Min fredagkväll

Hemmagjord glögg, nybakad fiberfranska, virkning och "På spåret".

Jag tror det är helt okej.

Kliver upp efter fyra timmars sömn och cyklar iväg till praktiken, med trosorna ut och in. Det är helt okej för jag tog mig i alla fall dit. Vaggar sakta runt i korridorerna på FK, alltid efter alla andra. Det är helt okej för jag är gravid och har ont. Tar en sväng förbi ica på vägen hem och köper lite gotta. Det är helt okej för jag ser det positiva med det som hände. Somnar på soffan innan middagen. Det är helt okej det med. Magnus är i Sthlm till nästa fredag. Även det är okej, för jag kan själv.

Le tomié

Naveln är halvt utsprängd och alldeles len. Kan inte sluta pilla där. Känns så annorlunda och fantastiskt. En navel. Jag och du lillan. Jag stryker mig på magen och lillan buffar. Kan ligga och känna på magen hur länge som helst, en hel livstid om jag hade så mycket tid.

Magen i vecka 25 (24+0)

Scones

Söndagsfrukost med nybakta scones. Det får mig att längta till familjefrukostar på helgen med småbarn. Mys.

Graviditeten flyter på bra, förutom att mitt blodvärde och blodtryck har sjunkit ytterligare. Mätte magen för första gången i torsdags hos barnmorskan, sf-mått på 22 cm. Känns som att magen växer för varje dag som går, skumt tycker jag som fått för mig att den kommer sluta växa vilken dag som helst. Jag har nog inte förstått det här med graviditeten och fostrets utveckling riktigt, eller jo det har jag. Men den växer ju hela tiden! Nog för att det inte gör något, men jag blir lika förvånad varje gång när jag tycker att magen ser större ut än dagen innan.

Trevlig söndag vänner!


Magen

Bilder på magen från igår, v. 24 (23+0).

Helg, helg, efterläntade helg

Praktikveckan har varit lång. Jag har varit trött, inte sovit på nätterna. Knäckt och död i skallen, men ändå lyckats ta mig igenom veckan utan större missar.

Kvällarna har gått ut på att hålla handen på magen och känna på Lillys akrobatrörelser. I måndags kände även Magnus hur det rörde sig där inne! Underbart, helt underbart.

Annars så har vi blivit vuxna, Magnus och jag, och köpt överkast med tre ickematchande (det är så det ska vara nuförtiden) kuddar till. Det ÄR vuxet. Upptäckte förresten att det är dyrt med överkast, riktigt dyrt.

Nu ska jag tända lite ljus och sätta mig i soffan med stickningen.


RSS 2.0