Ensamma

Imorse, strax efter fem, åkte Magnus till Luleå och blir borta till sent imorrn kväll. Det blir första natten som jag och Elma är ensamma. Spännande! Vi kommer nog att klara oss fint.

Sohol!

Idag har jag och Elma invigt balkongen. Jag satt och läste i solen medan lillan låg och sov i babysittern, så skönt! Jag känner hopp om att sommaren kanske tar en sväng förbi Umeå även detta år.

Nu har lilla Elma fått en liten kill-kusin och är numera inte minst längre. Längtar så efter att få träffa (och sniffa på) min lilla systerson! Simla mysigt. Och grattis såklart till de nyblivna föräldrarna!

Onsdagsförmiddagar

Cykeltur uppför en backe
Psykisk eller fysisk omhändertagande
Lukt av blöt hund

Fever

I helgen har vi haft besök av Elmas farbror och farfar, väldigt trevligt! Dock har lillan varit lite småfebrig och grinig, men nu verkar det ha gått över och Elma är sig själv igen (usch för sjukligheter).

Lillan ligger och sover så skönt i soffan. Hon har blivit så duktig som kan sova själv nuförtiden!

3 månader

I tisdags blev lilla (numera inte så väldigt liten) Elma 3 månader! Jisses vad tiden gått fort. Igår var det dags för 3-månaders vaccination och den sedvanliga bvc-mätningen. Hon är nu 62 cm lång och väger 6530 g, vilket betyder att hon växt 11 cm på längden och ca 3 kilo sedan hon föddes. Oj va liten hon måste ha varit då!


Stolt pappa!


Fingers crossed

Just nu har vi det ganska bra på Brogatan, förutom snor och sånna vårigheter. Lillan har inte kolikskrikit på två veckor, så vi håller tummarna för att det fortsätter åt rätt håll (peppar peppar ta i trä)!

RSS 2.0