Kvälls-tappande

Illamående kom smygandes nu ikväll igen. Har försökt lugna magen med egengjord bananglass. Mitt hjärta mår iaf bra, har förlorat min själ in i programmet "So you think you can dance" nu ikväll och det gör mig gott. Jag blir rörd av vissa dansare och rörd av de som blir rörda själva. Dock lite MORR för jag hinner inte se klart programmet eftersom jag snart måste cykla ner till jobbet. Egentligen vill jag sova och inte jobba, men jag slår bort dom tankarna så fort jag bara kan, innan dom har satt klorna alldeles för djupt i mig. Japp! För nu ska jag jobba inatt och det kommer att gå så bra och sen efter jobbet får jag cykla hem med solen som stiger upp framför mina ögon, och det, det är underbart. Soluppgång.

Har gjort lite vettiga saker ikväll, även fast jag är trött och tråkig. Det är bra. Kartan är så fin och spelschemat är mitt alldeles egna, designen iaf. Nu börjar mitt favvo-program igen! Tjing tjing.

Nytta med nöje...

Igår har jag redan glömt av förklarliga skäl, dock inte kvällen som bättrade på humöret. På kvällen bokades hyrbil till Hultsfred och sedan tog jag tag i fortsättningen och fixade min resa till Gotland och älskade Emmy!

Idag har jag och Magnus invigt mitt kubbspel. Jag försökte lura till mig en vinst men det gick inte. Efter det for jag till Björken och avslutade denna termins samtalssessioner. Så nu har jag sommarlov från psykoterpen och även från mina hjärnspöken (hör ni det nu??!!!??), det bestämde vi tillsammans. Tycker jag låter som en bra idé.

Imorgon börjar månaden JULI och den kan bara inte bli dålig!

7 dagar and counting....

Helgsammanfattning

Så var återigen en till helg slut. Denna helg har varit underbart rolig, tragisk, hemsk, illamående, tröttsam och trevlig. Jobbade igår kväll och ska fara till jobbet snart igen, BLÄ! Nemosan håller mig vaken om nätterna, när jag själv inte gör det. Vilket bra team vi är. Solen verkar skina idag med, hoppas den gör det när jag slutat jobbet också. Snart är det bara en vecka tills Hultsfred, det är GALET!

Ps. Jag tycker om min cykel.

Just ja.. rubrik...

Sommarkänslorna börjar bli lite tjatiga, misstolka mig inte, jag älskar dom, men att lägga märke till dom hela tiden förstör lite av charmen. Vi kan väl bara helt enkelt konstatera att det mesta är SOMMARFRÄSCHT!

Jobbat idag. Cyklade till jobbet imorse i linne och shorts. Då är det varmt. Inte ens vindarna fick mig att frysa eller resa ragg. Var filbunke-lugnt på jobbet, skönt. Jag sydde fast knappar och mojsade. Efter lunchen kom dock illamåendet, hade med mig potatis, gravad lax och sill i min matlåda. Aldrig igen! Pallar fan inte av gravad lax, går verkligen inte. Freja har förstört denna underbara fisk för mig. SPY!

Nu luktar det cigg-rök i lägenheten, har altandörren öppen och någon röker tydligen där ute. Måste kolla till Nemo så hon inte drabbas av passiv rökning!

Snart ska jag cykla iväg till grillning på Carlshem. Tjosving (och ignorera måendet)!

Sun-date

Idag har jag solat med Therése, vid min uteplats. Det var vaaahaaarmt! Vi sprutade vatten på varandra, spelade vänd-10:a, löste korsord och sov på gräsmattan. Det var väldigt skönt. Men efteråt såg vi ut som några avdankade knarkarungar (dvs vi var helt knäckta). Så efter det så har jag sovit inomhus, lite till och sen en extra gång.

Nu stramar min hud så där somrigt härligt efter en dag i solen, det gillas! Snart ska jag se Morden i Midsommer, simla nice!


Sommarutflykt!

Igår var en alldeles underbar dag (förutom att jag jobbade till 15, var astrött och smygbakis). Jag och älskingen cyklade längs älven, upp mot umedalen, cyklade och cyklade i det underbara sommarvädret! Mini-äventyr mitt i allt med cykling på en smalstig mitt bland brännässlorna (inte ramla inte ramla jag får inte ramla!). Cyklade och cyklade lite mera, pratade och skrattade för att sedan ha picknick vid älven, md skorpor, keso, kalkon m.m. och baccardi breezer! Underbart var det. Hade även spotta-biggaro-kärnor-tävling. Jag är ingen bra spottare. Därefter Media Markt för att sedan cykla tillbaka in till stan, närmare bestämt till Haga och Taormina för pizza i parken. LOVELY! Helt underbar utflykt. Sen var jag less, slut, kaputt osv.

När vi satt på "freja-avsatsen" där vid älven på umedalen så letade jag efter den röda, lutande stugan som vi frejaner tyckte såg så rolig ut men den fanns inte kvar! Spanade och letade en massa, men den är helt enkelt borta! Jag som tänkte visa den för Magnus. Men men.

Idag har jag sol-date med Therése!

Meeaaaowww

Först och främst grattis till Lina och Robert som har fått en underbar flicka!

Andra och främst (eller nåt) så är jag trött, jobbade natt inatt, 10 timmar med Lotta (var iofs nice, men man blir trött ändå). Nu väntar jag på att solen ska bestämma sig för att komma fram så jag kan däcka ute på gräsmattan innan jag måste duscha och återigen fara till jobbet. Ledig i 12 timmar, från när jag slutade inatt (dvs imorse), så här finns det ingen ro för andra saker.

En bättre dag i solen

Måndag och ny vecka, det gillas, för denna vecka började bra. Inte direkt kanske, sömnen var inte bra och undersökningen hos optikern visade att jag blir mer och mer blind för varje gång, men sen blev det bra! Strosade på stan med Lotta och lunchade med henne i solen för att sedan cykla hem och släppa ut Nemo på halv-grön-bete medan jag softade på en filt i solen. Därefter cyklade jag till Tres för att strosa längs Björnvägen med henne (heter den vägen så? aja, whatevah), in och ut ur affärer, prat och barnvagnsdragande. Hungriga återvände vi till deras lägga och åt middag, såg världens sämsta film, följt av ost och kex och världens inte sämsta film.

Det har varit en bra dag. Jag har levt idag, levt och smilat i solen, så borde livet alltid vara.

Min fundering: Hur mycket - (minus) kan man ha på synen innan man är blind? Jag vill veta!


Grubbel

Först glädje-il, så himla underbart! Men så börjar tankarna vändas inåt istället. Andra är på väg mot något nytt, men jag då? Vad händer för mig? Jag blir så lätt påverkad och utanförsskapskänslorna börjar gro återigen. Jag blir ledsen över att jag inte har något sådant att glädjas över. Vad har jag egentligen? Jag läser böcker och pratar med katter, men vilket håll är jag på väg åt? Jag vänder andras lycka till min alldeles egna sorg. Så känns det nu, men det går förmodligen över om det nu spelar någon roll, om något spelar någon roll när jag är skapelselös.

Återigen en vanlig dag

Midsommarhelgen är tekniskt sätt över, idag är det bara en vanlig söndag med allt vad det nu innebär. Det är redan en anti-favorit-söndag. Håller på att övertyga mig själv om att jag kan jobba idag, att jag klarar av det, att det är bra för mig att fara till jobbet och att spökerna kommer gradvis tyna bort när jag sysselsätter mig med något (dvs jobbar).

Jag ska fara till jobbet. Jag ska jag ska jag ska jag ska jag ska, JAG SKA. Ska jag? Jag måste. Tänk inte så mycket, ba gör det!

Midsommar-fix

Orkar inte ens skriva något om hur min sömn var inatt... Ska iaf vara ett energiknippe idag hur som helst! Har redan hunnit duscha, fixa det sista på klänningen, försökt tvätta mina vita skor, sytt in min bh, förberett fisken och gjort sallad och även en gräddfilsröra. Åh just ja, har även gjort gischet till morotskakan som jag ska ta med mig.

Nu funderar jag på vad jag ska ta för mig härnäst. Känns lite tidigt att börja med håret redan :P Men man vet ju aldrig när Lotta ringer och säger kom, kom min ängel kom! (Jag la till det dära ängel-snacket).

Jag har snöat in på Bruce Springsteen för tillfället och mina fingrar stinker lax.

Just ja! Igår var det ETT ÅR SEN jag slutade på Frejagården. Helt sjukt vad tiden går snabbt och väldigt sakta och allt på en gång. Det känns som det var igår vi alla satt i den där gråa, härligt stora soffan och hade ångest samtidigt som det känns så väldans länge sedan, för det har hänt så mycket det senaste året! Jag är inte samma person som jag var då, långtifrån, men verktygen, de självdestruktiva, de kommer nog alltid finnas till hands. Det gäller bara att inte använda sig av dom. Ett år i "friheten". Det är galet, riktigt GALET.



Ps. Jag märkte att jag inte hade rymningsbilderna! Måste få tag på dom på nå sätt. Vem har dom? ;)

Ännu mera duktigheter

Jag lyckades hoppa upp på cykeln och trampa ända ut till Strömpilen för att inhandla saker till midsommarsfesterier. När jag kom hem igen var jag helt sluuuuut. Tänkte bara softa i soffan resten av kvällen men så fick jag för mig att baka, vika undan tvätten och städa i allmänhet. Funkar bra, energimässigt, så länge jag inte stannar upp.

På cykelfärden hem från Maxi så hände några konstiga saker.... Först så hörde jag en typ 9 årig kille säga till sin kompis "Markus är kär i en hora" om och om igen. Eh he? Och precis efter det cyklar jag förbi en hund, som såg ut som en schäfer men med en taxs ben. Skuhumt. Jepp.

Aktiv slappdag

Är fan segt idag, dagen efter personalfesten. Höll igång i mer än 12 timmar, det känns så där lagomt skönt i kroppen dagen efteråt. Men det var roligt, bastuflotten och Lottas skogslek var mina favoriter, så trevligt!

Idag har jag sovit och önskar jag fick sova ännu mera och inte vakna förrän imorrn på morgonen och då känna mig HELT utvilad. Dream on.... Aja. jag har hämtat min vågtång på posten, wiii!!! Nu kan jag vara extra fin i håret imorrn. Längtar! Även ett par nya örhängen hämtades upp som nog kan passa till min klänning. Annars så tvättar jag nu och skriver inköpslista till imorrn. Har dock inte bestämt mig när jag ska handla, beror på hur peachie min kropp känner sig efter tvätten är avklarad, kanske ikväll eller imorgon förmiddag.

Har förresten fått mitt skattebesked, hur mycket pengar jag ska få tillbaka, dock har jag inte fått nå pengar än. Knas.

Sy-dag

Min midsommarklänning är i princip klar! Gick mycket smidigare än vad jag hade trott att det skulle göra. Very nice. Är dock inte helt nöjd (såklart! när är jag någonsin det?) men vet inte om jag ska försöka göra nåt åt det, tänk om det blir dåligt? Hmm... svårt. Ska sova några nätter på saken.

Snart dags att dra till jobbet, jobbar 16-19 (lagomt länge). Ska sen hem och packa inför friluftslivs-personalaktivitet-och-festen som är imorgon. Har såklart beslutsångest inför mina klädval, ovanligt? Nej.

Chop chop, dags att fixa knixa sen cykla!

Dagen i meningar

Tentan godkänd och redan bortglömd, skönt!

Har börjat sy på min klänning, min gröna midsommarklänning. Det går framåt i bra takt.

Inhandlat en billig, ny soft hood och biljetterna inför Hultsfred är fixade!

Även sovit sovit sovit, inte tränat, och sovit.


Helghelghelg, snart slut

Och så skulle man ha jobbat klart för denna helg, egentligen, men så blev icke fallet. Jobbar även ikväll, men slipper jobba imorrn då. Helgen har varit en bergochdalbana av illamående, som jag ständigt försökt hålla på uthärdlig nivå.

Cyklade hem i regnet imorse, SPÖregnet. Det var inte så trevligt.

Idag har jag lagt livet på is, imorrn ska jag nog börja leva igen.

Glimten i ögat

Idag har jag och Magnus cyklat till teg i blåsten och gått på kattutställning. Så himla mysigt! Katter får mig att må så dundrans bra. När en av utställarna frågade om jag ville att han skulle ta ut katten sken jag upp som en sol (sa Magnus). Hittade en ny favoritras, Somalia, som slagit sig in bland mina tidigare, bengal (såklart) och ragdoll.

Nu måste jag sova för jag sov inte så bra inatt och ska jobba även denna natt.

MORR!

Har inte fått reda på tentaresultatet än, dom  har inte lagt ut det på cambro och inte heller satt upp listan på student-expen. Har varit där TVÅ gånger idag. Jag blir för fan irriterad! Tydligen så går det att få reda på hur det gick genom att ringa det, men är lite för sent för det nu, och imorrn är det helg. Fan va kassa dom är!!!!

Är hos mampap nu, mätt och belåten. Ska dra till jobbet om nån timme. Funderar på att fara på kattutställning i helgen, om jag tar mig upp ur sängen.

Mmm.... hejdå

Skriver i springande stund. Igår hälsade jag på hos Lina, Tres, Loke och Mange med. Lina är så fiiin-gravid! Underbar mage hon har. Jag har tippat att bebben kommer ut den 28 juni, så håll dig kvar där inne ett tag till! Hehe.

Ska fara till psykoterpen nu. Senare idag får jag reda på hur det gick på juridiktentan. eeeeeeh.

Linas dag idag!

Grattis till min älskade vän LINA som fyller ett år äldre idag! Tack för att du finns i mitt liv. Hoppas du får en underbar födelsedag så ses vi imorrn!!!

Ps. Håll inne den lille nån dag till så h*n får en egen födelsedags dag :P



Det blir en uppskrivning!

...Visar bild på nygift luder från thai.
T: Det där är thai-ludret
.... Visar bild T's sambos pappa....
F: Är det där thai-ludrets pappa?
HAHAHA!

Anonym säger: Skriv att du horade förut och fråga henne "hur det LIGGER till".
HAHAHA!


Kort sammanfattning

Sen sist har jag shottat ovanligt många shottar. Prövade en slippery nipple som Malin så varmt pratat om! Den var underbar! Tack för tipset.

Sen har jag jobbat och röstat och sen jobbat igen och sen myst med Lotta i hennes soffa.
Idag ska jag gå på stan litegranna och sen jobba litegranna men sen är jag ledig i 2 dagar! Woohoo!

Skitsömn

Jag behöver sov-hjälp, men jag vill inte ha sån hjälp som torkar ut munnen, är så less på dom. Jag vill ha seriös och naturlig hjälp. Kan ingen bara hypnotisera mig till att sova minst 6-7 timmar varje natt? Vore så himla nice att inte vakna efter 2-3 timmar och sen inte sova något mera.

Men skreeeew the sleep! Den här dagen ska bli bra ändå!!! Först jobb till 16.30 och sen till älskingen för att umgås på tu man hand och därefter mat och fotboll på O'learys (och kanske en cider eller två... eller tre... eller... ah du fattar).

Bittersurt och roligt

Så var bitter-kursen slut. Känns skönt, det som dock inte känns så bitterskönt är att min dissar-kompis Anna far hem till Kiruna imorgon. Vem ska jag nu vara bitter och säga "pundare" med? Så himla skoj vi har.

Nu har jag iaf sommarlov från skolan! (Hoppas det håller i sig längre än 1 vecka då tentaresultatet kommer). Det firas med 3 systemkassar och nya trosor, som Nemo just i denna stund började bita och slita på. Just ja, och en ny ögonskugga, som Nemo just i denna stund försöker putta ner på golvet. Känns som att jag borde gömma bort mina saker. Hehe.

Ikväll ska jag bara leva och må, göra saker som jag velat göra men inte tillåtet mig själv att göra.

Min natt och katt

Jag älskar min kissekatt Nemo, men ibland sätter hon min kärlek på prov. Det var en sådan gång inatt.

Hon började vid 3-tiden med att leva om genom att leka för att sedan gå vidare till att bita och riva sönder mina anteckningar, komihåg-lappar i lagboken osv. Jag sprejar vatten på henne, men det hjälper inte. Efter ett tag stänger jag in henne på toan. Där är hon i ca en timme varav under 59 minuter av dessa 60 minuter kraffsar hon på dörren, frenetiskt och konstant oljud. Släpper till slut ut henne, ger henne mat i hopp om att hon ska lägga sig och sova sen. Men tji fick jag. Hon sätter återigen igång med att tugga sönder mina papper som ligger framme. Jag orkar dock inte bry min längre, men kan förstås inte sova ändå. Efter sammanlagt 3 timmar med djävulskap så hoppar hon upp på bokhyllan och sedan vidare till hyllan ovanför min sängen. Och så SPYR hon ner på mitt täcke! Seriöst.

Jag ger upp.

Paniken har anlänt

Lugnet som jag tidigare haft, det oroand men sköna lugnet, har ersatts av tentapanik. Magen är alldeles kall och hjärnan ihopgeggad av paragrafer och handen nervös inför skrivandet imorrn. Jag vill bara få den bortgjord så jag kan andas lugnt ett tag. Är så fuckingjävlastressad att jag blir förlamad, av stress och av nervositet.

Slutet nära.... iiii.... kom nu!

Tankarna flyger iväg när dom borde hållas kontrollerade och fokuserade. Det kliar lite i själen. Känns som att jag tar examen imorrn eller nåt, sommar"lovet" känns så extremt efterlängtat! Jag kommer nog fira (ev. sörja och trösta mig själv om tentan kändes skit skit SKIT. Om det bara kändes halvskit kommer jag nog fira lite ändå) med lite lyx eller så sparar jag firandet till lördag kväll som kommer att spenderas på O'learys. Fast nåt trevligt förtjänar jag väl, efter att ha pluggat i ett år och jobbat för mycket samtidigt som jag hela tiden måste stanna upp för att inte gå sönder, stanna upp och tänka. Det borde verkligen firas!

Men är inte där än så sluta drömma dig iväg! FY FY. SISTA SPURTEN NU NU NU NU nu NU!
Plugga nu, tenta imorrn och sen wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (eh he?)

Det susar i benen

Och så sitter jag vid datorn igen, återigen, igen och igen och igen och igen. En gång till.
Hittar ingen ro alls till att sitta ner och plugga. Det börjar bli lite tjatigt nu. Sitter med lagboken och andra papper i några minuter sen så sätter myrorna fart i benen och jag flyger iväg med tankarna och myrornas idoghet.

Gör nåt annat en stund då! Så har jag tänkt. Men jag får inte göra något annat, på riktigt, förutom att plugga, vilket gör att jag sysselsätter mig med struntsaker, som att blogga för fjärde gången idag.

Sista spurten

Plugga plugga plugga, men PLUGGA då!

MÅSTE men det är tungt

Jag pushar, drar och sliter. Jag vill verkligen, jag måste för nu kan jag! Men det är tungt att stå ensam vid trädet och stirra efter blåbärsris, helst så här tidigt på året. Känns omöjligt, behöver hjälp. Jag skriver, klickar och försöker, verkligen. För jag måste, eftersom jag kan.

Sommarlängtan

Kliar mig i hårtoffsen och funderar på när jag ska ha tid till att stanna upp och bara uppmärksamma tankarna som kommer. Mellan jobb och skola och andra "måsten" och fritidsintressen och SÖMN så finns det inte så mycket tid kvar. Tack och lov för att sommaren snart är här! Längtar som fan efter att vara ledig när man faktiskt är ledig! Är, så här i efterhand, glad över att jag inte kommer jobba överdrivet många timmar i sommar. Jag förtjänar att få vara ledig och dessutom kunna njuta av ledigheten. Den här sommaren kommer att bli den bästa ever!

Jag ska ta mig tid att stanna upp.

Onsdag typ

Morgonhumor med "jävla-pundar-teg". Haha. Så himla roligt!

Igår gjorde jag bort min näst sista (hoppas jag) sak i skolan innan sommaruppehållet, tämligen uppsatsseminarium. Nu är det BARA (haha) tentan kvar på fredag. Måste nog börja plugga till den. Eh he. Ska bara till psykoterpen först och sen blire plugg hela dagen (utopier är fina). Wish me good luck!

Tenta...plugg?

Ligger som en kobra (yoga) i soffan med datorn på en stol. Jag fick "bryta ner"-abstinens och såg de fyra sista avsnittet av tonårsliv. Jag gillar svt.

Annars så pluggar jag, försöker plugga, önskar att jag pluggar osv.
Min rygg börjar protestera, jag bloggar inte, jag pluggar!

RSS 2.0