Irr-vill

Har tappat tidsuppfattningen, iaf när det gäller dagar. Är det en dag idag med, kanske en ny dag till och med? Jag vet inte. Känns som att jag har varit hemma alldeles för länge, men ändå så blir jag aldrig frisk! Idag har mitt halsont skruvit upp styrkan lite. Det gillas EJ. Jag är så less så less så less så less så less! Jag vill ju leva och njuta av mitt sommarlov (och i det räknar jag även med att jobba, ja hör å häpna, jag vill till och med jobba!).

Allt ser bra ut, ja allt ser bra ut. Jag tycker tamejfan inget ser bra ut!!! Inget känns då bra.

Friskhets-test

Hemma från jobbet även idag, mådde inte bättre imorse alls. Men jobb imorrn, det hade jag tänkt ta mig an. Observera HADE TÄNKT. Det var innan jag halv-cyklade och gick till Ersboda för att mata katterna, som på prov för att se om jag orkar jobba imorrn, för att se hur jag frisk jag känner mig när jag är i rörelse. Jag tog mig till Mariehemsbacken innan jag ville ge upp, dvs typ 500 meter. Pekar det mot jobb imorrn? Du får själv dra slutsatsen. Jag orkar inte göra det. Nu fryser jag.

Dröm-kunnig, någon?

Om man kommer ihåg 3-4 drömmar från varje natt, med alla små detaljer och hela köret, sover man någonsin djupt då?

Rabarberslem

Jag har gjort rabarberkräm men det blev för mycket kräm (slem) och för lite rabarber. Jag är besviken. SLEM.


Jag är less på att inget vettigt göra.


Kärleks-slav(?)

Igår kväll anställde sig Magnus hos mig, som min alldeles egna slav. Det ska vara bra att ha när man är sjuk och inte borde röra på sig så mycket. Men jag vet inte om jag vill kalla han för slav, kanske snarare kärlekshjälp. Mycket mysigare. Han har iaf varit så snäll genom att diska åt mig, laga lunch och cykla iväg till ersboda och mata katterna + kela med dom. Min älsking är så snäll, han vet mitt bästa när jag själv har ögonen halvstängda.


Oviktig inflammation i bröstmusklerna eller nåt annat oviktigt

Sitter hemma och ser på simning. Morrar åt Vider som vann. Vet inte varför, men jag hörde Viderman och det går bara inte. Har nyss slaffsat i mig tacos-resterna från igår, det var okej. Godare igår. Allt var godare igår. Har varit på vårdcentralen idag och känt mig som världens minst viktigaste människa. Hämtade ut mina oviktiga anti-inflammatoriska tabletter och host-smörja på apoteket och cyklade hem, med oviktigheten i minnet. Kommer hem och börjar läsa en bok (14 år till salu) och dör efter några enstaka sidor. Har jag rätt att känna mig ovärd?

Om du tänker att du inte får känna dig ledsen enbart för att andra har haft det värre, så skulle bara en endaste människa i hela världen få vara ledsen. Det funkar inte. (En klok själ, ej Frida)

Pain pain pain pain PAIN

Att sova en hel natt är lyx. Att sova en halv natt är en självklarhet (för många). Jag saknar självklarheten, jag saknar lyxen. Jag saknar sömnen som den är gjord för att vara. Sover alltid dåligt och med min smärtas hjälp inatt sov jag ännu sämre. Sover alltid dåligt och med Nemos hjälp (stjälp) sov jag ännu sämre.

Just nu gör det ont att leva, andas och finnas till. Sak samma. Det gör ont.

Hets-kli?

Jag är myggbetts-hopplös. Kliar som en galning på dom, utan att det egentligen kliar så mycket, men där är jag ändå med mina alldeles för perfekta naglar för kliande och kliar upp alla mina myggbett till sår. ÄRRAD!

Pite-fredagen

Eftermiddag och folk har fastnat runt datorn, jag närmast den. Skumt att skriva när alla kollar på. Men nu gick dom, kanske fattade piken. Hehe.

Gårdagen var väldigt trevlig, rolig och onykter. Precis lagomt och jättebra. Nu är jag hungrig som en gris. Måste göra nåt åt det. Intressant inlägg. Nope.

Bye bye

Morgon och om ett tag avfärd till Piteå. Sitter och äter frukost samtidigt som jag håller tummarna för att det inte regnar när jag ska dra mig och min väska till NUS. Jag sov inte sjukt dåligt inatt, bara dåligt så det är bra (eller dåligt).

Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt, oväntade tårfloder forsade. Jag tappade lusten till det mesta och min packning bestod av att jag tog det jag såg i garderoben och pulade ner det i resväskan. Vi får se hur det blir.

Denna helg ska bli ROLIG och TREVLIG, det står faktiskt i min kalender.

Mun-luften har varit min räddare

I'm no superman (woman) men ibland önskar jag att jag vore det. Jag har bitit mig i mun-luften hela dagen för att inte skrika (eller eventuellt spy) av smärta när jag rört mig en millimeter eller inte rört mig alls. Jag bet mig i mun-luften hela dagen. Sen fick jag stämlpa ut och smärtan försvann i en sekund. Sekunden var kort och allt blev oskönt igen. Tigerbalsam, ett tjockt lager med tigerbalsam, och min rygg bränner. Nu gör det endast lagomt ont.

Inte

Jag sover inte. Jag har extremt ont i ryggen. Min hjärna fungerar inte.

Småbebbar

Födelsedagsfikat hos Therése idag var very nice. Två småkillar som sprang omkring och var söta. Sedan två småbäbisar som sov och var underbart gulliga. Linas och Roberts lill-tjej var dundersöt med sina grimarser som hon hade för sig när Lina och jag försökte väcka henne. Hon var lika stor som jag när jag föddes! Det kan ju inte vara dåligt! Hehe.

Annars har jag tagit det lugnt. Nu väntar jag på att mitt bröd ska bli klart (kvällsfika!) och sen på att So you think you can dance ska börja, längtar! Efter det är det verkligen dags att gå isäng.


Mångas dag idag!

Idag fyller Therése år, GRATTIS!
Idag fyller min mormor år, GRATTIS!

Dessutom har jag namnsdag. Hehe.

Håller på att tvätta nu, skönt att få fräscha upp kläderna som har legat i en resväska i snart 2 veckor. Bra bra. Hmm undra vad jag ska hitta sen idag? Ska iaf till Therése och gratta henne. Sen ska jag nog baka lite mera bröd, städa lite här hemma, softa och umgås med Nemo. Måste passa på innan jag far igen. Det ska nämligen bära av till Piteå till helgen, tar förmodligen en buss på fredagmorgon. Mini-semester!

Nu ska jag göra nåt annat.

Aktiv kväll

Har slappat hela dagen, sovit, myst med Magnus och mjauat med Nemo, fram tills jag började jobba kl 16. Hade mjukstart med ett pass på 3 timmar. Skönt skönt!

Nu håller jag på att baka bröd och koka sylt, de du!

Senare ikväll kommer älsklingen och vi ska hosta ikapp. Det blir mysigt, helst när vi slutat hosta och kan "kanudla" istället.


Later!


Måttligt less på att vänta

Har nu suttit och surfat i ca 1½ timme och nu börjar jag verkligen få slut på sidor att besöka, som jag faktiskt är intresserade av. Passar iofs kanske bra eftersom min tid snart är ute... Ska nog ta och kolla vad klockan är, vänta... Åhå! Efter 11! Nice nice. Flyget går 14.35 om jag inte minns helt fel, så inte sinnessjukt länge kvar längre. Nu ska jag vandra runt, typ. Får ont i nacken av att sitta här längre. Tjingeling!

5 timmar and counting!!!!

På väg hemåt

Sitter på nu Arlanda och försöker ta kål på en massa tid, inte bara minuter utan timmar, timme efter timme. Har varit på resande fot sen 02:30 tidigt imorse. Först båt från Visby till Nynäshamn. Det var ett enda stort fylleslag, skulle även kunna kalla det en efterfest. 98% av människorna på båten (dvs supande, stekande, rättkammade stockholmare, unga sådana) var onyktra och stank fylla - svett, annan lort och alkohol såklart. Inte fräscht, inte alls. Jag satt och morrade för mig själv, ensammast på hela båten. Tack och lov somnade jag, även fast jag glömt min nackkudde. När jag sedan vaknade upp hade fylleslaget lugnat ner sig och istället blivit ett däck-party. Hälften av alla hade däckat på golvena. Nice nice. Och jag överlevde denna båtresa, nästan ett under!

Därefter buss till cityterminalen, frukost där iform av medtagna mackor för att sedan åka flygbuss till Arlanda, där jag som sagt nu befinner mig. Jag älskar att vara på resande fot! Dock älskade jag även att vara hemma, med lagomt avstånd till mina nära och kära. Längtar efter min lill-snorkas (Nemo), min älskade hjärtekärlek (Magnus), mina mamma-kompisar (Tres och Lina) och såklart småbebberna som dom är mamma till. Längtar även efter min The Killers-kompanjon (Lotta), min familj och såklart min alldeles egna säng med mitt alldeles egna täcke och mina alldeles egna kuddar!

Min Gotlandsresa har varit very nice. Dock lite för dyr (har nog mig själv att skylla... eh he). Vi har haft det soligt och varmt, underbart och skönt, sandigt och grusigt i skorna, dyngsurt (endast en kort stund) och skrattande. "Flöööööö". Hahaha. Trodde jag skulle dö av skratt.

Tack min älskade Emmy för den här veckan!

Nu är det knappt 6 timmar tills jag får träffa mina speciella älsklingar, Nemo och Magnus! Längtar!

Livstecken

Tänkte bara meddela att jag lever och mår bra! Befinner mig på Gotland just nu, tills på lördag då jag tar nattbåten hem. Tänker inte skriva så mycket mera nu, är faktiskt på semester och är med Emmy, då finns det bättre saker att göra än att blogga! Tjohej!

Hultsfred var by the way awsome!!!!! The Killers och Kings of Leon rocks!!!

Kväll - avfärdsdagen

Jag är jipprig, varm och skakande ostabil. Har svettats i flera timmar nu, vet ej varför, är ju kallt! Tror det är nervositeten som smyger sig närmare och närmare, och pang nu så är den här!

Ska iaf få skjuts till busstationen, regnar ju fortfarande som fan.

Nu måste jag rädda min väska från Nemo och sen gosa loss med henne en sista gång. Kommer sakna min Nemo-san. Gullgullbarn.

Hultsfred here I come!

Dag - avfärdsdagen

Nu är jag så när färdigpackad. Tog till slut itu med klädpackningen, slängde fram lite kläder här och lite där och så tryckte jag ner det i mina väskor. Orkar inte övertänka, det är ju bara kläder för fan! Har iaf med mig så jag inte torde behöva frysa (knack knack).

Jaha... sen då? Håller på fixa musik till mp3-spelaren. Men vad ska jag göra när det är klart? Kommer förmodligen lägga mig i sängen och läsa (sova).


Annars tänker jag för mycket, alldeles för mycket, det är inte hela världen!


Morgon - avfärdsdagen!

Det regnar, det öser ner men bryr jag mig? NEJ! För idag (läs ikväll) bär det av neråt landet! Dock kommer det nog att reeeheegna där med, helst torsdag som det ser ut nu, men jag är utrustad med stövlar och regnjacka så det ska inte få förstöra något alls (inte mkt iaf).

Har lämnat den svåraste packningen till sist - nämligen kläderna. Men jag slänger väl ner ett plagg varje timme eller nåt.

Igår kväll var jag inte trött, men konstig. Bakade chokladboll och sprutade vatten på Magnus (det var det normalaste jag gjorde).

Jag är inte 12 år.

Dagen innan dagen

Sitter med en massa listor framför mig, skrivna med halvt oläslig handstil. Lyssnar in mig på kommande road-trips-musik samtidigt som jag tuggar i mig några mackor. Imorgon kväll far vi och jag är helt opackad och helt ogenomtänkt.

4 timmar senare...
Trött, men har tagit mig upp ur sängen och ska ta tag i matlagning och packning efter jag fixat en playlist med pepp!

Stövel-mani

Cyklade till OBS (ja det heter så) med älskingen i kallblåsten, på jakt efter stövlar. Det gick bra! Fanns så många olika stövlar att välja mellan, ett helt hav med stövlar! Klassikerna, dom gröna, sen röda, blåa, vita och svarta, och så mina favoriter svart/vit randiga! Dom var helt underbara, med snörning framtill. Jag blev kär! Tyvärr fanns just dom inte i min storlek så det fick bli ett par blå med lågt skaft (mindre höga tar mindre plats - det gillas).

Nu ska jag dricka upp det sista av nyponsoppan sen cykla iväg till jobbet. Ett pass kvar shalalalala! Kommer att ha nedräkning hela kvällen, hehe. Slutar enligt schemat 23.30 men är redan nu inställd på att inte kunna stämpla ut innan 01, med tanke på hur mycket folk det var förra söndagskvällen och med tanke på vem jag jobbar med (dvs en hyfsat ny tjej som inte lärt sig stängning helt och hållet än). Men inget ska få förstöra mitt humör, för det är BRA BARA BRA nu.

Nu närmar det sig!

2 dagar tills avresa mot Hultsfred - GALET!
6 dagar tills jag får öronhälsa med min älskade Emmy - GALET!

Allt det galna är roligt just nu. Det är galet roligt!
Idag ska jag inhandla stövlar (jag tänker förbereda mig på det värsta vädret men hoppas på det bästa) innan jag drar till jobbet, för sista gången på drygt 2 veckor - GALET (igen)!

Packa, vad ska jag ha med mig? Packa för två olika resor. Packa, vad är bra och inte bra, nödvändigt och mindre nödvändigt? Nu är det iaf frukost!

Ser semestern komma bakom hörnet...

Skulle egentligen ha haft semester efter att ha avklarat dagens pass, men det blev ändrade planer och jag jobbar kväll imorrn. MER pengar till Frida. Det gillas. Dock tryter energin, vilket gör att jag sitter hemma och degar en lördagkväll, halvsover och så.

Nu ser jag respris-inspelningen av "So you think you can dance" samtidigt som jag små-donar och fixar.

Ain't nothing gonna bring us down...

Eller brake my style....

Jobb igår, flöt på bra... Nu är det två pass kvar (återigen, fast jag jobbat ett pass) shalalalala. Idag, nu om nån timme och sen imorrn kväll, men efter det är det semester! Woohooo.

NU hade jaginte mer roligt att skriva. Äsch då.

Mittemellan play-dates

Bakmaskinen snurrar sitt blad i bunkern, det låter.
Kycklingen fräser på spisen, det låter.
Högtalarna släpper ut svenska sommarklassiker, det låter.
Allt det som låter, det gör att jag lever.

Är hemma och lagar mat till mig och Lotta (som ska komma till mig efter hon jobbat klart). Har tidigare varit på stan och ätit glass med älskade Martina i parken. Underbart gott, underbart väder men framförallt underbart sällskap!

Nu kom Lotta, tjing!

Morgonstund

Att jobba igår kväll var inte ens lite roligt! Eller jo, lite kanske... Jag var ändå på förvånansvärt bra humör med tanke på hur mycket folk vi hade (och det var MYCKET folk). Sen blev jag nog övertrött. När jag var uppe och pressade sopor så sjöng jag, viftade på armarna och såg allmänt störd ut.

"Två pass kvar, shalalalala, två pass kvar, shaaalaalalala, två pass kvar shalalalala..."
Dvs jag har två pass kvar att jobba tills jag får semester i 2 veckor!

Somnade kanske innan 3 inatt, vaknade innan 8. Stabilt. Nu håller jag på att piffa till min hårfärg, sommarfräscht ska det bli. Jag är ledig idag by the way. SKÖÖÖÖHÖÖÖNT.

Nu ska jag gå och få lite Nemofiering, måste passa på att leka, gosa osv så mycket som möjligt med henne de kommande dagarna, så jag kan klara mig utan henne någorlunda bra.

5 dagar and counting...


Mörkt

Stäng dörren, stäng dörren, STÄNG DÖRREN! Men dörren stängdes inte.

Sol, moln, blåst och så brakar det till i luften. Jag är trött som få, som alltid, men snart är det dags att fara till jobbet igen. Ska först snöra ihop en matlåda och sluta klibbas.

6 dagar and counting!

RSS 2.0