Dripp dropp

Helgen i stugan var bra, förutom att jag har börjat må lite sämre igen. Känns det att det är allt jag skriver om, mitt mående. Fast just nu händer inte så mycket annat i min värld.

Imorgon kommer i alla fall Magnus hem några dagar. Det finns hopp, fast det känns mörkt. I helgen fick jag till exempel somna till ljudet av regndroppar mot ett plåttak, det är ändå natur-lyx. Det är så lugnande.

Stugan nästa

Ska snart få hämtning av kära mamma för att spendera några dagar i stugan. Blir nog bra det, hoppas stug- och havsluften får mig att bli piggpiggiPIGG.

Små smular av hopp

Ensam i lägenheten, Magnus har nämligen åkt upp till Piteå/Luleå och eventuellt Haparanda. Han förtjänar att ha lite semester, komma ut och ha kul, inte bara se gurkan i soffan och önska att den slutade yra.

Idag har jag känt glädje, sann och ren glädje i mitt hjärta. Det var ett tag sen, glöms som lätt bort i allt det dåliga måendet. Det är härligt, för idag har jag blivit rörd och fällt glädjetårar, känt mig levande även fast jag inte levt. Små känslor är underbara.

Nu ska jag gräva ner mig i IKEA-katalogen, utifall det blir Haparandra för min älsking i norr.

Mos

Varit hemma i 1½ vecka nu. Ibland går det bra, ibland är det tyngre. Ryggen och psyket tar skada, samtidigt som hjärnan glupskar åt sig av allt jag läser och kroppen är mosigt skön. Sommaren fortsätter utanför mitt fönster, utan att jag märker av det. Jag skrattar och gråter i samma mening. Är allt som vanligt? 


Livet ter sig roligt ibland

Efter en vecka av sängliggande och slö-tv-tittande är jag extremt less, så less att jag finner nöje med att orka sitta upp en stund, vid datorn t.ex. Det är lyx för mig, att orka sitta.

Sick-written

Jahaja då var vi där igen, i sjukskrivningsträsket. Verkar som det är mitt öde under sommarmånaderna, men det är väl bäst att lyssna på dr. Läkaren.

Två veckor av soff/säng-häng framför mig, om jag inte piggar till mig lite. Såg ett litet ljus av energi igår kväll, men denna dags mående släckte det ljuset snabbt.

Men men, DET BLIR BÄTTRE. Ja.

Finn ett fel

Varit ledig i två dagar nu.
Varit underbart sommarväder i två dagar nu.
Legat i soffan/sängen i två dagar nu.

Finn ett fel.

Dizzy rascal

Ledig i två dagar, innan helvetes-helgen börjar. Yr som vanligt nuförtiden men det är vardagsmat (äcklig sådan) för mig. Har ändå haft det bra, till och från. Pendlar mellan förtvivlan och hopp, men jag lever iaf.

Har inte så mycket mera att skriva, förutom allt, men det får bli sen.


RSS 2.0