Ett uns av hopp infinner sig i min själ

Har suttit inne och läst hela dagen, med solen strålandes utanför. Öppnade balkongdörren och så strömmade vårkänslorna samtidigt som en gnistra av hopp tändes inombords.

Det kommer ljusare och härligare tider. Livet är vackert.

Massupplopp utan mål

Tror vi kan dra ett streck över den här helgen för den har inte varit något att ha. Försökt läsaläsaLÄSA men det är massupplopp i skallen. Helt omöjligt att koncentrera sig. Just nu är jag väldigt grinig då ingenting verkar gå som jag vill denna helg. (SKITHELG). Söndagar är typ den sämsta dagen som finns, om man inte är bakis då är den bäst-sämst (vit helg för mig denna helg).

Idag har all vettighet blåst bort i stormen. En riktigt jävla BLAH-dag.
Sista försök till en vändning?

Inläsning och uttankning

Tiden bara flyger iväg utan att jag hinner stanna upp. Ingen tid eller ork till avslappning eller eftertänksamhet. Dagssammanfattningar sovs bort och de alltför vanliga tankarna som i vanliga fall ockuperar mitt huvud ryms inte bredvid all ny kunskap jag försöker ta in.

Jag lever, men hinner inte tänka eller andas långsamt.
Jag kör på, på gott och ont.

17 böcker/artiklar att läsa tills på onsdag. Ner med huvudet i ordgrytan. Ses sen.

Schliten

Blev en tvådagars denna helg, det var verkligen inte igår! Haft simla trevligt. Mina vänner värmer mitt hjärta och jag ska försöka bära med mig deras fina ord.

Är trött som en ko på valium. Kan inte sova dagen efter, knappt på natten heller. Två nätter irad nu med ca 4 timmars sömn och det känns i min stackars kropp. Stackars stackars den.

Imorrn börjar en ny kurs - nämligen c-uppsatskursen! Imorrn börjar även tahandomkroppen-månad, typ. Be nice and good and stuff osv.

Lucky me

Jag har skickat efter ett par jeans idag utan att bli ett öre fattigare, sån shopping gillar jag!


Strunt

Egentligen har jag inget vettigt att skriva, så jag vet inte varför jag sitter här. Ibland är det helt okej, vissa stunder motsatsen. Det är i alla fall helg och jag tänkte leva, bara inte min kropp sätter stopp för det (igen).

Ikväll middag hos A, simla trevligt!

Procrastination

Det finns faktiskt ett ord för det jag gör, det vill säga att jag alltid gör andra saker än vad jag borde göra. Det har jag lärt mig i skolan idag. Var bara tvungen att skriva det här innan jag gör det jag bör (dvs skriva på examinations uppgiften som ska in på fredag). Kanske borde dammsuga ikväll istället? Eller kanske leta cheap monday jeans? Nä nu tar vi tjuret vid hornet och skriver första ordet i word-dokumentet!

Det är faktiskt söndag

Jag tänker mycket, alldeles för mycket ibland. Förstår inte varför andra inte tänker på samma konstiga saker som jag? Just nu kommer jag inte på något konstigt, förutom fredagens spränga-sina-kinder-fundering. Skallen är lite tom, det är ju faktiskt söndag. Borde skriva på ex. uppgiften men drar mig från att börja. Det är faktiskt söndag.

Jag vill sluta tänka och bara vara.

Plaza

Sitter på ett hotellrum på Scandia Plaza här i stan. Magnus är ute och köper sushimiddag. Det är underbart att skämma bort sig själv ibland. Vi har lekt minuten-lekar och jag vann! Hade med mig en lek-påse; med ballonger, sugrör, smarties, såpbubblor, vattenpistol och plastmuggar. Man kan hitta på en väldans massa lekar med dom grejorna! Simla trevligt. Det mesta är trevligt, som på duå, trevligt trevligt.

Trevligt var ordet.

Break my bone

Idag har jag varit i skolan och fått känna mig lite duktig. Förkylningen är på väg bort (pepparpeppartaiträ) och jag känner mig lite levande igen, på ett så där härligt sätt. Dock värk i rygg/axlar som vanligt, men nu på grund av dagens besök hos naprapaten. Jag är sjukt spänd men alldeles för rörlig/böjlig vilket gör mig till en svårknäckt (haha) nöt. Jippi. Äsch. Smärta kanske är livet?

Jag tycker om att ha kaos runtomkring mig, då känns kaoset i skallen inte lika påtagligt. Jag ser inte ens köksbordet. Osmutsig oreda inger mig en lugn känsla. Allt måste inte vara perfekt.

Hemma-kurering

Förkylningen har tagit sin träklubba och slagit mig i skallen. Tungt att andas, torra läppar och snorig näsa. Dessutom extremt ont i bröstryggen. Naprapata mig rätt, tack.

Nu färskpressad apelsinjuice (vitaminkicka mig frisk) och ingefärs- och citronte (mera friskhet). Efter det kan jag inte må annat än prima peachiepeach!


Jag har problem (i-lands)

Var ute på krogen igår. Idag klev jag upp 7, sett på dr Phil och dansat till mitt nynnande (bababarbaba osv). Man dansar INTE morgonen efter. Nåt är fel, jag är fel och så himla rätt.

Kokar i skallen

Om jag bara kunde sluta tänka så mycket, alldeles för mycket övertänkande i min skalle. En liten grej som hjärnan gör till en mega-STOR grej. Nu ska jag försöka göra den mindre, göra grejen till obefintlig. Hej.


Gårdagens fundering

Hur definieras bröd?

Jag slog upp det - "livsmedel som bakas av mjöl".
Idag kanske jag ska baka livsmedel av mjöl.

Mindre tänk, mer verkstad

Sover, vaknar, stökar och bökar. Ingen schemalagd skola idag så jag tog mig en välförtjänt sovmorgon, wunderfull! Sitter med stickande färg i håret (ta't lugnt, färgar bara utväxten). Det är tydligen städdag idag eller nåt. Jag känner att jag lever, fast när jag stannar upp blir jag rädd och får svårt att andas. Andas. Som nu, när jag tänker för mycket.

Här och nu

Det kanske är så här det ska vara. Det kanske är här vi ska stanna. Andas in och bara försöka vara i det som är, för det kan nog vara nåt bra.

En vecka tar en timme här

Har varit oroligt de senaste dagarna. Nemo har inte varit sig själv och därmed har jag varit helt förstörd. Nu verkar det tack och lov helt okej. Hon ligger occh spinner i mitt knä och pussar mig på kinden när jag böjer mig ner för lite ansiktsgos.

Annars är det mycket i skolan och stress över att hinna allt jag vill (måste?) hinna. Träning, skola, liv, hushållsarbete osv. Prioritera? Jag prioriterar att sitta i soffan och stirra för att det blir lite för överväldigande. Jag är inte van, är fortfarande på inskolning till livet. Men jag försöker och andas. Hinner inte med att träffa alla jag saknar och tycker om, men jag hoppas att det snart blir lite lugnare så jag får stilla min trio-abstinens.

Nu ska jag läsa läsa läsa (även kallat plugga).


RSS 2.0