Dagen efter, dagen och dagen innan...

Idag dåligt, igår väldigt bra och imorrn finnemang igen.

Personalfest igår, simla trevligt! Först lekte vi Fortet och mitt lag vann såklart!!! Hehe nice. Sen bastade gråmössorna hos Magnus och vi tog upp drickandet. Själva festen ägde sedan rum på Druidgården och det var tjo och tjim. Lotta och jag var lekledare och lekte med de små barnen som knappt gick att få tyst på. Men lekarna var uppskattade och jag tror alla hade skitskoj!

Idag var jag och Magnus på besiktningen på våran nya lägga. Vi ska få välja nya tapeter till båda sovrummen!!! Känns väldigt bra, helst nu när det var nån grön variant i det stora sovrummet.

Jag är död och röd, lite varm kanske och förbannar min kropp. Ingen Ubbe-dejt idag, mår för kasst. Men imorrn, imorrn då smäller det av bara den, simla roligt det ska bli att träffa henne igen!!!

Besiktning!

Fick ett samtal imorse, som jag reflexmässigt tryckte upptaget på för jag låg i sängen. Kollade upp numret på hitta.se sen och det var nån från lerstenen som ringt mig! Så jag ringde upp och vips fick jag vet att det är besiktning på våran (snart) lägenhet på Brogatan 31 imorrn kl 9. Sen tror jag den kan vara våran!!! Simla roligt! Tyvärr var det typ världen sämsta tid eftersom vi har personalfest ikväll och det brukar gå vilt till. Men men, det är bara att ta sig upp och sen gå och lägga sig igen! Haha kass tajming, men wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Nu ska jag snart dra till skolan på case-övning och sen ner på stan för personalaktiviteter på dagen! Jag vet vad vi ska göra, men nästan ingen annan. Hehe. Ibland är det bra att känna Magnus. Ska bli himla roligt bara jag lär mig andas och inte STRESSA för mkt. Är stressad nu, därför jag svamlar på och skriver helt ointressanta saker. Sluta. Jepp.

Ha en bra dag, det ska iaf jag ha!

Stängt

Jag som tänkte vara duktig ikväll och adressändra m.m. Det jag dock inte tänkte på var att det är SÖNDAG och ingen kundtjänst har öppet.

Kärlek

Jag älskar er mina Freja-kompanjoner. Kollar på kort, kärlek.

Skola och plugg

Igår var jag i skolan, dock med sprängande huvudvärk, men ändå! Det gick helt okej, en massa plugg blev gjort och ett och annat skratt där emellan. Jag gillar att skratta. Idag ska bli en till sån dag, för att avsluta skol-veckan. Det tycker jag vi skålar på!

Muppar

Fick ett samtal idag från en tjej som ville komma och kolla på lägenheten. Hon stod 6a i kön, vilket innebär att ingen tackade ja förra gången den låg ute på bostaden! Va fan menas med det? Ettan sa till mig att hon skulle tacka ja, och jag skulle slippa två dubbelhyror. Pangpoff så small det och nu kommer jag säkert stå två månader med dubbla hyror. Ibland är livet för härligt! Mupp.

Obalans

Om nån hörde mig skrika så är det ingen fara, ingen slår mig. Smärtan orsakas av min egna kropp. Sitter still och det gör ont. Rör på mig och det gör ont. Skriker lite till, var tyst och still.

Inge vettigt alls

Sitter fastklistrad vid tv:n, men ser inget, inte på nåt... endast på text. Text-tv. Helt ovärt med tanke på att det mest är en gröt av bokstäver som inte bildar något vettigt alls. Tacka vet jag siffror, det är mina grejor.

Sitter här också, min första mini-stickade tröja är klar och nummer 2 redan på g. Behöver pissa, men jag sitter här och det hugger till i magen, uppe och nere. Jag är nog uppe och nere, mest nere nere.

Dagen efter sittningen

Var riktigt riktigt trevligt igår på Hollywood-sittningen! Kvällen började hemma hos mig med sminkning, hårlockning och fottejpande, och såklart en balu-cola. Sittningen var sedan på Origo, var rätt så många där, drygt 100 sas det. Vid halv elva drog på på Corona, där Tess mötte upp oss. Simla trevligt, simla!

Idag har jag varit lagomt seg, trög och allt det dära. Lördagkväll och jag ska ta det så lugnt som det bara går!

Dock en konstig känsla i kroppen, förstår inte varför, jag VAR JU DUKTIG. Borde bara bara stolt. Knas.


Min nya fina klänning!

Snö-torsdag

Alla är på olika ställen, i livet och på jorden, men ändå att kunna träffas och skratta tillsammans, som en sammansvetsad grupp det är guldvärt. Vi är så olika men ändå så lika.

Jag har skrattat idag även fast jag mår skit, kroppen strejkar, huvudet sprängs och illamåendet är här och spökar.

Imorrn ska allt vara bra igen, för då vaknar jag upp med dig och då kan det inte gå fel.

Dagen i siffror

I brist på fantasi tänker jag beskriva min dag på detta sätt!

Antal...
...gånger som Nemo puttat ner mitt fulla vattenglas på golvet: 2
...italienska köttbullar som jag rullat: 22
...italienska köttbullar som blev mos i tomatsåsen: 20
...gånger jag byt kläder idag: 4
...huvudvärkstabletter jag tagit: 2
...stickade ärmar: 1½

Stan och bio

Hittade en finfin klänning idag på stan, lite Hollywood-stil skulle man kunna säga... Efter det blev det middag på Starz med Angelica och sen bio med henne mfl. Vi såg Shutter Island, simla bra film. Så som boken slutade (Patient 67 av Dennis Lehane) även filmen med ett "what!?". Helt klart sevärd om någon är biosugen.

Även morgondagens föreläsning är inställd, så det blir träning och hemmaplugg istället. Nattinatt.

Jag ska bli gul, nej rosa.

Vaknade med hemsk mensvärk imorse med, tackar för den. Du som varit borta länge, varför kommer du tillbaka nu? Bestämde mig för att stanna hemma från förmiddagens föreläsning, vilket var ett bra beslut, den var nämligen inställd.

Även fast jag legat som en fisk i soffan och grimaserat så har jag fått lite vettigt gjort, nämligen: kokat sylt, bakat bröd, rensat förrådet på gamla skor och kläder (speciellt jeans). Förutom det så har jag läst två artiklar i artikelkompendiet som vi fått denna kurs. Bara sjuttioelva kvar, typ.

Jag har rosa tumme, letar febrilt en glam-klänning till fredagens sittning, banana-skids det är jag. Jag vill vara geisha. NEJ.


Ingen rök utan eld...

... och ingen skidåkning utan pjäxor. Damn it. Var är ni???

Igår var det sushikväll hos en jobbarkompis, med 7-8 andra. Det var simla nice. God hemmagjord sushi, gott vin och trevligt sällskap. Vi satt till och med och åt på golvet a la japanese style!

Ska snart gå till Angelica, där det är tjejmyskväll ikväll med gotta. Det blir nice nice nice.

Tankar

En dag var jag rödhårig men inte längre.
En dag var jag sjuk, så sjuk, men inte längre.
En dag var jag död i själen, men inte längre.
En dag så fanns inte ens dagen.

Idag har jag tränat igen och känner mig så levande, som att jag lever och har ett liv på riktigt, typ hela tiden, det ska hålla länge.


Det känns i magen när jag häftar ihop papper

Sitter hos mamma och pappa på Ersboda (hos frukten, päronen osv.) och skriver ut artikelkompendiet. Det tar fan tid. Men jag hatar verkligen att läsa sida efter sida av en artikel på nätet, ögonen kletar typ ihop och torkar ut.

Har blivit bjuden på middag här och har även fått se Nemo's 3-årspresent som pappa hämtade upp i Skeå. Åh yeah kommer hon nog att säga! Tyvärr får hon inte använda den förrän vi flyttat, 35 kilos saken blir för jobbig och bokig att flytta om den är över 2 meter hög.

Träningsvärken i magen har inte gett med sig än. Måste ju fan ha fått magrutor av träningen i måndags, med tanke på vilken träningsvärk jag har. Haha. Eller inte. Men det är nice. Imorrn ska det gymmas igen efter skolan.

Nu ska jag ge Tigger massage.

Stan

For ner en sväng på stan i eftermiddags för att hjälpa Magnus att hitta en ny vårjacka. Det slutade med att jag köpte en ny till mig själv. He ä ju gräääjt.

En bra start på veckan

Denna vecka började med föreläsning kl 8 på morgonen och följdes av en annan föreläsning kl 10 som handlade om krishantering och var väldigt intressant! På eftermiddagen drog jag och Angelica till IKSU och gymmade, vilket nu har resulterat i att jag är helt knäckt i hela kroppen. Men det är en helrig knäckt känsla, jag har varit duktig idag!

Nu väntar soffan, gu se skönt.


Hej hej igen magkatarr!

Det var tydligen dags igen för magbesvär dag in och dag ut. Jag tycker inte jag har stressat mer än vanligt eller ätit sämre saker, men tydligen är det något som jag inte gjort rätt.

Välkommen illamående! Välkommen aptitlöshet! Välkommen eld i magen! Välkommen värk! Välkommen uppblåsthet!

Välkommen magkatarr.

Vem vet mest?

Vad ska man inte fastna med i brevlådan?
Hängselbyxorna tyckte jag, skägget tyckte andra.

Undwerskrifterna är på plats

Det har hänt mycket sen sist! Eller iaf några saker :P Jag och Magnus har skrivit kontrakt på våran lägenhet på Brogatan 31! Nu är det verkligen verkligen på riktigt!!!

Innan kontraktskrivning så spelade jag badminton med Angelica, simla roligt det var! Öööööver nätet... Haha.

Utöver det så har det mest varit som vanligt, förutom att vi idag har haft en samverkansdag med polisstudenterna, givande till slut.

Nu sitter jag och är slut i kroppen, men ändå lite glad för jag fick ett samtal idag från 1an i listan på min lägenhet, som skulle tacka ja till den och verkade väldigt ivrig till att flytta in senast sista april. Det gillas.

2-års dagen

Idag är det precis två år sen jag och ubbis började i huset. Galet vad tiden går fort, det var ju som igår, men samtidigt var det ett helt annat liv (fast ändå samma). För 2 år sedan låg jag nog och sov än så länge, men när jag vaknade, fy fan vad nervös man var! Jag kommer ihåg när vi satt i den stora soffan, du och jag, första dagen...


Har ingen bild från första dagen, men däremot en massa från sista dagen...

Sne

Det är nåt som har hamnat snett, för saker är inte som det ska vara. Om jag hoppar upp och ner i fem minuter blir allt bra med mig då?

Vrak

Lyssnar på Mumford and Sons och fastnar någonstans. Jag hittar inte tillbaka till dagen, denna dag som ska vara en dag som alla andra. Jag gick vilse på vägen och rädslan blev för stor. Jag går itu.

Vraket från igår är fortfarande kvar. Så lättknäckt.

RSS 2.0