Bakvänt

Hackar lök och tycker det luktar fisk. Det gillas inte, fisklukt är inte okej. Tycker att jag går runt som en uppstoppad korv och hakar upp mig på fel saker. Och varför ringer dom inte? Det går inte helt smärtfritt i min tankeverksamhet. Igår kom jag knappt på hur jag skulle få vattnet på fönstrena när jag skulle putsa dom (kom inte ens på att det kallas "putsa" fönster, inte rengöra). Jag försökte med full steam ahead, men är rädd att det berodde på det som hände innan och det är nog inte bra.

Andas, andas, andas. Det putar.

Borrsömn

Igår kväll mellan 22.30 och 23.15 tyckte nån av våra kära grannar att det var dags för betongborrning. Jag sov igenom hela borrningen. Sover tydligen väldigt djupt de första timmarna. Tack proppis!

Det lilla gör så mycket

Jag känner att jag lever, även fast jag går isäng före tio varje kväll (ibland före nio). Det tar på att vara aktiv under dagen, kroppen hänger inte riktigt med. Tiden går så fort. Har återigen gått en hel vecka från förra söndagen, nu en ny vecka. Det är galet. Vill ha 4 oktober, sen kan tiden stanna upp men kroppen fortsätta framåt.

Loppis

Idag har jag och Magnus varit på storloppis på Nolia, så trevligt. Jag förstår inte varför man säljer tandkräm på loppis, det känns inte helt okej. Fyndade en klocka, så fin, så fin!


Invaliditetsberäkning:

2 + 10 = 12 %


Svarta fåret i raden av flaskor

Igår köpte jag världens skönaste bh, som jag kan ha hemma utan att kvävas, så jag slipper gå runt och hålla upp mina meloner med händerna. Det gillas, annars gillar jag inte bh:ar.

Googlade fram årets smak på Blossas glögg - arabica, dvs kaffe. Magnus jublade tusen gånger om, medan jag inte var fullt lika överlycklig. Men så tänkte jag att det är nog rätt år för en smak på årets glögg som (enligt mig) är lite halvers. Nu behöver jag inte längta sönder mig själv efter att få smaka den, kan lugnt vänta ett halv år eller så.

Hård, vällagrad getost är förresten det bästa som finns (typ).

Blåbär

Kokar blåbärssylt. Det känns lagomt duktigt och årstidsenligt. Jag slevar bort skum när den kokar (baserat på syltkokarobservationer).

Annars är det helg och jag känner mig lite utanför livet i Umeå. Det händer saker, sägs det. Jag vill vara inkluderad precis som vanligt, men det är som att det hänt nåt. Och det är klart det hänt nåt, men jag försöker som alltid klamra mig fast vid det gamla.

Nu kallar sylten på mig. Jag känner mig lite som ett blåbär, förresten.

Osynliga grejor

Efter varje dusch känns det som att ett hårstrå har fastnat på vänster lillfinger, men aldrig har jag hittat något där. Det är konstigt och känslan slutar aldrig komma. Ett duschproblem.

Annars så rullar det på, är dock halvsjuk och slemmig. Dricker te med honung och knaprar meningslösa halstabletter, eftersom dessa meningslösa mentholtabletter är de enda jag får äta. Inte får mina favorittesorter sväljas ner för många gånger heller. Det är mina problem (och att jag saknar chevré), men dom jag kan ta. Livet är större än så.


Sånt som ofta följer med hösten...

Vaknade upp med halsont igår morse och sen har det rullat på, åt fel håll. Halsont, slem, nästäppthet och lite sån där vanlig förkylningsknäckthet. Yeay (nej)! Men imorrn är det borta för då är det praktik igen, det säger som sig självt.

Jag och min tekopp

Helgmorgon och det är höst. Jag har tagit fram min stora, underbara, mysiga tekopp och allt känns helt plötsligt så bra. Tryggt, varmt och lugnt. Jag har saknat mina temysstunder i soffan och nu är det äntligen rätt årstid för det igen. Me love it.

Och så rullar vardagen...

Praktiken har kommit igång och det känns riktigt bra! Är bara svårt att hålla tankarna på rätt ställe när det är så mycket annat som händer samtidigt. Men men. De första dagarna har handlat om web-utbildningar och studiebesök på servicekontoret. Det ena mer intressant än det andra, men måste ta mig igenom en massa utbildningar innan det riktiga drar igång. Jag längtar! Har dock fått ryggsmärtor av allt stående, som försvårar mitt rörelseliv, men idag skriker jag iaf inte av smärta.

Annars har jag tantat mig med brödbak och stickning. Höstmys kallar jag det.

Idag kom jag hem till det härMer än helt okej.

Biskvi is tha bomb

Klippning igår, det känns höstfräscht idag. Har hunnit med en middag med mina psykvänner, rensning av garderoben och en nästan svimning hos frissan. Införskaffade en fet, jävla biskvi igår som var helt underbart god. Det är det som har hänt, typ.

RSS 2.0