Söndagens bra sidor

En ny, fungerande dator med riktigt office-paket.
Nya rena, fina skor på mitt bord.
En levande själ.


Vänner värmer

Finns inget som värmer lika bra som vänner gör i höstmörkret.

(Delad första plats med glöggen)

Tyg

Köpt tyg, tyg och mera tyg. Jag gillar tyg, jag gillar att sy med mina tyger. Tyg. Det är mitt liv idag.

Two day

Andra dagen idag, fler tjejer, träffat alla nu. Imorgon är vi "fria" för det är planeringsdag för personalen. Hittills har jag ätit, pratat, skrattat, delat livsproblem, kämpat emot tårarna på de röda, tunna mattorna i rörelserummet. Ikväll är det tungt och kaos för det mesta känns ovärt.

Livet fortsätter kanske ändå, fast det känns som att allt står still, blixtstilla.

Hej Freja,

Jag är rädd för dig men hoppas att rädslan kan omvandlas till något bra. Jag är så nervös inför att träffa dig igen, trodde aldrig jag skulle behöva det igen, men nu behöver jag gå bakåt för att komma framåt. Jag vet att det kommer att bli jobbigt men hoppas verkligen att det kommer vara värt det. Hoppas du kan hjälpa mig att stabilisera upp mitt mående och lära mig att våga känna igen, istället för att döva känslorna så fort de kommer.

Ta min hand, nu och fem veckor framöver, så hoppas jag att livet sedan kan fortsätta utan dig.

Mvh Frida

Sytant

Varit ute på promenad i det underbara vädret. Jag halkade bara nästan typ 3 gånger. Köpte bland annat ris till en ny riskudde som jag slängde (sydde) ihop. Har även sytt 3 kuddfodral till soffan, nu LEVER den på riktigt (nästan).

Fryser om fötterna, på med raggsockarna och ner med glöggen i magen.

Proppar proppis och sover på soffan

Orkar inte gå in på sömnen (skit), mitt mående (berg och dalbana) eller något liknande.

Istället konstaterar jag att det är helg (men vad fan spelar det för roll, alla dagar flyter ihop och är ändå en och samma gröt).

Snön har lagt sig på marken och jag älskar det! Kommer dock inte älska snön i februari/mars.
Äsch. Jag har inget vettigt att skriva.

19 oktober

Idag ska jag gå bakåt, för att förhoppningsvis komma framåt igen.


Att det kan vara så tungt att göra rätt

Nu är jag inne på dag 4. Smekmånaden är helt klart över, håller på att sprängas av alla odefinierbara känslor som rusar runt som ett enda stort kaos i skallen. Driver mig själv till vansinne och vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara döva, domna och dämpa ångest på de sätt jag är bäst på, men där finns inte framtiden.

Jag är rädd, rädd för alla känslor som jag inte vet vad jag ska göra med.
Jag är rädd, rädd för den stora sorgsenheten som finns inom mig.

Stryk mig.


X

Dagen har fått mening och känns hoppfull, tack vare världens godaste dryck: GLÖGG! Årets glögg finns nu i min ägo, saffransglögg here I come!


B and B

Bryta ihop för att bygga upp, på nytt, allt ska bli bra då. Men det tar nog ett tag att bygga om allt, precis allt (nästan allt), helst eftersom jag inte hittat nåt att bygga med än. Break down to build up. Evolutionen kallas det.

Känner mig febrig, men det är olagligt en lördag. Magnus brorsa är på besök och det är lördag (ingen feber, för jag vill inte hamna i fängelset). Gosh jag vill inte vara krusslig längre.

Människospillra

Jag har mer tid än någonsin, men jag har inte tid för något. Jag är så upptagen med allt det dåliga, allt det jag försökt komma ifrån. Jag flyr och bedövar i en enda ond cirkel, och krafterna börjar ta slut. Jag orkar inte, försöker verkligen men varför går det inte? Jag orkar inte.

Inte igen. Jag hatar hösten.

Min dag

Somnade med ångest men vaknade upp några ångest-tankar lättare. Hur ska man inte börja sin födelsedag om inte på iksu spa med sin bästa vän? Jag gillade det iaf. Varmt, lugnt, skönt och trevligt.

Hem och öppna presenter från älskingen, en massa fint! Sen bak-fix, disk, mer bak-fix, disk, matlagning osv.

En frys ringde på dörren denna eftermiddag, en FRYS! Hej storpack.

Nu har jag sagt hej då till älsk som har farit på jobbet. Sitter med en liten baileys och försöker andas lugnt och hitta lugnet inom mig, en liten stund iaf.

Snart blir det fika med nära och kära innan jag ska tagga till imorrn, då firandet fortsätter.

RSS 2.0