva den första, för att jag ska kunna känna lugnet efter stormen.

Det här måste nog vara den sämsta födelsedagen ever, fast jag tycker iofs inte om att fylla år... Och nu är det utdraget till två dagar, tårta och shit på söndag. Tack för ångesten.


Självdisiplin, ja tack!

Att plugga... Jag tror inte riktigt jag har förstått innebörden med det. För det första kan man inte plugga när man ligger i sängen och sover. För det andra så borde jag plugga nu istället för att skriva det här...

Just ja, grattis till mig. Hurra hurra osv. Fira med sushi ikväll?


RSS 2.0