Verkligheten

Tillbaka från Kreta-resan, sommaren är över och vardagen är tillbaka. Jag är rädd samtidigt som jag längtat som en galning efter rutiner och en vanligt liv. En normal dag, bara göra vardagliga saker och sedan lägga sig i sängen efter en vanlig dag. Jag saknar det normala, det banala, det vackra.

Bye bye höst-kalla Sverige

Avfärd till Umeå flygplats om en timme, sedan Arlanda och till sist KRETA! Äntligen ska jag på charterresa med mina kompisar, mina underbara, roliga kompisar. Vi ska ha det simla härligt, underbart, magiskt och skönt. Brun ska jag dessutom bli, och lite extra sommarfräsch(are).

Jag längtar itu mig själv, på ett bra sätt. Allt ska vara nedpackat (peppar peppar ta i trä). Igår kväll hann jag dessutom med att koka rabarbersylt, baka äppelkaka, diska, laga min klänning, leka med Nemo, mysa med Magnus och ändå däcka i sängen strax efter tio.

Nu känner jag att det börjar bli svammel, så dags att avsluta. Önska mig en bra veckas sol-semester! (tack)

Packning

Är mitt i packningen, men tog en paus för att kanske samla lite vett. Har lagt fram en massa kläder på sängen, som vanligt för mycket, men vem vill packa för lite kläder? (Inte jag)

Har hunnit med en sväng till IKSU imorse med Angelica. När jag kom hem igen var jag duktigt trött, till och med så trött att jag efter lunchen tog en två-timmars tupplur. Det behövdes. Är fortfarande helt veck, skallen sprängs snart och det hetter i kroppen. Har intagit c-vitamin och tuggat i mig en vitlöksklyfta för att hålla förkylningsspökena borta. Får väl se hur det går, mår inte bättre än så länge. Hoppas jag inte blir sjuk på resan! Förmodligen blir jag det när vi kommit hem igen, det verkar ha blivit min grej.

Snart ska jag in till stan för att växla pengar, sen packa klart och däcka i sängen.

Men usch vad jag längtar tills imorrn!


Efterlyses:

Plastmapp i A5-storlek.

Lyckades med dagen i stort, misslyckades med letandet efter en liten plastmapp. Vad är det för fel på världen? Annars är det mkt airplanes, inför-resan-fixningar. Men just nu försöker jag hindra Nemo från att äta upp mina havre-frukt-barer som ska rädda mellanmålen utomlands. Hon är GALEN, klöser som en tok på dörren till sovrummet, där jag gömmer barerna.

Nu laga mat och sen promenation med Lotta.

Snart så snart så snart så

Ny vecka och denna vecka betyder avresa till Kreta (fredag)! Helt underbart. Har påbörjat min packlist och köpa/fixa-lista innan resan. Jag älskar att pyssla med sånt! Snart ska jag till Angelica på lunch och Kreta-möte med henne och Erica. Allt blir så verkligt när det närmar sig.

Har varit hos pt:n nu på förmiddagen. Det var bra, jag log när jag sa hej då.

Värmen är på besök

Har jobbat några timmar idag, det gick bra och jag är bra, oftast försöker jag vara bra. Kliver ut från Max och in i sommarvärmen som återigen har kommit till stan. Jag fick en känsla om att det är sommarens sista underbara kväll (sommaren i Sverige). Och vad passar inte bättre än att äta kräftor och västerbottensostpaj med älsking, för att sedan svira de smygstubbiga benen på något uteställe.

Har förresten gjort egen chili-lime-majonnäs!

Snart en ny termin

Vardagen smyger sig sakta närmare, endast dryga 2 lediga veckor kvar. På något sätt chans det tryggt, men även skrämmande. Praktik i en termin, som en normal människa. Hur ska jag klara av det, dag ut och dag in?

Har kommit igång med träningen och det känns stundtals underbart. Andra stunder är det tungt och jag går runt med en svart klump inom mig. Det kanske är så livet är tänkt för mig just nu. Jag kämpar på, försöker ställa mig upp så snabbt som möjligt efter jag ramlat ner och förstört dagen.

Jag vill ha tillbaka mitt liv, på en gång, det ska gå snabbt. Verkligheten är dock inte så, det tar tid, igen, tar det tid. Ibland har jag inte krafterna som behövs, men jag gör mitt bästa, mest hela tiden.

Nu väntar en vecka med endast lite jobb, mer träning och mest Kreta-planering.

El helg

Denna helg har innehållit mycket. Den började i fredagskväll med städning, så vild städning att dammsugarslangen gick sönder, så istället för fortsatt städning blev det promenad med Lotta. På lördagen cyklade jag och Angelica till IKSU för badminton och gym (vi var sååå duktiga!). Sen mys-eftermiddag med Magnus innan det bar av till Linn för fest. Kvällen slutade med ett dop i poolen på taket med en trevlig tjej. Tjohej!

Idag har jag jobbat, sovit, ätit, spelat wii och samlat ihop till en till stjärna.

Livet

Igår cyklade jag till IKSU med Angelica. Kom fram svettig och sen svettades vi mera. Efteråt kände jag mig så levande, så levande att jag log och levde.

Nu ska livet börja igen.

En sårskorpa

Jag lever i en hel värld, av söndertrasade tankar och skrikande ångest. Det är så fint runt omkring mig, allt är perfekt, förutom mörkret inom mig. Kliver upp varje morgon, blöt efter nattens svettningar, redo att ta mig an en ny dag. Jag går runt och ler, för det är så vackert, allt det fula och det fina, det är vackert. Jag biter ihop, kämpar och glömmer, om vartannat.

Igår hade jag besök av Lina och Nathalie, det gör min värld bättre. Jag bakade en kaka som jag bjöd på, för det kan normala människor göra. Jag tog en lång promenad med Angelica och pratade om livet, för det kan även normala människor behöva. Jag är sällan normal, men ibland vore det så underbart att leva enkelt, tråkigt och normalt.


Piteå helgen som var

Även denna helg åkte jag bort, men nu norrut till Piteå och Pdol och Svensbyn. Det har varit en mycket trevlig helg, förutom lite tårar. Men sol och kubb och breezer och musik och grillat och bärplockning.

Nu börjar en ny vecka som ska bli simla simla bra.

Ps. Har fortfarande ont i mitt högra smalben och fot sen jag åkte taxi med Tuss. Det är knas, riktigt knas.

RSS 2.0