För visst vill jag?

Idag ska jag ta tag i livet. Jag ska jag ska jag ska (inte för att jag måste, utan för att jag vill, för visst vill jag?).

Ingen mer skit, för jag är blek och då passar inte skit. Vit, vacker och levande, det ska jag bli.

Var dag

Hemma från Sthlms-resan. Den var trevlig och härlig och shoppande och skrattande. När jag flyger vill jag plocka upp alla små hus med mina fingrar och stoppa ner dom i fickan så jag kan leka med dom sen. Det är en mysig känsla. En annan mysig känsla är att ligga och prata med en kompis precis innan man ska sova, ligga under täcket och prata om allt mellan himmel och jord, det är mysigt.

Shoppat en massa kläder och skor, är sjukt nöjd med mina inköp (men försöker jag shoppa bort känslor?). Kommer hem och köper en ny vinterjacka som jag är galet kär i. Ny höst, ny Frida?

Det är en ny vecka (igår) och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, allt flyter ihop och jag behöver hållpunkter tror jag. Men det är så diffust och ovisst. Halsen värker, men igår var jag på Zumba med Angelica och det var hur roligt som helst. Jag mår så bra efter jag har tränat! Mer sånt behöver jag för att inte falla isär.

Beställt från Panduro tillsammans med syrran (hejdå ännu mera pengar, vad ska jag ta mig till om jag inte får csn hela hösten?), men har iaf nåt att se framemot då.

Jag fyller år om en och en halv vecka. Då borde man baka, jag vill baka en massa, men då behöver man socker och smör. Socker och smör. Hur gör man då?

Idag pt och sen mest troligen fysträning med A.

Off to Stockholm

Är i packar-tågen igen, nu för en weekendresa till huvudstaden med Angelica. Försöker ta med mig så lite kläder som möjligt så jag kan ta med mig så mycket kläder som möjligt hem. Jag gillar den typen av ekvationer. Har en alldeles för lång shoppinglista och jag gillart. Det är så det ska vara. Jag behöver komma bort och strö pengar (problem) omkring mig.

Denna helg ska bli bra, ja det ska den, varje da!

Cirka 3 timmar till avfärd... vad ska jag hitta på tills dess förutom äta lunch och packa det sista? Får se.
Off off! (voff)

What's the point?

Det känns som att jag levt en lögn, varför vet jag inte. Jag har tagit ett beslut som än så länge har gett mig först lättnad sedan hemsk huvudvärk och ostabilitet. Men jag har iaf tagit ett beslut.

Är dock rädd för den kommande tiden, efter helgen, då jag måste styra upp vardagen utan att falla ihop. Först måste jag bara bestämma mig, bestämma mig, BESTÄMMA MIG.

Det känns tomt och meningslöst. Måste hitta mening med mitt liv. Lek med mig, nu har jag tid.

Tetete

Jag blir stressad och gömmer mig. Vad har jag egentligen gjort? Börjar bli less på det mesta och vill ha ett nytt liv i födelsedagspresent (inslaget med rött, glansigt presentpapper). Har egentligen gjort en massa men vad betyder nåt, i det långa loppet? Varit på alldeles för många samtal, haft alldeles för mycket ångest och tänkt alldeles för mycket för min än så unga ålder (livet är långt för de flesta).

Jag vill byta innehåll och förändra. En ny grej är att jag dricker ca 3 koppar te varje dag, det är nytt. Är jag på väg då? Te är väl det viktigaste som finns i livet. Nu blev det upp och ner.

Ovisst

Tänkte skriva nåt, men det är för mycket tankar i det lilla svängrummet just nu. Det mesta på en gång.

Längtar tills helgen och önskar innerligt att jag kan ta helg på alla sätt och vis. Vis... Visst... det mesta är ovisst just nu (är det ens ett ord, ovisst? Så himla fullt. Lika fult ord som innebörden av det.).

Ska försöka härda, tänka, inte tänka.

Saffran

Jag orkar inte skriva att det är tungt, det vet alla vid det här laget. Men jag lever och försöker hålla mig ovanför ytan, så gott det går.

Försöker tänka positivt.

Typ som att snart släpps årets Blossa glögg, Blossa X som den i år heter, med smak av saffran. Jag har redan förhandsbokat 3 flaskor. Det är snart helt okej att dricka glögg.

Typ som att jag ibland finner energi och städar och går på yoga på en och samma dag.

Typ som att jag ska till Sthlm nästa helg med Angelica. Det ska bli magiskt och efteråt ska jag känna mig fattig, men ack så mycket rikare ändå.

Typ som att det är rotfruktssäsong just nu och jag älskar morötter, men allra helst rödbettttttttor.

Typ sånt. Positivt.

Det går fel, jag är inte hel

Jag tar mig inte upp, hit eller dit. Allt blir sämre av vad jag gör eller inte gör. Det går tungt. Livet är tungt just nu. Idag är det tungt-tomt. Jag har stirrat rakt fram på väggen i timtals. Den ser likadan ut ändå. Det är tungt och jag kommer inte igång och då blir det ännu tyngre. Tungt var dagens ord.

Helg i helgen

Ska ut till stugan ikväll med mamma och pappa. Jag är fem igen och behöver barnvakt. Imorgon kväll har jag anlitat Lotta, behövde inte ens muta henne med något. Så snäll hon är. Nu ska jag packa lite, kanske äta ett plommon eller två.


RSS 2.0