Peppad till miljoners

Det blev lite pyssel igår innan jag drog på mig mössar å vantar för att gå till jobbet. Lugnt värre där, skönt skönt och vi blev klara före fyra. Det bästa av allt var dock att jag fick skjuts hem! Wooohoo! Very nice.

Jag är röd och svullen och det värker som fan! När jag rör på mig gör det ont, alltid och hela tiden, mycket och ännu mera. Svullen och inflammerad... i mitt tandkött vid ena visdomstanden. Var inte värre än så. Hehe. Men extremt irriterad för det gör SKITont när jag ska tugga. Måste jag till käftis och kolla upp det? Tur att jag har abonnemang på sånt shit.

Dags att skölja ur den röda färgen ur håret....

...nu har jag gjort det, och duschat och packat lite och stuff. Snart kommer mamma och pappa å hämtar upp mig och så beger vi oss på roadtrip! Wooohooo! Roadtrip ända till Öbacka. Haha. Inflyttningsfest där ikväll, jag är peppad till tusen och några tusen till! Först fotboll och chill sen fixedixe och häng med underbara människor! Lovely.

Bååååring

Jag är uttråkad. Att dega i soffan räcker inte för mig längre, jag har förbrukat mina sånna gånger. Har varit sjukt duktig tidigare idag, bökat och donat och burit ner saker i förrådet, möblerat om i olika lådor och sånt. Nu är det luftig ovanför garderoberna och inget knas på hatthyllan. Men nu är jag uttråkad. Vad ska jag hitta på? Vet som inte om jag vill göra nåt seriöst, och får inte vara för jobbigt heller för jag ska jobba inatt. Om jag läser somnar jag nog... Och tv suger på fredagar! Vad ska jag hitta på? Hjälp mig!

Eftertänksamhet och analyserings...?

Upp tidigt imorse, tid 8.15 hos psykoterapeuten. Så jävla ovärt att stiga upp så tidigt på min skol-lediga dag, helst när jag jobbar natt inatt, tänkte jag. Men tack och lov var det verkligen inte ovärt. Berättar och analyserar, belyser vissa känslor och beteenden, vänder och vrider så jag ser på saker annorlunda, vilket får mig att fundera och analysera ännu mera. Blir en stor cirkel av reflektion och analysering, och det känns bra. Allt är inte svart eller vitt, det finns gråskalor, och beteenden kan förklaras och stressen har en orsak. Min nya är så bra!

Glittersplitter

Kommer hem och ser någonting glittra på golvet. Har jag inte städat bort allt julpynt? Går närmare och tänker att det kankse kan vara glassplitter, om Nemo rivt ner min söndriga vas. Men nej inte det heller. Ser blänkande små bitar överallt på golvet, och så tittar jag i min örhängsvas (där jag lägger mina örhängen typ ibland). Där fattas 3 örhängen, ett från varje par av mina julkulorsörhängen. Tack Nemo. Sönderbitna.

Oväntad återförening!

Såg färgen på avstånd, den färg som du bär, som har varit så saknad så sen i somras. Skyndar mig framåt, och där ligger du, alldeles ny och orörd. Vacker som få, precis som förr förutom ett litet gult snöre. Jag blev helt lyrisk när jag insåg att det var du, eller din tvillingsyster, det spelar ingen roll, ni är så lika! LYCKA. Nu är du min igen!

Det var dagen jag återförenades med min saknade Australien turkosa BH som försvann i Sthlm, men som nu säljs i Sverige. Tack. Nu kan vi vara lyckliga tillsammans.


Jag är tidspessimistens optimist

Vi kan gå på stan lite senare idag än tänkt, så hinner jag plugga...
TREeeeeeE??? Så SENT?
Jag trodde du menade senare när du sa senare.
Ja men asså... du vet ju hur jag är. Kan du inte tidigare?
blablablalblaa (...)
Okej men vi säger treee då.


Ovärt värda saker

Föreläsning 8 imorse... Osmarta Frida ställde väckaren på 7.50. Inte riktigt genomtänkt. En timme fel helt enkelt. Tack och lov vaknade jag lite tidigare än väckarens ljuva musik. Stressa stressa! Men klar på 20 minuter, och då hade jag gjort allt jag brukar göra på en timme. Det är konstigt vad saker kan gå snabbt när man sätter igång.

Föreläsning 8-12 som sagt... Eller inte kanske? Tjugo i tio var gubben som babblade längst fram till power pointen klar. Jaha. Det var konstigt. Ovärt att stiga upp så tidigt för typ ingenting alls. Men värt att komma upp ur sängen tidigt, då hinner man göra så mycket mer vettigt av dagen. Trodde jag. Tji fick hon. Självklart somnade jag på soffan med Nemo sovanades på mig.

Men nu ska jag plugga plugga plugga och sen shoppa shoppa shoppa! Blir det skrattskrattskratt och cidercidercider(öl?) ikväll eller fotbollfotbollfotboll och mysmysmys? Just ja, måste klämma in lite pluggso tror ja. Mys vilket som ändå, förr eller senare.


Ohjärndödig kväll?

Det är en konstig värld vi lever i, mina naglar fortsätter växa även fast andra saker tar slut. Man blir äldre och ens stöttepelar som funnits vid ens sida blir även äldre. Folk flyttar och jag stannar. Folk flyttar och tanken skrämmer mig, skulle jag klara av att lämna allt som finns här? Folk flyttar och världen förändras men ändå så fortsätter livet.

Morotsbröd is a "pick-me-up"

Sov mera, sover alltid, men aldrig ändå. Bättre nu, morotsbröd i maskinen, börjat skumma igenom skitboken som är skit men ändå ett måste tyvärr. Behöver få gräva ner mig ett litet tag för att hitta upp till ytan igen, och nu har jag gjort det, och hittat mer energi! Det gillas. Jag är nog gullig, de små sakerna.

By the way - Halebop är SKIT-lömska dom jävlarna. Dumma dumma dom! Gjort av med 100 kr på mobilen på typ 5 dagar, utan att ha använt den mer än vanligt, och allt är deras fel! Morr era elaka lömska svinaktiva lurendrejjare.

Inte min dag idag

Kunde inte sova inatt. Perfekt att börja 8 då. Jag somnar på föreläsningen, några gånger... Vid 11 så ger jag upp. Så himla trött att jag blivit sjukligt illamående. Då fick det vara nog, hem och sova och kurera mig. Trodde det skulle göra saken bättre, men så blir det inte. Tröttheten och illamåendet ersätts med en sjunkande känsla, en spiral som går nedåt. Jag slogs av en tanke som fick mig att sjunka, men tanken försvann lika fort som den kom, dock är känslan kvar. Tanken bortblåst och tomheten efter den ekar och jag finner inget svar. Jag blir nedstämd och spiralen fortsätter åt fel håll. Jag förstår inte och det slutade inte där. Kommer alltid mera när det väl börjat.

Nemo har kraschsomnat längst upp på sin klätterklössak, jag är avundsjuk på henne. Hon förmedlar det jag vill.
Tårarna kommer och det är mycket som gör ont, för många olika saker. Jag vill inte vara nere. Det är uppe på molnen jag vill sväva och hoppa omkring med luftiga, lätta steg. Det är så många saker jag inte förstår mig på, ord och meningar som faller helt fel, tårar som trillar snett, drömmarna som vrider runt på mina tankar, hur det kom att bli så här.

Jag har ingen kraft, ingen ork, ingen vilja att göra någonting, den försvann, sakta men säkert. Ord. Jag förstår inte varför.

I-landsproblem

Läser mina hjärtans bloggar och skriver kommentar efter kommentar men ingen fastnar! Kommer upp en sån där verifieringssida och sen ba näääää det går inte!!!! Så därför skriver jag det här:
Tuss: Åååh saknar dig med! Känns så konstigt att veta att du INTE bor två hus bort. knas knas. älska! puss
Mae: Är så glad för din skull att du och kaffet hittat varandra ;)

Så nu känns det lite bättre.

Svar på tal;
-Syrran: jag lånar gärna Coben böcker, jag är fast i hans ord!
-Tess: framfyltspinne eller vad det nu var finns på t9 på min mobil. Vad fan är det för ord egentligen??

Framfyltspinnen

Say what?


"Det är äckligt väder och du är trevlig"

Nedstämdhet och en tung kropp gjorde att jag stannade hemma från föreläsningen idag, men det var bra, för efter KBT:n så gick jag då hem istället och skrev dagbok och tänkte och analyserade och grävde och mådde sen bättre. Så idag var det rätt beslut att dra mig undan.

Har läst ut Harlan Cobens bok "Den oskyldige" nu ikväll, och den var i Lehane-klass! Måste läsa fler böcker som han skrivit. NUNUNUNU. Nej jag MÅSTE inte. Jag VILL.

Tänkte skicka efter några kursböcker, men så ringde jag till älskA och undrade vilka hon hade, och hon hade typ alla jag tänkte köpa, så jag sket i det. Iofs kanske jag vill ha en eller två av dom böckerna sen ändå, om dom är bra, för KBT och familjeterapi intresserar mig mer än vissa andra ämnen, men nu kan jag läsa dom först och avgöra om de är värd pengarna.


IDIOTJÄVEL!

En dement eller ignorant gubbjävel backade in i mammas bil på MAXI-parkeringen. Vilket betyder att han antingen inte ska få köra bil eller så är han helt enkelt en skitstövel. Okej att man kanske gör det (råkar backa in i nån annans bil), eller egentligen inte, men sånt kan ju som hända om man är blind, men att INTE stanna efteråt och INTE fatta när vi följer efter honom och blinkar och kör om och blinkar för att försöka få han att stanna, då är man en idiot. Så jävla tröga och arroganta och knäppa människor det finns i denna värld. Jag tog iaf reg. numret, så han lär få ett trevligt telefonsamtal. Blev inte så mkt på bilen, en repa, men ändå! Om man backar in/krockar med någon så STANNAR MAN!


Myskväll

Ratatatatatouille och vin och mys och fotboll ikväll, derby. Det ska gå bra för dagen började dåligt.

Det sticker i mina ögon av all lök och vitlök som steks i denna lilla lya. Det luktar gott.

Saker jag behöver:

  • Bra städmusik för att inte somna medan jag håller på och irrar omkring
  • Dåliga böcker som jag somnar av istället för att fortsätta läsa 100 sidor kl fyra på natten.
  • Personlig massör som följer med mig överallt. (Axlar är i behov just nu)
  • En snabbare dator, tror den åt för mkt knäck nu i jul.
  • lära mig: att inte lämna ett glas med saft framme på bordet, för då välts det ut under natten. KLEET.
  • slua med: drömma mardrömmar som är horribelt hemska och etsar sig fast i kroppen alldeles för länge.

Så här roligt hade vi i fredags:


Sleepysunday

Igår kändes det så här på jobbet: har de stora bröden blivit mindre eller är det jag som blivit större?
Idag var det så här: bra folk på jobbet gör en bra dag, klapp på huvudet till alla oss.

Jag kan fortfarande inte sluta kolla på mina skor några gånger i minuten när vi är ute och går.
Idag har jag missat nedförsåkning på marknära saker i bräntbergsbacken, jag sov för jag sov inte inatt.

Nu ska jag ta mig i kragen och STÄDA.

Till pappa: Säg till när ditt jobb svarat på min förfrågan om mobilt bredband :P Haha.


5-delat

1. Folk har varit dumma mot mig idag. Först så fick jag inte Lottas skor! Sen sa pappa att jag inte alls fick ta hem en lampa dom har i fönstret. Och efter det släppte han bomben på mig: jag kommer inte att få mobilt bredband av hans jobb! Sicken värld man lever i.

2. Det sa klick direkt, kärlek vid första ögonkastet! Ja, jag har köpt nya skor! Helt underbara, vackra, snygga, magnifika och alla superlativ som finns! Måste bara lägga upp en bild på min nya kärlek.3. Bästa sättet att bli på bättre humör om du känner dig nere: youtubea kattklipp. Att älska dom små lurviga djuren.

4. Det är intressant hur saker kan förändras utan att man egentligen tänker på det, t.ex. när det kommer till godisköpandet för min del. Förut köpte jag minst ett halv kilo, tryckte i mig så mkt som möjligt tills jag blev alldeles för illamående (notera att jag förmodligen blev illamående redan efter några godisar, men fortsatte ändå) för att sedan slänga det som blev kvar, om det nu blev nåt kvar. Nu köper jag ungefär 2 hg, häller upp det i en skål (godis i en skål!!! vilken grej. sånt hade jag då inte tid med förut) och tar nån godis då och då, och jag klarar av det galant. Lovely.

5. Nu är jag klar.

Varför ooo varför?

Varför ooo varför har ingen beslagtagit alla mina saxar!??!?!?!?

Varför ooo varför tror jag att ett trä-örhänge och ett med gröna stenar är likadana?!?????!!!??

Avslut

"Man måste ju vara dum i huvudet om man går på stan idag!"
Och så kommer jag in på MAX och säger hej hej. Haha.

Julen är bortstökad nu (jag vet att jag är lite sen men skit i det du).

Freja är också bortstökad, för evigt. Känns skönt att lägga det bakom mig, som smått. Har ändå gått där i 3 ½ år till och från, och det får fan vara nog. Det är sista gången får mycket den här veckan känns det som, mycket som tar slut, förändras och påbörjas. Det ska bli bra ändå.


20 minusgrader??!!?!

Och jag som gick runt och sa igår att det inte skulle vara lika kallt idag, men enligt 4ans väder skulle det bli varmare! Men tji fick alla som trodde på dom, och så även jag. -20 grader. Galet, det lär ju kännas i näsan. Jag som hade tänkt gå ner till stan efter skolan och sen upp igen när jag ska till Freja. Just nu känns inte det så lockande. Men vi får se. Kan ju bulta upp mig som en zoombie.

Stor dag, stora krafttag.

Hade en dröm, en orealistisk sådan trodde jag, om att bli klar med artikelgranskningen innan jag skulle till psykoterapeuten kl13, vilket betydde att jag var tvungen att vara klar vid tolvtiden för att hinna äta lunch innan. Ställde väckaren på 8, somnade om. Gick upp halv nio, frukost och så somnade jag i soffan, som vanligt, med Nemo liggandes på min mage. Jaha där var min dröm borta. Vid 10 började jag med uppgiften som skulle vara på 2-4 sidor. Kvart i tolv känner jag mig KLAR! Helt magnifikt underbart sanslöst orealistiskt men så sant så sant!

Samtalet gick bra, det är bra, till nästa gång ska jag tänka över om jag tycker att denna braiga känsla är tillräckligt bra för att fortsätta så allt blir mycket bättre. Såklart det är bra, det är bäst, mig blir ni inte av med än!

Ska alldeles strax klä på mig och ge mig ut i frysa-näsan-till-döden-kylan för att möta Tuss och så ska vi gå tillsammans till Martina. Middag, med fem tjejer. Det kan inte bli bättre just för ikväll. Men sen kommer mitt hjärta att gråta floder av tårar när jag inser att du inte bor i huset bredvid längre, när jag förstår att du faktiskt har flyttat, på riktigt. Det känns tungt, men sorgen och det ökade antal meter emellan oss får komma ikapp mig sen. Ikväll ska det vara bra, för vi är bra. Snart har jag iaf nån att hälsa på i Stockholm, om man ska se det från den positiva sidan.

Dags att bli uppstoppad mumie och dra ut i kylan.

Avklarat och snart påbörjat

Tentan: CHECK.
Individuell uppgift: NOT check, but soon I hope.

Snart iaf påbörjad.

Tenta idag kl 16.00-22.00

Jag hittade äggskal i min soffa. Det är ett mysterium. Jag skyller på japanen.

Kokar potatis nu, ska snart äta lunch eller vad man nu vill kalla det. Störd matstruktur idag pga dfen knasiga tenta-tiden. Har försökt läsa igenom lite idag, men så somnade jag, SOM VANLIGT ALLTSÅ. Men det var kanske bra, gå borde jag iaf hålla mig vaken i skrivsalen.

En glädje har smygit sig in i min själ, det är som att tentan redan är över och det känns skönt. Det är den iofs inte, men nu är det för sent att göra nåt mer åt saken (pluggandet). Jag ska fira tenta-skrivandet när jag kommer hem ikväll, gissar på att jag är hemma vid 20-tiden, blir förvånad om det blir senare. Brukar aldrig sitta länge och skriva. Tror det ska firas med lite glögg i cirka en halvtimme innan jag måste ta itu med nästa SHIT. Sen sen sen sen SEN!!!!! :D

Håll tummarna för mig. Mat nu sen förvirring.

Väcksam

Så här vet man om jag behöver sova mera, verkligen mera, på riktigt: vaknar inte av väckaren som nog ringer 2-3 gånger med jämna mellanrum innan jag vaknar. Vet dock inte om jag vaknar av den till sist eller av bök i sängen. Jag vaknar alltid av väckaren! Men icke sa nicke. Jag la mig och sov mera sen.

Blev dock väckt av några idioter som ringde på dörrklockan som om dom aldrig hade sett en sådan förrut. RRRRRRRRRRR RRRRRR rrrrrrrrr RRRRRRRRRRRR. Vi lever på 2000-talet inte under medeltiden! Vakna idioter!

Nu inför seminarium-plugg och sen seminarium och sen tentaplugg. Just ja, har slut på Fluoxetin, brukar aldrig få slut på saker innan jag köpt nya. Och har fan ingen tid att köpa nya. Morr morr. Många RRRRRRRRRRrrrrrr.

Ps. Lycka till Lina med ditt pluggandet oxå, du är så duktig! Älskar dig med!

Offtrack

Har plöjt igenom 3 böcker, och då menar jag PLÖJT (är det ens ett ord?). En helt oläst kvar, sen måste jag uppdatera mig. Blablabla. Plugg-bloggande är nog inte det mest givande att få läsa om gissar jag.

Råkade fastna vid datorn nyss, skulle googla på nå skit om gerotranscendens och det slutade med att jag försökte få fram en "normal" elförbrukning i en etta under en månad eller år om man hellre vill det. Gick inte så bra. Har iaf fått min första elräkning, kanske ska fira det? Och nu är mina stora undran om den var dyr eller lagom eller billig eller hög eller låg eller normal eller om jag helt enkelt suger el ur uttagen?

Slapp iaf laga middag, mamma kom förbi med 2 (!) matlådor och lite skumtomtar och knäck. Plugg-socker och annan energi. Perfekt! Man tackar!

Nä nu ska jag återgå till fokuseringen, sluta sväva iväg och lyssna på tjut. TYST.

Inte enligt planerna

Hemma igen 3 timmar efter avfärden, lunch-tillagning och sen ätning. Började läsa i en bok, liggandes i soffan. FEL nr1. Jag somnade såklart. Vaknar med tv:n på. FEL nr2. Får absolut inte ha på dumburken när jag pluggar! Nu har jag stängt av den och satt igång peppmusik från datorn istället. Sitter iofs och skriver min blogg nu (som du kanske förstår). FEL nr2.

Så vad har jag lärt mig hittills?
- Ligg ej ner när du pluggar!
- Påslagen tv är förbjudet!
- Internet får ej användas, pga kardborreeffekten.


Wish me good luck.


Lugnet oroar mig

Var väldigt trevligt igår kväll hos Camilla, med tacos och extremt många sidospår. Dock ledde det till att vi efter 5 timmar inte kommit så långt som vi önskat, vilket i sin tur ledde till att vi måste träffas idag och göra klart inför seminariet imorrn. Detta leder då till att jag har ännu mindre tenta-plugg-tid kvar. Det borde stressa mig som fan, göra mig orolig och få panik. Istället sitter jag här lugn och funderar på när jag ska ta min nap på dagen. Mina sovstunder under dagarna får inte finnas till förrän på fredag! Därmed bastubad.

Jag är en sovoman, aldrig nöjd, alltid sova mera. Jag måste ta mig ur min blunda-ögonen-fas. Pronto!

Nu ska jag snart dra till bibblo. Sen hoppas jag att jag fattar att jag har tenta på onsdag och har cirka 4 BÖCKER som jag inte läst. Bra planering. Tjohej.

Snabbinstick

Hemma och borta om 7 minuter. Nemo äter allt som går, som vanligt. Dagens favvo: kall kokt potatis. Det är nog min favvo än så länge oxå.

Mitt hjärta har lättat, nu vet du och det känns så himla skönt. Och sättet du reagerade på kan inte ha varit bättre. Kan iofs bero på att du är bäst! Mer sen nu skogsluff, tacolov.

Saxoholic

Försöker plugga, pluggar, somnar, försöker plugga, klipper, försöker plugga, pluggar, klipper, somnar, klipper, pluggar, klipper, bestämmer mig för att inte klippa nå mera, försöker plugga osv.

Ta ifrån mig saxen! Rensa lägenheten på saxar och lämna aldrig tillbaka dom! Jag är sax- och klippberoende när jag väl börjat.


Mindre bra dag

Jag tycker inte om:

- Glass som smakar ihopgeggat papper.
- Att det tjuter konstant.
- Att ihopbitandet av käkarna förvärrar tinnitusen. (Dock förklarar det en del saker)
- Okoncentrerbara stunder som kommer till mig varje sekund.
- Huvudvärk som aldrig ger med sig eller blir mindre efter alvedon.
- Tjutande öron.
- Pipsusbrusande öron.
- Ljud överhuvudtaget.


Bengal

Temperament och beteende

Bengalkatten är en mycket social katt med härligt
temperament. Den är intelligent och självständig,
men blir i regel bra kompis med andra katter.
Bengalkatten är nyfiken och aktiv och är alltid på
plats där det händer saker
, eftersom den gärna
vill "hjälpa till".

Det vilda arvet märks i rörelseschemat
- bengalen har en smygande och mjuk gångstil
med svansen hängandes tätt över marken. Den
kraftiga svansen hänger annars ofta dinglande likt
en leopards då bengalen funnit en viloplats högt upp
på t.ex. en bokhylla. Bengalkatten är mycket livlig,
älskar att springa omkring och är en passionerad
klättrare
. Ett klätterträd är en höjdare för en bengalkatt!


Många Bengalkatter tycker om att leka med vatten
både i handfat inomhus och i vattenpölar utomhus.
Efter lite träning går den gärna i koppel, nya miljöer
är sällan något som bengalkatter avskräcks av och
bilresor går ofta bra. Bengalkatten är ganska pratsam
av sig och när den har synpunkter att komma med
eller vill få uppmärksamhet så har den rejäla röstresurser.                     Bengal                       
  

 Bengal?


Sötdag

Tack för att ni bryr er, ni som kommenterar och bryr er på annat sätt!

Och allt är ordnat med antagningen, så jag har verkligen andats ut idag! SKÖNT. Ett klippblock släpptes från mitt hjärta.

Idag klev jag upp 7 och ville inte göra det, av flera orsaker. Och nu så här efteråt önskar jag att jag inte klivit upp för 1) vi såg en film som jag redan sett 2) dom tog ingen närvaro så det spelade ingen roll egentligen (hade seminarium) 3, 4, 5 -10) Hade varit mycket mysigare att stanna i sängen, där fanns värme och trygghet.. Men men. Fick prata med topnotcharna och vara dryg. Haha. Älsk-A blev så glad att hennes tum-hållning har gett resultat. Hehe.

Nu är jag hemma... fast jag är iofs oftast hemma när jag bloggar så det var väl inget nytt. Aja. Nemo är gullig och pratar japanska eller nåt annat språk som jag inte förstår. Jag är lite trött men mest av allt är jag SÖÖÖTSUUUGEN. Är ju trots allt fredag så jag måste nog göra nåt vettigt åt den saken = gå på affärn och köpa nåt gott till fredagskvällen, för att piffa upp den lite. Funkande nämligen inte med juice och russin, som var det bästa söta jag hittade hemma. Men middag först, jepp jepp!

Nu till nåt annat. Jag har börjat försöka förstå varför jag reagerar och tänker som jag gör, det är väldigt bra och givande. Att analysera sina tankar, och ta det ett steg längre så det går att ändra på det som inte är så bra. DET ÄR BRA.

Jag tycker om när folk visar att de ser och bryr sig, ser det nya och värmer mitt hjärta. Tack.


Myers missing.

Jag ska kolla min mail varje dag från och med nu.

Fuckingjävlaskitklantarselskitjävlafanskapshelvete.

Självklart ska man tydligen tacka ja till antagningen för vårterminen, utan att jag ens sökt. Har ju blivit antagen till ett program och då vill jag såklart gå HELA det programmet och inte bara första terminen. Och självklart har jag inte tackat ja (eftersom jag inte är en sån flitig läsare av min mail missade jag mailet från VHS) och då blivit struken. Tur att jag är bra på hantera stress och oväntade händelser. HOST HOST host HOST.

GAH jag har panik! Måste ju gå ändå, såklart det kommer att ordna sig (eller?) men jag är ändå uppstressad som fan och mår skit och hatar mig själv och är helt hispig och orolig och har alla andra jobbiga känslor. Panik med stort P. Tack för den, det här behövde jag verkligen. INTE. Är så less på att jag ska sätta mig i sådana här situationer när jag så lätt hade kunnat undvika dom genom att KOLLA MAILEN och trycka på JA-knappen. Gosh. Panik-torsk.

Skitbra upplägg för tentaplugg nu. Woonee.


Levbra

Årets första nya ord....
"Hur är det idag?"
"Jo men det är ganska levbra."

Myspys och mindre nys, bra bra och megagla.

Examinerande seminarium om dryga halvtimmen, jag är inte förberedd, inte så mycket som jag skulle vilja vara iaf, men jag är ju inte tappad bakom vespan så det kommer att gå bra. För man måste inte få VG på allt, leva och le + G är ibland bättre än VG.


Måsten ska bort och viljan ska fram.

Flitighet

Jag blir så flitig när människor runtikring mig är flitiga. Pappa kom och fixade massa uppdateringar på datorn och mamma diskade så jag tappade en massa papper på golvet och flyttade en hylla från en garderob till en annan. Nu dör datorn och den ska dö idag. Lever snart igen. Tjohej.

Och så drar den riktiga vardagen igång igen...

Föreläsning x2 idag. Det ska gå bra, det måste gå bra. Mår iofs skit, men då är allt som vanligt iaf. Förutom det vanliga har jag mega ångest över min jävla lugg. Det blir bara värre och värre. 2009 - mössans/kepsens år?

22:29

KLAAAAR!!!

Tog ju inte så lång tid. 3½ timme minus 1 timme med top model (jaja skratta ni som vill) sen kvällsfika och Nemo lek i en halvtimme så egentligen tog det bara.... typ 2 timmar! Jag är fan bra. NU är jag duktig på riktigt.

21:13

Slicka inte på mobilen!

19:01

Rubrik och en mening. Så långt har jag kommit. Way to go.


Tjejen som vet hur man pluggar

Jag har varit så himla duktig idag, sjukt duktig! Är redan klar med uppgiften! Superstolt över mig själv!!! Nu kan jag lägga mig i soffan och bara mysa och må bra!!!Nä men skämtåsido. Jag är inte så duktig. Har torkat upp havremjölk efter Nemos senaste rackartyg (bet återigen sönder mitt paket med havremjölk. Denna gång hann det bli en pool ovanpå köksskåpen) klippt lugg, sovit, vaknat av ett förvirrande sms (vadå intervju på etnografin??), fått underbart gulliga julklappar av tres (verkligen bättre sent än aldrig) och nu har jag återigen klippt min lugg, lite mera, lite sämre, lite mera (mycket) småhår i ögonen och överalltannanstans också. Så istället för att plugga har jag blivit arg på sötaste katten i världen, sovit, förstört min lugg och smsat med olika människor. Har nog haft effektivare dagar.

Men nu jävlar smäller det!!! Glögg?

New day new play?

Stora underbara vita luftiga snöflingor! Ibland är det vackert att titta ut genom fönstret.

Idag ska jag vara duktig, nu på en gång (alldeles strax) så jag kan skita i saker sen.

Rååååligt:

FUckingJävlasKIt!

Shcuiahisdfpdajkfaljjjfdjjjjjjaaaaaaaaasssssssssssssssschhhh! (kortslutning)

Om det inte var min dator jag satt vid skulle jag ha slagit sönder skärmen för sisådär 10 minuter sen. Jag HATAR verkligen HATAR att söka vetenskapliga artiklar som ändå inte går att öppna när man äntligen hittat en som man verkligen vill använda sig av. HATAR.

Och nu verkar ingen gå att öppna! Vad fan är det här? Vad vill ni mig????!!! Skriker av ilska!

Besöksförbud

Att skita i mina måsten och bara göra det jag ville, det som var möjligt att göra, det gjorde mig gott ikväll. Jag ska börja skita i fler saker när jag ändå inte får något gjort. Att gräva min egen grop är ingen bra strategi för överlevnad, jag som just börjat sparka ner jord i min metersdjupa grop för att minska mörkret och kylan, och så tar jag plötsligt fram spaden igen! Idioti, ren idioti, that's for sure. Tack och lov kastade jag bort spaden efter ett tag, långt, långt bort, långt bort, långt ner under snön sjönk den och kommer inte komma fram till våren. Det vet jag, för ingen spade får komma närmare mig än 250 meter.

Jag ska börja skita i saker oftare när det ändå inte går framåt. Vi tar det sen, jepp jepp.

disträ-dgranar

Daskade till mig själv i ansiktet imorse (i tankarna) och tog mig till bibblo och röda rummet där jag faktiskt satt i 3 timmar och pluggade, typ iaf. Sen pallrade jag mig hem och åt lunch, somnade på soffan som vanligt för att sedan ta upp studierna igen, var det tänkt. Men som alla vet går det inte alltid (=aldrig) som man tänkt. Klockan är snart fem och jag har ännu inte börjat plugga igen. Ska göra det sna dhjkasd ahsdfkjeui

Nu kom min älskade päls-bäbis och kurrade upp sig i min famn... [Lääj-ta]


Skithelg

Jag har nog haft min sämsta helg på väldigt länge. Enligt mig börjar helgen på fredag kväll, vilket betydde 9 timmars bussresa för mig. Det följdes sen av..... i princip ingenting. Soffa, tv, äta, sova, sova, soffa, halvsova, hosta, hosta slem, hosta torrhosta, nysa, tjutningar, sova, illamående, värk, panik och stress.

Känner mig så jävla ensam, länge sen jag kände mig så himla ensam förut. Isolerad och instängd. Klöser och skriker, sparkar och sviker. Har velat ringa en massa vänner idag (och igår för den delen med) men så kommer jag på att jag inte pallar att prata i mobilen, tjuter som fan, hela tiden, och änu värre blir det när jag håller cellklumpen vid örat. Vilket gör att jag känner mig ännu mer ensam, kan inte ens prata med folk. Ensam ensam ensam ensam ensam ensam.


..schh..

Kände mig inte riktigt klar. Är arg, irriterade, less, sammanbiten, sur och svidande. Känner för att kasta ur mig en massa skit men så vill jag bara skrika men så kommer jag på att jag inte har nån röst och ingen kommer ändå höra mig.
Panik och stress och låt mig vara. (håll om mig)

Ska gömma mig under filten och glömma bort omvärlden. (Hoppas ni glömmer bort mig)

Däppläpp

Återigen hemma i kylans lägenhet. Välkommen hem till 17,5 grad (inomhus). Men det spelade ingen roll, Nemo gör allt bra. Min solstråle som flår leksaksråttor.

Fortfarande sjuk. Börjar bli måttligt less. Jag är så jävla blödig när jag har varit sjuk länge, tar åt mig av allt, gråter för det minsta lilla. Känner mig så ensam och eländig. Livet suger ibland och jag vill inte vara med på det här tåget längre.

Nalle puh

Äkta bakisdag igår med skräpmat, degande i soffan och film på kvällen. Alldeles lagomt aktivt.
Idag blir det dock andra bullar. Kan inte vara i Stockholm utan att shoppa (även fast jag egentligen inte har råd att köpa massa stuff, men det struntar jag i. Stockholm är ju Stockholm, och med rea dessutom!). Känner mig dock sjukare idag, igår tog nog bakisheten över, men idag är jag sjuk igen. Wooneee. Halsen ajabaja och näsan proppad och tät. Dessutom hör jag typ inget. Big nono.

Bokat ybuss hem nu, åker inatt. Framme strax efter 6 imorrn, nån som är sugen på att hämta mig? Gulligull!?

Flott nytt år!

Sitter på söööööööööder. Oh yes va cool jag är. Idag är jag ett vrak av huvudvärk, hostningar och blåmärken. Jag har nog mest mig själv att skylla på, nästan iaf.

Nyårsafton var underbar, för jag fick träffa Tuss och Emmy igen! Allt blir som så bra så fort vi ses, det känns precis som det ska. Lugnt och tryggt och så underbart.

Dagen började dock inte så bra, med näsblod, försenat flyg, missad flygbuss osv. Sen var jag hungrig som ett aberkadaber. Waynes och sen sistaminuten-shopping. Sen powernapade jag i soffan medan de andra var duktiga och donade. Sen partyparty med popcorn, gooood räkwok med musslor. Fyllhundar. Första killen däckade vid 10, sen nästa efter tolvslaget och den tredje på slutet av festen. Jag trodde inte jag var så aspackad igår men mina blåmärken och det svarta hålet i mitt minne pekar på nåt annat. Förlåt för de krossade glasen!

Annars vare bra. Förutom att jag vaknade sjukt tidigt och mådde sjukt dåligt. Imorrn ska bli en sjuktbra dag. REA.

Burger King och gott nytt år!

RSS 2.0