Nu äre väl typ höst

Även fast energin är nästintill obefintlig så har jag lyckats tvätta och storhandla lite. Det är bra. Saker som inte är bra är att imorrn börjar skolan igen och med den brukar stress och press följa.

Nu är det kväll och jag är hungrig. Nemo sitter i bokhyllan och tuggar fjädrar.


Jag längtar redan tillbaks hit. Ett palmparasoll, två solstolar, du och jag.
Värmen och kärleken.

Rött och svullet

Jag hostar och snörvlar. Mitt vänstra öga är nästintill helt igen-svullet. Det är rött och äckligt. Jag är inte pepp. Dessutom har jag tappat min tånagel som medelhavet försökte slita loss.

Idag vill jag inte vara med och leka längre.

Hemma igen!

Har precis kommit hem från Kreta nu och packat upp min väska. Allt höll! Very nice.
Är trött och brunbränd. Ska nu ta en tupplur (klev upp 2 i natt svensk tid) och sedan bli knall och knall!
Mer om resan later.

Old Pics on mini-N

Tittade igenom gamla kort igår kväll, och hittade då en massa kort på Nemo som liten kattunge. Så himla söt!


Fjungullet!


Nyfikenheten började tidigt


Och så även klättrandet


Och busigheten


Och axel-sittandet


En gammal favorit: ögonlocks-slick





Nu

Medelhavet väntar!!!

Idag är dagen som är dagen då vårat flyg lyfter från Umeå flygplats, idag alltså.

Idag bär det av till Greeeeece! Helt underwonderbart!
Ska bara packa klart det sista och hoppas på att jag inte hinner bli galen.

Erika berättade förresten en sak igår, att vissa tydligen lämnar sin katt ensam i typ en vecka när de far på semester! Vad fan är det för kattägare?? Fy skäms på er. URS säger jag bara.

(Har mer ont idag, men om jag struntar i det kanske det försvinner)

Lömskheter på väg...

Det har hänt en oväntad sak, en sak som inte står i min almenacka och därför inte kan hända. Jag har fått ont i halsen igen och det är lite tungt att andas när det känns som att jag har en kniv instucken i ryggen. Känns som att skiten jag hade i slutet av juni och in i början av augusti är på väg tillbaka. JAG VILL INTE.

Jag går under om jag är sjuk på Kreta. Det får bara inte bli så. INTE.

PAckgAlEn

Nu är jag så gott som klarpackad. Det gör mig galen, helt GALEN. Jag hatar att vara redo för att åka någonstans när jag inte får göra det än. Då kanske ni tänker "börja packa senare då" men serrni det går inte heller, för då blir jag alldeles för stressad. Det finns ingen bra balans i detta i-lands-problem. Det är dock ett problem ändå, för jag sliter snart av mig mitt hår, skriker rakt ut och hoppar upp i taket!

Jag har iofs lite saker kvar att göra, som att diska bort, vika undan lite kläder som ligger framme och packa klart toalettartiklarna, men det måste jag spara till senare, så jag inte blir helt koko-galen då. Tur att jag börjar jobba om 3 timmar. Men det betyder att det är 2 timmar kvar att döda ändå!

Äsch nog med svammel. Ska försöka sova lite till, är lite dizzy så det skadar nog inte. Tjohej!

Kabang?

Står i duschen och hör någon slags smäll... Låter som Nemo välte någon slags plastmojäng. Jag gissade på min skurhink (som tack och lov var tom), men ack så fel jag hade. Hon hade nämligen raserat sin klätterställning, den översta våningen hade lossnat och är omöjlig att få fast igen. Hur ska lillan nu klara sig?! Mamma måste leta ny klättergrej. Kommer dock inte hinna köpa en innan Kreta, skulle väldigt gärna vilja göra det, för att rädda resten av lägenheten från klätterattacker. Hmm... får se.

Här är vi snart!


Banan+nektarin=smoothie

Igår fanns jag inte. Idag finns jag halvt. Det är bättre att inte finnas alls.

Det blåser och är allmänt höst-kyligt ute. Men jag har änglar som värmer min själ. Nemo var underbart gosig imorse. Jag tror hon tycker om mamsen sin. Magnus masserar, lyssnar, frågar och håller om. Jag däremot nyser blod och sitter som en fjädervippa.

Psykoterapin idag var bra. Allt som innehåller "må-bra-planer" kan bara inte vara dåligt.

Nu ska jag städa och äta godis.

I övermorgon smäller det (inte, men vi flyger).


Just ja, har druckit en banan-nektarin smoothie. Det var gott och gott.


Blåbär och pussel

Det står en plastlåda med blåbär på mitt soffbord. När jag inte ser på tar Nemo upp ett blåbär, leker iväg det nånstans i lägenheten för att sedan plocka upp ett till blåbär, försvinna med det. Och så gör hon, om och om igen. Nån som vill komma på blåbärsjakt?

Jag känner mig som ett trasigt tusen-bitars-pussel. Mina axlar värker, dom värker så mycket att jag vill spy på någon. Men ingen ställde upp på det och det kom ingen spya. Det har varit en tung dag, tårarna har lurat bakom varje hörn jag passerat. Pusselbitarna är utspridda och jag kan inte få någon endaste bit att passa med någon annan.

3 dagar and nedräkning!

Även denna morgon ska jag hoppa upp på cykeln (utan att ramla) och trampa iväg till jobbet för att flyga på min älsking med kärlek. Efter det ska jag väl jobba, eller nåt. Mjo typ jobba.

Snart flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyger vi! (fan va fult det ser ut med en massa y:n efter varandra)
Snart flygeeeeeeeeeeeeeeger vi! (mkt bättre)

Trött som en gnu

Sitter här och ser dubbelt. Förstår inte varför jag är så himla trött, men även fast jag inte förstår det slipper jag inte att vara trött. Håller på att tvätta, som en zoombie går jag mellan tvättstugan och läggan.

Nemo leker med mitt tålamod genom att kraffsa på dörren och gnaga på alla knappar på ytterkläderna som hon kan hitta. Please don't!

Nu måste jag hosta, heysveys

Johodå det står rätt bra till

Igår kväll satt jag i Linas soffa och pratade med lill-Natta. Gull gull! Det var mysigt. Lina är oxå mysig.

Idag vaknade jag upp och kände efter... jag mår ganska bra just nu i denna sekund! Lovely.
Ska snart cykla iväg till jobbet och pussa på min älsking och sedan jobba och pussas lite till.

Check!

Jag hade en lista över saker att göra. Alla 8 punkter, förutom en, är avklarade. Den enda punkten som är kvar ska jag utföra efter jag har hälsat på Lina och hennes lill-familj. Så idag har jag varit duktig!

Har sytt klart knall-klänningen, lagat kläder och plockat blåbär med Nemo som trasslar in sig i riset.
Bland annat.

Ledig dag!

Idag är det måndag. På lördag är det lördag och då flyger vi till GREEEEKLAAAAND! (jag är hyfsat pepp. hehe)

Idag ska jag vara duktig och dutta på här hemma med en massa olika småsaker, duktig ska vara mitt andra-namn idag. Kanske ska slänga igång ett bröd i bakmaskinen? Jag tror nästan det!

Later skaters (undra om jag skulle vara bra eller askass på att åka skateboard?)!

Denna dag efter

Var ute på tc igår med mina älsklingar, Magnus och Therése. Dom är underbara båda två!

Idag började jag jobba kl 9.00. Låg fortfarande i sängen 8.38. Inte så genomtänkt men min prins hjälpte mig med öppningen. Sen jobbade jag med Lotta och Linn, underbart igen! Nog för att energin sinade, sakta men säkert. Efter jobbet cyklade jag till Magnus, däckade i hans säng, klev upp och åt mat som han så snällt lagat enbart för min skull och därefter cyklade jag hem och försökte sova. Men har inte sovit en blund även fast jag är trött som en... (hmm vilka djur sover typ hela tiden? Har hjärnstillestånd) ...aja, jag är helt enkelt TRÖTT.

Sett lite friidrott ikväll, speeeeeeeeeeedy.

Imorrn är jag ledig, det är typ underbart och energigivande.

Förutom allt detta så har jag varit full med kärlek, upp över öronen. Känner mig ny-förälskad igen och älskar alla mina vänner! Går runt och är megakär hela tiden. Oj oj nu blev jag rörd över hur kär jag är och sitter nu och gråter lite. Hehe. Jag är lite blödig, men det kan vara mysigt ibland, som till exempel nu.


New style

Ikväll är det fest och jag är in-the-making. Så här ser jag ut, en bit på making-vägen....



Tyck vad ni vill, det gör jag.

Do!

Jag gjorde det! Haha. Processen har nu påbörjats. Får se hur lång tid det tar tills jag är nöjd. En månad, två, fem?

Do or don't?

Jag sitter och äter världens största gröt-portion. Kommer att dröja till efter 14 tills jag får äta nästa gång, så jag måste ladda upp med bra och stabil energi.

Kräftklorna har satt sig fast i en tanke, som jag inte kan släppa (ingen jobbig tanke tack och lov), men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Impuls?

En Nemo-saga


Ibland är hon en riktig jägare...


...som förutom att jaga gillar att ta det lugnt i Lokes barnvagn...

'
...för att sedan leka med sin älskade fjäderleksak...


...och efter leken fylla energidepåerna med kaksmet...


...för att sedan lägga sig till rätta bredvid nallen och sussa sött!

Sy- och bäbisjunta (bra dag idag)

Jag har sytt en guld-korv som jag ska ha på mig om några veckor.
Nemo har legat på rygg och sovit i Lokes barnvagn.
Tess och Loke har suttit i soffan och skrattat.
Dom är söta.

Nu får Loke mat, sedan ska vi vuxna få mat. Mumma!

Organiserings-dag

Har påbörjat ett nytt kapitel i mitt liv - dvs börjat använda en ny almenacka. Den är än så länge strukturerad och fin, innan kaoset bryter loss.

1½ vecka!!! Det är galet, det ÄR verkligen GALET! Våran pool har förresten jacuzzi, om inte det är lyx, ja då vet jag inte!

Nu måste jag dricka något sen sova mera, jobbar 18-04 inatt. Håller alla tummar och tår för att min rygg pallar det.

It's all falling down on the concretefloor

Det var bättre och jag levde, men så rasade allt ihop. Eller jag rasade, ramlade, smällde rakt ner i det stenhårda golvet. En klassisk serie-vurpa, fast smärtan efter denna har etsat sig fast i min rygg. Jag har skrikit och gråtit av smärta, nu gör jag varken eller. Inget hjälper. Är bara så fuckingjävlaless på att känna mig fast i mig själv.

Utekväll

Igår var jag onykter, oförskämd och älskande. Det var trevligt.

Allt grått ska bort!

Jag tänker inte sitta hemma och bli grå längre, nu får det vara nog! Hör du det kroppen!? Bort med sjukdomarna och hit med livet.

Jag har känt livsglädje idag.

Hemma och frisk?

Idag är det tänkt att jag ska vara frisk, för jag ska nämligen jobba idag. Vi får se hur det går. Jag är lite skeptisk, men måste ju pröva för fan. Håller på bli galen av att sitta hemma och vara sjuk = inte få göra ett piss.

Har varit några härliga dagar i stugan, helt underbart väder hela tiden! Första dygnet var det jag och Nemo, mamma och pappa, sedan kom Magnus och joinade oss. Det var väldigt väldigt trevligt. Mini-semester och uppvärmning inför solen tills den riktiga semestern kommer. GREEEEKLAND!!!! 2 veckor kvar tills avresa, wiii!

Stugbyebye

Ska fara till stugan idag och vara där tills fredag. Det ska bli skönt även fast jag kanske inte orkar göra något. Miljöombyte är bra. Det blir nog bra. Ska packa sen sova lite till. Nemo ska såklart med hon me. Mysmys.

I Grekland, där är jag frisk.

Vitpeppar är farligt

Sitter och tuggar i min rårakor, medan några kommande sprakar i stekpannan. Dom är extremt över-pepprade. Det är varmt, jag är varm, allt är nog varmt.

Vad ska jag göra idag då? Behöver stimulering, aktivering och livsglädje! Jävla sjukdom.

Det är nåt fel på denna sommar

Sol och klarblå himmel ena sekunden, spöregn nästa sekund och nästa å nästa.

En kväll är på väg. Allt ät bättre i Grekland.

Leedig!?

Idag är jag ledig, inte sjuk från jobbet, utan jag är ledig på riktigt och kan göra precis vad jag vill! (om det nu vore så att jag var frisk, vilket jag inte är helt och hållet, aldrig helt och hållet)

Näänuuudiiiin

Nu har jag fått nog, på riktigt! Istället för att vara sjuk och bitter ska jag vara frisk och glad. Så det så. Nu får kroppen lov att följa med på mina nya planer.

Äsch då.

Gårdagen genomsyrades av min bitterhet. Jag morrade och fräste och var allmänt pessimistisk. Men sedan hände något, efter jag och älskingen hade sett film, då blev jag istället speedad och så knasig som bara jag kan bli. Attans att vi redan låg i sängen när jag kände tokigheten spira. Somnade till slut men har sovit kasst inatt, verkligen uruselt. Skitont i ryggen och illamående. PALLA!

Äsch. Idag är det en ny dag, regn-dag. Mår nog iaf lite bättre idag. Det är väl typ bra sägs det.

Bitter-Frida

Ännu en dag. Har iaf inte varit på väg att ramla av stolen än och jag har ändå suttit här i kanske en halvtimme, framgång! Små små steg. Attans bara att febern kom tillbaka igår, det är steg åt fel håll. Jag orkar knappt bry mig längre. Inge jobb för mig i helgen iaf, it's a big NONO.

Snart läst ut 4 böcker sen i måndags. Det är sjukt. Iofs jag får ju fan inte göra så mycket annat. Ingen vits att se på tv, min är ändå så liten att man inte ser nåt. Idag är jag bitter, väldigt bitter. Men det har jag rätt att vara, ett tag...

RSS 2.0