Provtagning

Igår var jag på vårdcentralen för att ta en del prover för att sedan få träffa läkaren. Jag har för lågt blodvärde (chockande) och en förhöjd sänka. Idag var jag där igen och tog en massa mera prover (7 rör med blod!). Läkaren ska ringa i eftermiddag, om svaren på alla prover har kommit. Ring, telefon ring!

Idag är jag knäckters, inte så konstigt kanske, men helt sjukt död i alla mina lemmar.


Blurp

Midsommarhelgen flöt förbi snabbt, sova och festa. Sen kom denna vecka, en nya vecka och inte vilken vecka som helst, utan veckan som jag och Magnus far till Wien (lördag, wii!). Igår var jag katastrofalt knäckt i hela kroppenn och for till vårdcentralen för att skriva in mig där. "Du måste ju ringa kl 8 på morgonen (pucko)". Typ.

Så jag ringde imorse, kl 8 för att undersöka varför jag mår så jävla skit hela tiden. Fick tjata mig till en tid då läkaren ska ringa mig idag, för inte är det så farligt att man inte orkar göra någonting, värker i hela kroppen, kokar, är yr och hostar, inte kan andas vid ansträngning och har halsbränna. Nä det är tydligen inte så farligt. Nej nej, det är skitkul att ligga hemma i sängen när jag egentligen skulle vara på jobbet för att jag ska kunna betala hyran, nej då, det är underbart att känna sig kass. Och Nej jag är inte bitter, jag är bara jävligt FÖRBANNAD.

Midsommar

Igår så började dagen med middagsinhandling, sen promenad och blom-plock längs älven för att sedan äta lunch på balkongen med älskingen och ett glas rosé.

Kvällen blev hos Angelicas kompis på Åhem, med grillning och kubb. Tyvärr så kaputterade jag av trötthet och knäckthet i kroppen och vi for hem innan tio (tragiskt, ja jag vet!).

Men ikväll ska jag ge det svirande livet ett nytt försök!


Bra beslut

Igår var jag ledig en vecka, idag är jag ledig nästan 3. Fast vet inte om jag ska kalla det ledig, snarare sjukskriven utan betalt. Så nu ska jag bli fattig men glad.

Hälsa är viktigare än pengar, sägs det.

Igår försökte jag jobba igen. Det resulterade i ett breakdown efter ca 4 timmar och så var det med det. Inget mer jobb den här veckan heller. Jag är så jävla slut, helt slutkörd i kropp och knopp. Jag måste hitta mig själv igen och hitta livsglädjen.

Försöker banka in i min skalle att det är viktigare att jag mår bra än att jag tjänar pengar. Jag vill bara skrika "jag orkar inte, jag orkar inte!". Jag är kaputt och raserad. Nu ska jag försöka bygga upp mig själv igen och då kan jag inte jobba.

Vattenfall

Igår drack jag 1 cider (EN!) och sen så började det forsa igen. Det är rent ut sagt förjävligt! Jag blir så jäva less, irriterad, arg och deprimerad. Sluta förstöra min helg!

Jag vill inte spy på min bröllopsdag

Asså jag förstår inte riktigt det här med att ha möhippa/svensexa kvällen innan bröllopet (eller förstår ju grejen med sista kvällen som "singel"... typ.). Vem fan vill vara bakis på sin bröllopsdag? Spyfärdig och glåmig, trött och jävlig... nej tack säger jag! Så kom ihåg det kära vänner: min möhippa ska vara mer än en dag innan bröllopet, okej!?

.

Jag vill vara somrig, härlig och färgglad. Jag vill känna mig levande.

Torsdagens uttråkssvammel

Lyckades "sova" till 7 imorse, 2 timmar längre än vanligt denna vecka. Har sett gårdagens inspelning av Grey's och So you think you can dance. Men inte fan kunde jag slappna av medan jag såg det sistnämnda. Fick halsbränna av oron i kroppen. Bla bla bla. Vem bryr sig.

Inget är roligt när man inte får göra något, vila vila vila, det är så jävla tråkigt när rastlösheten värker i benen. Jag vill också ut och promenera, få städa och bara leva. Bla bla bla. Vem bryr sig.

"Sjukskriven"

Jag är sjukskriven i veckan, men eftersom jag är timanställd får jag inga jävla pengar. Men jag måste vara jobbfri ändå, för jag behöver vila (säger läkaren) och jag behöver även återfinna glädjen för att göra saker (säker psykoterpen). Ingen av dom har fel, det är bara skönare att nån annan säger det än att man ska komma på det själv. Nåt ska dom ju vara bra för.

Så idag har jag bara varit hemma och har till och med fått sova på soffan! Det var inte igår. Jag har försökt göra så lite som möjligt. Jag är inte så bra på sånt, men idag har det faktiskt gått okej. Igår kväll gjorde det inte det och då fick jag halsbränna och diverse floder.

Nu ska jag hosta och hitta på gratis-saker att göra hela sommaren.

Klump

Igår började det forsa. Så förutom förkylning och magkatarr så forsar det, vilket gör mig yr och helt knäckt. Kan knappt sova. JÄVLA SKIT. Fy fan vad less jag är. Det regnar inomhus också.


Bu och bä

Äntligen äntligen har jag varit där och fått det bortgjort (läs: skrapat). Fick tack och lov bedövning idag och det gjorde susen. Kändes som jag fluffade runt på rosa moln efter ingreppet, en stor tyngd hade lyfts bort från mina axlar. Självklart var det inte roligt, men denna gång var inte alls lika hemsk som förra gången. Kommer dock bli återbesök för att hålla koll på om det blir nå mer förändringar.

Gjorde även en annan sak på sjukhuset, träffade nämligen min kommande praktik-handledare. Ska inte vara på geriatriken längre, utan blev byte i sista stund till kurator på njur-medicin istället, men för mig är det sak samma. Min handledare verkade iaf trevlig, så jag tror det kommer att bli en bra höst.

Nu sitter jag med en liten katt bredvid mig (inte Nemo, utan lill vitis som jag fick av syrran idag - gossedjurskatt) och IKEA-katalogen. På fredag bär det av och det börjar bli dags att säkerställa en inköpslista.

Tjing tjing.


Ferra!

Sitter hos Angelica med nyfixat hår (hon har gjort en superfin frisyr på mig). Vi väntar på Erica sen ska vi dra vidare till en utflyttningsfest (riva stället, ja eller nej). Vi ska ha simla roligt ikväll för jag har min nya klänning på mig och mina vänner är underbara!!!

En bra dag ändå

Sommarlov vi väntar på
Sommarlov vi snart ska få
Visst är fröken och skolan bra
Men sommarlov vill vi ha!!!

(med reservation för fel text)

Idag har jag och min kära grupp gjort vår sista redovisning denna termin, det sista allt denna termin. Jag har även varit på skolan med min klass den sista gången för den här terminen och även för nästa, eftersom alla är utflugna på praktik då. På tal om praktik så är även min praktikplats klar nu, efter lite om och men. Jag ska vara kurator på geriatriska kliniken på NUS. Jag tror det blir bra, mycket bättre än Fenix eftersom det innebar kvällar och helger, medan kuratorplatsen endast är på dagtid och det behöver jag. Struktur på vardagen, skapa rutiner som höjer mitt välmående.

Förutom dessa positiva saker har jag (och Magnus) äntligen fått vårt NELLY-paket! Allt passade galant på mig (ah, förutom Magnus kläder då, som jag inte provat). Nu svamlar jag och därför är detta inlägg här med slut.

Röda ögon

Dagen har varit kort och lång, alldeles för lång. Men jag har underbara vänner och det känns faktiskt lite bättre nu på kvällskvisten, fast jag är nästintill söndergråten.

Håll tummarna för mig imorrn, för att jag får nån praktikplats som jag vill ha.
Nu dryghet.


Suck

Min lediga dag, från jobb och skola. Men så kommer jag på att jag inte alls är ledig från skolan, måste förbereda mig inför redovisningen på torsdag. Ska dessutom till pt:n. Om ett tag. Det känns tungt, men allt känns tungt. Men hur fan ska det bli bättre? Uppgivenhet och tårar förföljer mig.

Magnus har byggt en pyramid av småkrukor och jag önskar jag kunde bygga och inte rasera.

RSS 2.0