Vårtecken jag längtar efter

Grusuppsamlar'n
Tygskor
m.m.

Pyspunka

Söndagsseg som alla andra söndagar. Jag älskar att hata söndagar. Idag tar dock de dåliga känslorna över. Känns som att jag har fått pyspunka och... ja och. Där tog det slut.

Finns dock lite positiviteter med dagen - jag har nämligen köpt hängslen! Tyvärr gick dom sönder innan jag tagit loss dom från förpackningen, det var mindre positivt. Blir att byta imorrn.

Lack

Igår buuu och idag muuu (en glad ko). Mår simla mycket bättre idag! Till och med mina tånaglar är glada (och fina). Jag har dessutom organiserat mina nagellack i färgordning, precis som en underbar regnbåge.

Hemma i kureringssyfte

Varit snorig och jävla mest hela veckan och bara gått och väntat på de "real-outburst". Det kom imorse när jag vaknade, HEJ HEJ Feber och other good shit.

Försöker att inte stressa upp mig över c-uppsatsen som går miste om en dags skriverier, men är man sjuk så är man.

Nu ska jag forsätta mitt soff-surfande och hoppas på att kroppen snabbt blir piggare.

Pang poff

Tiden rinner iväg, jag hinner knappt tänka. Finns bara tid för att andas, det är bra och dåligt. Jag känner mig dock undertänkt och det börjar brista, på insidan.

Stress, stress, stress, men försöker göra någonting åt stressen som faktiskt kan lindras. Men sommar-panik. Jag tror jag ska gå i ide.

Jag ger inte upp än.

Sitter och äter middag efter en dag på stan. Jag har fyndat och inte slösat, det är bra. En sak som dock inte är bra är att det finns inte en endaste bra svart kofta i stan (dvs inte för kort, inte för lång, med knäppning, rak och v-ringad). Ja menar, hur svårt kan det vara!? Hej nätshopping?

Nu ska jag avsluta min fiskgryta och sen skaka loss lite.

Esta vida maravillosa!

Hade nyss en katt på ryggen. Nu har jag några sår där istället. Det är vackert, för det är kärleksspår, eller nåt.

Denna dag har varit bra, det är bra, allt är bra (ja precis ALLT, typ, nästan...) denna stund. Det är nu helg och jag har fått en helt annan uppskattning för helgen, nu när jag inte jobbar på helgerna längre. Nu när det är helg, är det VERKLIGEN HELG!

Eller:
4-real å fett nice me fetthelg, fett asså. Ja ska fettsofta å ha fettfun. - som kidsen på bussen hade sagt.

Morning glory

Det känns att jag lever, på gott och ont. Jag tränar, gråter och skrattar. Livet är underbart och inte alls, på en och samma gång. Men jag stiger upp varje morgon och försöker göra det bästa av varje dag.

Nu ska jag ta tag i denna dag, som innehåller transkribering, plugg och sedan filmkväll.

...

Jag såg, jag vinkade hej då, du kan gå.

Så skönt.

Björntankar

Jag sitter i min egen grop. Idag är det en ny vecka och jag känner för att kasta lite jord över mig. Stanna kvar där, i min grop, täckt med jord, i en vecka. Jag behöver gå i ide. Jag behöver falla ihop för att orka springa mera.

Rasera för att reparera.

Nightmares

Min plan, som gick ut på att ha roligt inatt medan jag sov (dvs drömma underbart härliga och roliga drömmar), gick i stöpet. Vaknade upp efter en hemsk, hemsk mardröm. Nu vill jag aldrig mer sova igen. Jag ska vara vaken resten av livet. Det kommer bli bra, för jag är bra på att vara vaken. Vaken.

Dryg- och kaxpulver

Denna dag har än så länge varit bra bra BARA BRA. Det är skönt att vi kan blanda plugg med skratt. Dagens skratt tillängnas idag SPARKEN (färdmedlet, inte personen). Jag vill också ha en ihopfällbar spark som ryms i bagageutrymmet i bilen (som jag inte har). Att älska dryga, skrattande människor!

Det står en sko på mitt bord och jag hittade en bil i ratt-påsen (godis). Världen har tippat lite på sne tror jag.

Nu ska jag röra ihop en kaksmet och sedan grädda den i ugnen, för det är normalt.


Biiz

Jag är en grå degklump som får elektriska stötar, instängd i ett tjockt åskmoln.

Dessa dansande dagar

Sitter och överkokar hjärnan varje dag när vi skriver på kunskapsöversikten till våran C-uppsats (c-uppsats redan, varsssssssss tog tiden vägen och vad hände på den vägen?). Jag sover, jag vaknar, jag peppar igång dagen med musik och dansar lite inombords. Annars då? Kroppen värken efter pt på IKSU (i detta inlägg står pt för personlig tränare). Sjuk träningsvärk, kan knappt sätta mig ner. Gosh.

Nu ingen rast, ingen ro.

Ska baka nu till helgen, för vi får besök av Tiny. Baktips någon?

Inatt jag drömde...

... något som jag aldrig drömt förut
Jag drömde att jag fick små varuprover på shampoo och balsam.

Jisses.

Ki-razie

Helgen har varit lugn och skön. Lugn och oskön också för den delen. Är sinnessjukt trött och slut i kroppen. Somnade i soffan igår kväll runt 20-tiden. Det är galet. Ki-razie som vi säger i detta hem.

Det är halvers, har varit bättre, men också sämre. Tränad zumba och badminton när jag varit vaken.

Vädret gör mig glad, men jag borde göra mig själv glad. Jag är inte glad glad.


Vanligt för mig, konstigt för andra

Jag skulle vilja låna någon annans hjärna och gå på studiebesök i min egen skalle. Det vore väldigt intressant tror jag. Hur många av mina tankar tänker ingen annan? Vad tänker andra om mina funderingar? Har fått höra att min välja-plats-på-bussen-teori inte är allmänt vedertagen. Konstigt tycker jag.

Nu måste jag googla spagetti vs. nudlar. Vad är egentligen skillnaden?!

RSS 2.0