Inför kvällen-status

Sytt sytt sytt gardiner som svärmor har beställt. Det går framåt, dock inte så snabbt på grund av att symaskinen gjorde att en säkring flög. Men elektriker som jag är fixade jag det lätt (för det är ju så svårt)!

Var tvungen att gå in till stan idag (läs: tog cykeln) för att jag ville äta banan på eftermiddagen. Bara därför blev jag 500 kronor fattigare och fyra klädesplagg och en ring rikare. Jag är nöjd (hyper-frida är det iaf).

Snart blire spelspelSPEL och grönsaker med dipp, helt perfekt för en kväll som denna!

Morgonstatus

Igår kväll föll jag och balansen var inte på topp nu på morgonen heller. Men nu har jag plåstrat om mig och druckit proviva, min bästa vän på morgonen!

Sista fredagen i april

Hunnit med en del grejor idag, även fast dagen inte blev som planerat. Först tog jag en tur in till staden för att köpa en "jag-har-fått-sommarjobb-bh". Sedan cyklade jag iväg till västra ersboda för att umgås med Lina och hennes småtjejer. Simla mysigt!

Magen satt dock stopp för resten av dagens planering, dumma dumma den. Istället för tjejkväll blev det filmkväll hemma i soffan. Såg The Lovely Bones (flickan från ovan, men tycker den engelska titeln är vackrare). Fint.

Jag väntar på min kompis, kommer du?

GLÄDJE

Har idag varit på min första anställningsintervjun sen intervjun på Max. Och än så länge är min strike rate hyfsad, när det kommer till antal intervjuerna jämfört med antal jobb erbjudna. 100 %! Jag fick alltså jobbet idag, sommarjobb i 8 veckor i juli och augusti. Det är helt underbart! Simla SIMLA UNDERBART! Är på ett boende på Backen, med inriktning på äldre med psykiska funktionshinder. Det kommer bli så bra.

Livet är härligt just nu.

Mjöl

Har redan hunnit baka tunnbröd och funderar nu på vad jag ska göra. Kanske hämta mitt pass? Just ja, kanske sanera köket från allt mjöl först! Sen polisstationen. Jepp, så får det bli.


Det finns hopp ändå

Efter frustration, ett paket halloumi och telefonterror hade jag nästintill gett upp, men så fick hoppet en liten nytändning. Keep on burning!


I dvala

Trött som en valiumkäkande gnu. Inte roligt. Sömnen har sagt hejdå och good bye till mig. Nu är det tvätt som står på schemat. Jag vill nog också åka en omgång i torktumlaren.

Glad påsk till mig!

När jag kom hem igår efter att ha käkat glass och spelat yatsy på stan stod det tre påskägg på bordet. Två prickiga och ett blommigt (me love blommigt). Innehållet i dessa var en trisslott, stryktipset, naturgodis och en blommig jumpsuit! Me love my boyfriend. Finaste påskäggen, med finaste innehållet av finaste killen, simla fint!


Det går att leva, fast livet inte alltid är så snällt. Det går!


Trots tät näsa och hängighet i kroppen hade jag en härlig dag igår, med de bästa. Skratt och agro på eftermiddagen, för att sedan skratta mera och spela wii med underbaraste Ubbe på kvällen.

Jag ska förresten bli en 2492, ni då?

Klarnar det snart?

- Nej, nej, inte en till sak, sa jag.
- Det kanske inte är en till sak, utan det kanske är SAKEN (the thing), sa hon.

Klokt, tänkte jag och håller nu tummarna för det, samtidigt som jag inte vill.
(Men jag vill nog ändå)


-Blank-

Jag säger ingenting, för då har jag ingenting sagt.

(Förutom att livet/världen är så jävla orättvis/t och att jag skäms)

Har ni samma problem som jag?

När jag skrubbar ansiktet med nån kornig gegga lyckas jag alltid få in det i munnen, så att jag går runt och tuggar knaster efteråt. Är det nåt fel på mig (ja alltså, gällande den här frågan...)?

En ny attraktion tack!

Berg- och dalbanan forsätter, jag som trodde jag endast löste en biljett. Men runt runt. Jag tyker om topparna, dom är härliga (jag är härlig), dock är det inte lika roligt när det swischar nerförs igen och mörket återigen omger min kropp. Jag ska bygga en berg- och bergbana, den måste ju vara hur rolig som helst.

Mycket shopping de senaste dagarna, bara för att jag har varit så jävla duktig annars! Införskaffat jeanskjol, världens sötaste top, chinos, himmelsk blommig långklänning och jeansshorts! Nu borde det räcka, sa hon som tänkte på vad hon nu ska köpa härnäst.

Focka

Idag har jag varit "ledig" och varit på sjukhuset, för att sedan dra ner på stan. Där mötte jag upp Angelica för lite shopping (ja SHOPPING! Jag orkar int.).

Nu smällde det till i sy/gäst/nemo-rummet! Va faaa*n hände? Kaos. Ja, lite kaos idag. Snurr och burr. Snart lugn och ugn?


Det finns hopp om nåt.

Dagen innan c-uppsatsen ska in. Får jag andas sen? Ska kolla hjärtat och en få påhälsning av ett annat hjärta. Helgen kommer bli underbar, för allt är så underbart. Jag ska kasta mig i sanden och skratta med nära och kära.


Att göra saker man inte borde göra, när saker som bör göras inte görs

Söndag söndag. Jag har lyckats med att diska, ta en promenad, handla påskliljor och satt de i krukor, ätit ugnsbakad squash och borstat mitt tjorv till hår (konsekvenser av gårdagskvällens krull). Borde göra andra saker, men orka (ja ORKA! Nä precis).

Älskingen är i London, med omnejd och väldigt saknad av mig. Min underbara andra hälft, kom hem så jag får pussa på dig!Jag och mina nya älskade hängslor!Råhlikt.

Hejdå.


Vi firar solen med lite sushi, vettja!

Sitter med fyra knutar i håret och har därför fått huvudvärk. Men snart ska dom ut, håret ska nämligen svalla och gunga och locka och fluffa sig hela hela hela (repeat-knappen) kvällen och natten lång.

Dags att hoppa in i duschen och sen äta SUSHI med två av mina älskade vänner.

Utkast: April 8, 2011

Jag är rädd, smyghyper och ledsen. Det är skrämmande hur vissa ord kan träffa. Just nu känns det mesta kaos.Tre timmar senare har jag sytt en duk och städat.

Det bubblar och gror

Dag. En dag. Jag har gått från låg/nere till småhyper/rastlös. Så är det. Ska det vara så?

Mindre än en vecka tills c-uppsatsen ska in. Så nu är vi inne på sluttampen. Gosh va tiden går fort. Vill ha fredagkväll för då ska jag på zumba, sen kan vi gå direkt till lördagkväll. Viktigast är att skippa nätterna, för det är bara slöseri med tid just nu.

Dags att tända lampan i taket och spasma lite, sen ta itu med med "to-do-list" för denna kväll. Tjohej.


Levande

Igår kände jag mig levande, duktig och produktiv. Jag skrattade en massa och hade energi till att spasma mig. Även fast eftermiddagen/kvällen inte blev som planerat, så slutade den bra ändå. Drog igång träningen igen med ett step bas-pass. Först ville jag dö (fy fan vilken skit, aldrig aldrig mer!), sen i mitten av passet ville jag bara därifrån (snälla ta slut nån gång!) men sen på slutet när jag kände att jag faktiskt orkade hela passet och klarade av de flesta stegen kände jag mig glad, stark och duktig (fy fan va roligt och fy fan va jag är bra!). Har upptäckt att jag alltid håller på att bryta ihop i början av alla pass, men sen på slutet när jag tagit mig igenom hela passet, LEVANDE, så har den negativa känslan vänt till något positivt. JAG KAN.

Nu skriva skriva skriva på c-uppsatsen. WE CAN.

Deg

Det är tungt, det är lätt.
Jag gör tjockpannkaka av en plätt.

Morgon

Tidig morgon, jag vaknar och Nemo har knasterkalas. Det är tjockt i skallen och grådisigt i själen. Det är mycket, så lite men ändå så mycket. Jag andas, men kvävs på en och samma gång.

Ta ett djupt andetag och sen köra på.
Hur länge kommer det att gå?

RSS 2.0