Frida önskar...

... Gott nytt år såklart! (tog 3 försök innan meningen blev rätt, hej glögg!)
Suddig helbild (nej jag skakar i vanliga fall också!)


Gla' nyårs(dag ej afton)!

Gröt i tallriken, en söt Nemo bredvid som duktigt väntar på hennes tur och nyhetsmorgon på tvn, såklart. En helt vanlig dag än så länge, men snart smäller det! (ej fyrverkerier, tänk på djuren!!) Men först jobb till 15-isch... därefter är det glam och glamour som gäller, glitter och fnitter!

Hoppas du får en trevlig dag, innan aftonen börjar!

Ps. Självklart ser jag på Gomorron Sverige, inte tv4as nyhetsmorgon.

Det kan bara inte vara sant.

Herregud! Nu har det hänt igen! Men denna gång har jag verkligen kollat och inte fan hittade jag nåt ställe där man skulle tacka ja/nej till antagningen, så jag tänkte inte mera på det förrän idag nu när jag fick mail om att jag är struken från socionomprogrammet. Seriöst! Inte igen. Jag har verkligen kollat studera.nu och läst alla mail jag fått. Jag fattar INGET! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Dan före glitterdan

Vakna, frukosta, hänga med i världen... Får man sova nu? Lina ska komma hit idag på förmiddagen, myspys eller vadå! Sen måste jag fixa mitt ögonskuggemisstag, inte fan kan man ha koll på alla?! Äsch nu bökar Nemo i pantkaschen, dags att ta tag i dagen.

Ska jag slå på stort med nagellack imorrn?

Sum-up

Gårdagen var alldeles underbar. Jag var gnällig och bitter men ändå en bedårande pärla. Jag följde min inköpslista till punkt och pricka, tråkigt kan sägas men bra för livet med organisering. Bh med matchande trosor blev årets mellandagsrea-grej-of-the-day. Nu kan jag även dölja fina skapelser. Efter buss hem med skrämmande misshandelsprat så glöggades det hej vilt och Indien blev en flera timmars historia.

L för ledig idag!

Idag ska bli världens bästa dag, det finns tecken för det överallt! Även kvällen kommer att äga, jepp det kommer den. Jag är ledig och det är vinter och pudersnö ute och positiviteten spirar mellan väggarna. Det kommer att bli en UNDERBAR dag.

Nemo leker i snön

Var är lillan?Där är hon!Snögumman

En annan dag idag

Jag är vaken fast klockan är för lite. Min slutsats är att klockan går fel, för jag vaknar aldrig för tidigt.

Jobbade natt natten som var, det gick simla smidigt och var rätt så trevligt faktiskt.

Här kommer lite bilder från julafton...


Frukostmys


Nemo håller koll på klapparna


Jul-Frida


Vid julbordet


Jag och älskingen


Julklappsutdelning


Min julklapp till Tigger - magmassage

Julaftonsmorgon

Jag vaknade med ett ryck av väckarn och mina första tanke var: snälla gå inte till Svetlana! Magnus sa att han inte ska gå dit, så nu är jag lugn.

Jag har julduschat, julfrukostat och julmusiken är i full rull. Nemo har även julpyntat golvet med extra glitter. Jag ska vara positiv idag, en riktig solstråle på denna vintervackra underbara dag. POSITIV.

Släng upp en gammbild.


Det är ojämnt

Jag är törstig mest hela tiden, det går nog ihop men drygt som fan. Dagen har spenderats i soffan, i bilen, vid kassaapparaterna (på den dyra sidan) och sedan med värmande vätska på skallen. Nu är jag åtminstone ingen kyckling längre, nu är jag ovanligt naturligt onaturlig.

Julefika hos finaMartina nu ikväll (wiii), om en liten stund. Jag har raggat skjuts för att orka, är varm och knäckt i kroppen (jag är inte ens sugen på knäck!).

Jobb imorrn sägs det. Jag säger BRING IT ON!

The christmas song

Jag har tagit julen i egna händer, den verkar inte infinna sig hos mig så nu har jag börjat försökt springa ifatt den. Jag har julpyntat klart, tänt min adventsljusstake (snart 4e advent, crazymaniac), poppar julmusik, dricker glögg och försöker sprida juldoft med min apelsin-nejlika. Nu kommer du inte undan! Dags att börja slå in julklappar och sniffa på pepparkakskryddor. Tyvärr är jag redan helt slut i kroppen, ett stort och skånskt MORR.

Lördagsmorgon typ

Hon bommade två, det är ju inge bra typ. Dom svarta prickarna försvann aldrig.

Jag känner mig som en bränd kyckling och det är inte ens påsk. Det är ju JUL, hör ni det, JUUUL!?


Fredagsmorgon eller nåt

Igår skulle jag bli julfin i håret och allmänt fräschare, men kylan jobbar emot mig och Tess så det blev inget. Istället är jag äckligare än vanligt med smutsigt hår och småsmårödaguppiga utslag över HELA kroppen. Ibland svider det, ibland bränner det till, annars så nyser jag.

Jag vill sträcka ut handen genom fönstret och ta på snön som ligger på träden, det är så fint, men min hand fryser redan. Idag är det fredag, men det spelar inte så stor roll, inte än iaf. Jag saknar en julgran till mina 72 julgranskulor. Jag saknar även ork och motivation till julklappsbestyr. Jag behöver mjuk pepparkaka och apelsin med nejlikor i mina fönster.

Det är tänkt att jag ska jobba i helgen, och leva där emellan men instället får jag vara hemma och spy åt mitt tillstånd.

Glittertäckt golv

Det var nystädat men så uppfann någon julglitter som lossnar (varför inte göra julglitter som sitter ihop?). Jag försöker hänga upp glitter, Nemo försöker riva ner det, alternativt äta upp det. Jag är inte klar och dessutom saknar jag en riktig julgran. Jag behöver juldofter och värme för att få julkänsla.

Imorrn är det en vecka till julafton. Vadå en vecka? Det säger absolut ingenting, och torsdag vad menas med det? Det finns inga veckodagar, alla dagar är lika sjuka och det blir natt till slut ändå.

Från indisk vinter till svensk vinter

I detta land har vi riktig vinter, för jag kom hem med snön i måndags. Det är vitt och fint på backen, fridfullt och allt sånt som det ska vara till jul...

Men jag är bitter och sjuk och jag orkar inte göra nånting som jag vill göra.
Flyga med hög feber är inget jag rekommenderar, helst inte när man inte kan stå upp.

Nu tittar jag på Kurt Olssons jul för att få lite julstämning och energi till att påbörja julpyntandet, men jag är slut och sjuk och bitter.

Sista dagen i Trichy

Imorgon aker vi buss till Pondicherry och hoppas pa semesterkansla dar. Det har varit valdigt intensiva veckor, sjukt mycket nya intryck. Kanns som att en mini-semester skulle sitta alldeles perfekt!

Idag har det varit lite packning, promenad med Malin och nu ar vi i stan. Ska snart ta en sista svang i nagra affarer, sen ikvall blir det avsked och sista santhanam-time. Obeskrivligt skont.

Jag langtar efter lugn, kyla och lite ensamhet. Jag langtar efter narhet, varme och jul. Det ar jobbigt att bo med 18 andra (+de i personalen) i 4 veckor i strack. Jag behover andas och andas in kall luft for att friska upp mina sinnen.

Hemma i Sverige om en vecka, nasta mandag landar jag namligen i Umea! Det ar galet hur fort-sakta tiden kan ga! Nu ska jag ta vara pa de sista dagarna har, hej svejs och ses i Umea!

Pool och sol!

Pool och sol ar lika med svett och fett! Men det ar underbart, kanske kommer vara liiiiiiiiite lite brunare nar jag kommer hem, bara vadret ar pa min sida den sista veckan.

If you're cool, I'm cool. Haha.

Frasten sa later det som en mobiltelefon ringer nar bilar backar i indien, det ar roligt.

20 dagar till julafton! Nan som sett julkalendern forresten som kan beratta vad den handlar om?

Asch for rubrik idag.

Ska snart ivag och ata lunch pa ett lyxhotell, hall tummarna for att det ar gott. Ska tydligen vara asgott. Glass viskar nan i mitt ora.

3 veckor till julafton och jag ar i varmen, det ar knas. Jag ser varlden pa ett annat satt nu. Haha. Nu ska jag sluta skriva for jag har inget att vettigt att saga, forutom att min mage SKRIKER efter mat!

RSS 2.0