För-slasken

Har varit ute och promenerat i försteget-till-vår-slasken. Det var ändå rätt så trevligt. Jag såg solen ibland. Lyckades hålla kontokortet i plånboken och inte dra iväg det på pengaslösar-färder. Jag vill ju bort! Hur ska jag ha råd att ta mig bort om jag spenderar alla mina pengar här hemma?

Det blev bättre av promenaden men så blev det sämre igen, för jag är känslig och min nacke är svag. Nu måste jag se mig själv prata på datorn, fy farao som att det skulle göra saken bättre. Håll för öronen.


Virrvarv

Jag har betalt min första hemförsäkringsräkning. Bättre sent än aldrig. Pengakollen på kontot var inte trevlig, tror jag. Jag orkar inte bry mig. Jag ska ändå slösa bort alla pengar senare. Eller? Det skänker mig glädje och sorg och jag har en stor korg med beslutsångest.

Är hemma från skolan idag med. Vet inte riktigt varför. Eller jo det vet jag. Känner att jag behöver göra saker som får mig att må bra och sen har jag beslutsångest (igen). Har dock inte börjat med dessa saker än. Eller jo lite. Har kollat på vad det skulle kosta att bo på hotell i nån stad i närheten. BORT för jag har inget hem att fara bort till så jag kan komma hem ett tag. Det var inte så fasligt. Men när? För vi är inte vanliga folk som är lediga när man borde vara lediga och har roligt när man egentligen är garanterad att ha roligt.

Tror jag ska ta mig ur morgonrocken och kanske gå ut i solen. En promenad kanske skulle göra gott. Men jag vill köpa en massa saker, ingen aning om vad, bara en massa saker som kan fylla min tomhetskänsla.

--nope--

Det... nej... nu snöar det igen. Är det igen? Jag vet inte, har ingen koll. Aldrig koll. Det är kaos. Tomt och där tog orden slut.

Sail away with me honey...

Min efterlängtade lediga helg blev en katastrof. Jag som skulle ha roligt och samla på mig ny energi har istället tappat all energi jag någonsin haft och är helt slutkörd på alla sätt och vis. Förstörd och sönderrörd.

Umeå open var bortkastat, allt slutade med tårar och en tunn plånbok. Jag var så jävla arg på folk som tryckte på bakifrån och förstörde för mig och Emmy, som stod längst fram för att få komma in och se The Hives. Skrek av ilska till killar utan respekt som skiter i att tjejer kanske inte är lika stora och starka som dom. Så fucking jävla förbannad! Ilskan förvandlades sedan till tårar som fortsatte i flera timmar och återvände på söndagen. Nu sitter jag hemma i min tomhet med en sargad själ och ingen livsglädje.

Det var min lediga helg. Fanns iofs bra stunder där emellan, men dom är svår att ta fast vid när mitt hjärta blöder. Jobbar såklart nu till helgen. Vill spy. Jag orkar inte. Jag behöver få komma bort och ta hand om mig själv. Jag behöver TIME-OUT. nu. nu. nu. nu.nu. nununu. nu. Take me away.

Snöröda flingor

Våren har gått vilse och jag har hittat rätt bland alla snöflingor. Sitter med röd gegga i håret och har just druckit en kiwi-banan-smoothie. Ibland undrar jag om jag borde starta en blogg till Nemo, hennes liv verkar mycket mera intressant från stund till stund.

Var värt på umeå open igår kväll. Dock hade jag helt förträngt det faktum att jag inte pallar av konserter i instängda rum med folkmassor och högtalare som dundrar. TRIST. Har besökt apoteket idag och får se om det går bättre ikväll. Nu skriker det lagomt och jag måste gå.

Malibu

Jag dricker malibu-cola och färdas direkt söderut, till hervey bay och blåsiga sommarnätter vid havet med Lotta. Jag saknar uppfinningen som var färdig på burk.

Heeheelg!

Nu är det helg på riktigt. Och denna helg är det en riktig helg med allt som helger bör innehålla. Tror jag. Så extremt underbart skönt att vara ledig en heeeeel helg!!!! Kommer bli en sån bra helg. Det vet jag.

P-fest

Vilken dag det var igår! Buffé på eurasia, yx-kastning och pilblåsning blandat med cider och trögtänka hjärnor. Därefter badtunna och bastu. Lovely att få värma upp tårna igen. Jag lyckades ramla ner i badtunnan. Det var duktigt av mig. Sen var det bara att dra på sig 70-tals-paltorna och på med de rätta låtarna. Bål och tacos och borddansning och brottning på golvet och låtsas karaoke och mera bål och duschning och tårar och kärlek. Kvällen slutade med att jag bar runt på en skål med tacosås blandad med ostkrokar för att sedan packa ner korven i väskan och ta taxi hem.

Brr

Rastlös och övervänt och nervös. Äre slut på riktigt eller?! Det får det inte vara. Jag vill inte det jag tänkte. Jag tänkte ju fel!!!

20 min innan bussen går, lite drygt. Funderar på att gå ut redan nu, blir galen av att bara sitta här och vänta. hejsvejs.

Mohorgohon

Solen lyser in och avslöjar allt katthår som virvlar omkring i lägenheten. Solen väckte mig (nej nu ljög jag). Jag borde sova lite till, för det kommer bli en lång dag, men jag är så ivrig och mina åror är borttappade!

Så skönt med att bara göra roliga saker idag, ingen stress hängandes över mig. Jag känner mig för tillfället FRI och LUFTIG och FRÄSIG.

(Jag har glömt bort allt men kommer ihåg det mesta)

JAAAAaaaAAA!

Jag är på bra humör! Och har varit det typ hela dagen!
Jag är på bra humör och skriver på min hemtenta samtidigt!
Mirakel kan ske!

Peppa för att skriva klart en fråga till.
Peppa för morgondagen som jag nu kommer att kunna njuta av.

Säg JA till livet. Ja tack.

Det sklöser

Dåliga saker är dåliga för min själ. Borde-saker är också dåliga för min själ. Just nu är skolan dålig för min själ. Jag är en zoombie på nedåttjack som bara vill bort för att kunna börja leva igen.

Idag får vi hemtentan som ska in på fredag. Imorrn är jag upptagen HEEEELA dagen och på torsdag är jag bakis, förmodligen HEEEELA dagen (p-fester brukar ju gå vilt till) så när ska jag skriva tentan? På 3 timmar ikväll? :S

Nu ska jag snart till skolan på hej-jag-vill-försvinna-och-gråta-föreläsning sen har vi professionella samtal, där vi ska spela in oss själva med videokamera. Det är hej-jag-vill-försvinna-och-gråta-tillfälle nummer två idag. Håll tummarna för att jag bryter ihop i skolan så jag slipper göra det ikväll, för det har jag inte tid med.

Surt sa räven, men varför sa han det?

Ramsade hela vägen ner till jobbet igår kväll, för att inte börja tänka, för att inte bryta ihop.

"I'm gonna do it
I'm gonna make it
Even if I have to fake it
But it doesn't matter,
I'm gonna fucking make it!"

Det gick väl. Kämpade emot tårfloderna i 3 timmar, 2 timmar i grillen och den andra timmen under stängningen. Folk trodde jag var arg, men jag bet ihop för att inte bryta ihop, såg nog arg ut då. Klarade inte av att prata med någon, inte föra en normal konversation, det var för riskabelt. Väl hemma föll jag ihop på golvet och grät och grät och grät.

Vaknade 7. Seriöst!!!?? 7??? Sinnessjukt. Gav upp och tog ett sömnpiller.
Nu är jag torr i munnen och helt tom i själen.

Nej vs ja

Min handled säger nej till virkning. Jag säger nej till den. Min kropp säger ja till soffläge. Jag säger skärp dig och gör nåt som du mår bra av istället.

Hela min kropp och mitt psyke säger nej till att vara världens äckligaste människa och ja till fräsch-heten själv!

Omedveten motarbetning?

Umeås alla krafter verkar vara emot mig idag, på sitt lilla sätt. Vaknar 8 av solen som skiner in, rakt i mitt "sovrum". När jag efter frukost och virkning har somnat om ringer pappa och väcker mig. Bara upp och kolla om jag behöver hemkörning av några livsmedel (lyx som jag uppskattar). Somnar till slut om, efter jag säkrat lägenheten från Nemos tänder. Pling pling på dörren halv 2. Leverans av patroner och magsäcksfyllnad av olika slag.

Funderar på om jag ska göra ett sista försök med sömnen, nu efter lunchen.... Har max sovit 5 timmar. Hmm får se. Är ju så fint väder ute idag, vill inte missa alla vår-känslor!

Var duktig inatt och sa nej till ett 10 timmars pass ikväll. "Du är väl tim-kåt?" Mjooo :S Men lyssnade tack och lov på ängeln på min högra axel som sa: du behöver VILA, och inte på den röda med pengatecken på skallen. Det tackar min kropp mig för idag. TACK tack.

Whoaw

Sura bilar, gröna, rosa och vita. De passar bra till +46 en fredags kväll som denna, som faktiskt inte är tårig och blöt om kinderna. Jag har plockat upp några bitar och börjat bygga som smått ikväll. Mera jobb sen dock, men jag ska hålla mig ovanför ytan.

Ensamheten

Jag känner mig nästan som Signe, fast inte alls men ändå lite. Ensamheten. Hon VAR ensam. Jag KÄNNER mig ensam. Vill du ha något lugnande? Nej jag vill prata, bara prata. Vi kan boka tid till kuratorn så får du prata om dina problem. NEJ. Jag vill bara prata som en normal människa.

Idag har jag

  • sett torr asfalt
  • upptäckt en mörk hinna över världen
  • blivit galen på Nemo som tuggar på allt hon hittar
  • känt luften gå ur mig
  • stirrat tomt ut i tomma intet
  • önskat att jag var någon annanstans
  • varit (och är) sugen på nåt sött
  • kämpat emot tårarna på en föreläsning som handlade om politik.

Det är klart, klart att det är nåt seriöst fel på mig nuförtiden. Tungt. Vet inte hur jag bättre ska beskriva hur det känns just nu. Tungt, och tomt. Tungt och tomt och tungt.


Sol ute, ljust inne, mörkt i hjärtat, dött i sinnet

Orkar inte tänka på varför eller skälla ut mig själv, det gör inte saken bättre. Tror jag.
Fram till 14 är jag inte en människa och kan därför inte göra saker som människor bör göra i dagens samhälle. (förmodligen inte i gårdagens samhälle heller, jag skulle nog dö snabbt som grottmänniska). Sen vaknar jag till liv (detta liv) och förstår inte varför jag inte kunde ta mig upp tidigare.

Nu tänkte jag skriva något dumt. men hejdade mig. Mitt automatiska nedklankningssystem är på g nuförtiden och sömnbristen gör att jag inte orkar kämpa emot alla tankar som jag blir bombarderad av. Då går det bara runt runt runt och runt en gång till. Jag hatar tidiga tider och förmiddagar och allt som hör där till. Kvällar är min grej, då kan jag vara aktiv och alert.

Har inte tid att sitta här längre för jag ska snart ta mig ur lägenheten iklädd kläder.

Sämst till bättre?

Idag valde jag fel. Men man kan inte göra rätt val varje dag. Hade en hemsk mardröm nu på förmiddagen, den var riktigt hemsk. Gud vad jag grät.


Ska göra det bästa av dagen, nu när jag valde det sämsta förut, så det kan bli det bästa och inte det sämsta längre. Vet dock inte vad jag ska göra så det blir bra bättre bäst, men något bra borde bli bra.


(Mar)drömsscenario

Läste vk tidigare idag och där var det ett uppslag om sommarens festivaler. Mina två favoritband spelar på Hultsfred i sommar. Det gjorde mig extremt överlycklig och helt förstörd. Vill verkligen dit. Men kommer förmodligen att jobba då, och sen vem fan ska jag fara med? Och sen kostar det skjortan och några dyra skjortor till. Men åh! The Killers och Kings of Leon. Trodde jag hade drömt, men icke det. Dom spelar där, här i Sverige, i sommar. TACK och FUCK.

Take a hike

Tyst, det är aldrig tyst. Och inget fungerar som det borde, som jag vill att det ska fungera. Hatar sömnlösa nätter, förstör hela mig.

Sjuk värld

Var sjukt slut när jag gick och la mig igår kväll, vid halv elva tiden. Blev sen sjukt galen när jag inte kunde somna, inte kunde somna, inte kunde somna, inte kunde somna, inte kunde somna förrän efter 5 nån gång. Så nu är jag sjukt trött och vill bara SOVA. Det är som sagt en sjuk värld vi lever i.

Sccchhhöööndajg

Sjukt roligt igår! Tjejkväll med Lotta, Erika och Anna. Till och med galet roligt! Jag var som en hund och sen dansade vi hela natten lång (eller ja tills dom stängde iaf) på Coverclub.

Det känns idag att det var hårt igår. Började jobba 9.30. Tack och lov var det med Lotta och sen Emma. Micket bra. Är såinibomdens trött nu, och värk i hela kroppen. Förmodligen dansvärk. Det är ändå bra värk. Blir snart sängen om jag inte nyser ihjäl mig först.

Måste bara skriva nåt... om... hur sjukt det är, det som händer runt omkring mig nu. Mina tankar går till er som har det jobbigt! Hang in there, please!

Spontanitet och bacon!

Igår var det film med vin + glass och ananas med maquebebbe.
Idag har jag jobbat och skrattat åt min väska som är så rolig.
Ikväll ska jag och Lotta spontan-supa! (Så håll er inne imorrn, iaf borta från stan)

Nemo fyller 2 år idag. Grattis till lill-iddi! Hon har fått en lyxig karda (nej inte för ull) och en råtta av Tigger. Den gillade hon så mkt att hon åt upp svansen rätt så snabbt. Sen skickade Nemo sms till Tigger och skrev vad som hade hänt, och tackade för råttan. Det är sött med katter som smsar med varandra.


Just ja, nu ska vi äta bacon, tjohej!


Nemo och chipsen
10 orsaker till varför jag inte borde baka tunnbröd själv

1. Mina händer blir fulla av geggig deg som det fastnar mjöl på, vilket gör att jag får panik av torrhetsrädsla.
2. Så här bra är jag på att kavla och få hela, fina, runda bröd:

3. Det ringer såklart alltid i telefonen när jag precis när jag kört ner händerna i degen, och såklart även denna gång - vilket gjorde att mobilen nu är degig.
4. Nemo är okontrollerbar och går omkring och sprider mjöl i hela lägenheten.
5. Jag har inget tålamod och resultatet blir då detta:

6. Jag kommer på att jag ska ta kort på mitt mästerverk, vilket gör att även kameran blir degig och mjölig.
7. Nemo får mjöl på nosen.

8. Mamma är mycket bättre.
9. Det är roligare om man är två.
10. Mamma är mycket bättre!

Katastrof!

Jag har tydligen missat ett avsnitt av grey's anatomy! Vilken sjudundrans hemsk katastrof. Men nu har jag, i efterhand, uppdaterat mig hyfsat. Men jag vet inte varför Meredith och Christina är ovänner, nån som kan hjälpa mig med svaret på den frågan? PLEASE.

B & ring

Bååååriiiing. Jag är uttråkad och rastlös. Attans att det ska vara mörkt ute. Igår kväll målade jag, så det är jag inte så sugen på. Bablablalbla har inget vettigt att komma med just nu. Precis som mitt liv.

Detta fält måste fyllas i, tydligen

Idag har jag nytvättat och lent hår. Jag flänger med det lite nu och då. Det är lätt och luftigt.

Det är mycket som händer runt omkring mig just nu. Många tankar som bildas, växer fram och sätter igång snurrande hamserhjul i min skalle. Det är... det är... intressant.

Målare med hemligt uppdrag?

Sömn är min grej, helst på dagarna, i soffan. Jag blir väldigt grinig om någon förstör denna lugna stund för mig. Idag ringde det på dörren och in kom en målare med bänk och stora, fläckiga skor. Där satt jag i soffan i min morgonrock, nyvaken och grinig. "Jag kommer tillbaka och målar imorrn eller så". Jag tror han har ett hemligt uppdrag, på sidan om spackleriet och måleriet; att förstöra så många förmiddags-tupplurar som möjligt. Det gillas INTE.


Badterapi minnen.

Satt i soffan och flippade mellan kanalerna och så såg jag det hemska ansiktet i bakgrunden, den kantiga badtanten på den hemska tavlan som sitter på väggen i terapibadets väntrum. Herregud! Inte konstigt att det var ångest att bada ibland. Jag förstår mig verkligen inte på valet av den tavlan. Tycker dom verkligen att den är passande? Om jag kommer ihåg rätt så var det två (eventuellt tre) kvinnar på tavlan, en i bakgrunden som står i duschen och ser extremt ångestfylld ut, och sen det hemska stora ansiktet som får en ett vilja springa därifrån. Peppad för bad?

Söndag, inte måndag

Folk säger att det är en ny vecka och den 9e mars idag. Jag tror dom glömt bort att jag sa att jag ville ha två söndagar denna vecka (dvs förra veckan för vissa). Det är söndag idag, det säger till och med min kropp. Söndagsgöra kan komma att bli bakning (velar mellan stekpannetunnbröd och chokladbollar, om jag väljer nummer 2 måste jag dock gå och handla kakao) och lite plugg. Har nämligen seminarium på tisdag, om två dagar, men det är inte så seriöst som allt annat på denna kurs. Det är skönt med söndag idag. Det är INTE måndag, sluta säga det. Jag behöver nämligen en extra söndag när jag jobbar natt, för att återhämta mig. Så glöm inte bort att det är söndag idag.

Söndag, SÖNDAG. Remember! Ess öö en de a ge. Söndag.

Nytt rekord

Har varit en underbar dag idag! Slog nytt rekord och vaknade kvart i åtta imorse. Helt magiskt! Jag älskar söndagar och allt som hör där till. Så härliga. Stark och pigg.

(IRONI PÅ HÖGSTA NIVÅ)

Wii fem á 95

Eld i baken och sömn i kroppen. Men det ska vara fartfyllt inatt ändå. Jag ska elda alla bakar som behöver eldas, eventuellt behöver jag en liten push jag med. Vaknade som vanligt 8 imorse, låg och försökte somna om och precis när jag var på väg att slumra in igen puttade Nemo ner nåt på golvet. Och så fortsatte hon så tills jag klev upp.

Har varit med Therése hos Loke idag. Lill-killen, den starka. Stark som en tiger. Båda dom är mina idoler, alltså Therése och Loke, inte tigern.

Ska relativt (allt är ju relativt) snart bussa ner på jobbet och dricka lakrits-te. Kan inte bli mer underbart! (Nu ljög jag, men försöker inbilla mig själv att jobb och lakrits-te är det bästaste som finns).

Just ja, jag har fått min nya mobil! Jag är morrig. Den har ingen blixt eller lampa till kameran. Annars är den skakigt bra. Dock ej gjord för en person med långa naglar. Träning krävs!

Fredagsfeeling sitter i mina ben

Har öppnat ett word-dokument och skrivit överskriften till seminarieuppgiften. Flera rubriker, fem för att vara exakt. Det är fredag kväll och jag är inte speciellt sugen på att plugga, börjar känna ett mönster. Fredagkväll = plugg och sen nattjobb.

Har papperna framför mig, om den fula ankungen och vet ungefär vad jag ska skriva, men ändå så sitter jag och dansar på stolen, för det är roligare och mer fredagskänsla i det. Kanske ska öppna en cider och börja flumma fram på tangentbordet. Borde iaf inte göra saken värre. Jag förtjänar en cider. Ja det gör jag. 3:e natt-helgen irad. Börjar bli lite less på att inte ha ett mer välutvecklat liv på helgerna. Men nästa helg jobbar jag iaf dag så då kan det hända roliga saker på kvällarna! (=bakisjobb på dagarna, iaf söndagen, stackars bakissöndagsjobb).

Och dra på trissor; jag är ledig sista helgen i mars! Lucky me! Tur att det är roligt på jobbet när man väl kommer dit. Och i helgen jobbar jag med min älsking, mumsmango.

Tiger shampoo då?

Psykoterp imorse, fick med mig ett stoooort papper med text och pilar. Jag ska behålla det. Sen sov jag ännu mera. Nystekta (eller gräddade, välj själv) pannkakor till lunch, med glass och sylt. Lovely!!!

Jag har fått tigerbalsam (varför heter det tiger balsam?? Är det egentligen till för tigrar som tvättar pälsen?) av Magnus, till mina onda delar. Har på mig det nu, hej hej vad det känns.

Svar till Mae: Ja geggveck.
Svar till Lina: Jag har inte så mycket för mig på kvällarna nästa vecka så du får gärna komma förbi!! Slå bara en pling innan ;)
Svar till Erika: Visst är det störande!!! Det måste finnas nåt bra ord. Det MÅSTE ju bara det.

Hemtenta-skriveri

Dagens sidospår handlade om:
Seg hud (ej där inne)
Febersvettningar
Hur morötter växer

Igår slank vi in på pussel-metaforer.
SJUKT, helt SJUKT.

En röd tråd genom kroppen (ej mina blodådror)

Jag sover som en iller på uppåttjack. Jag har ont i huvudet som en person som nyss opererat bort sin hjärttumör. Jag har ont i axlarna och i nacken som en avdankad gammal utsliten ballerina. Just ja, och det tjuter i mina öron som det gör för en rockstjärna som inte kommit på grejen med öronproppar.

Det går en röd tråd genom mina smärtställen. Så ont i axlarna att jag säkert får ont i nacken, och så ont så att jag inte kan sova, och så blir jag grinig och så börjar det tjuta ännu mera eftersom jag blir irriterad och upptäcker alla små skitsaker. Eventuellt så har mina smärtor även att göra med min ramling i fiskhandsbacken. Min onda fotled och handled har iaf med det att göra, resten är bara rena spekulationer.

Det är en ond röd cirkel som måste brytas. Vart ska jag börja? Äter och dricker som jag borde, och dricker ännu mera för att förhindra vätskebrists-huvudvärk, använder min riskudde more than ever, försöker mjuka upp min rygg, slappna av, inte sitta/ligga i frida-konstig ställning utan istället nackvänlig position. What else? Massage har jag oxå fått, jag har nämligen en egen personlig massör. Slå det ni! Nä nu ska jag sluta tjata om mina krämpor. Dom går ju över (håll tummarna!).

Mina småsaker

Jag har mina småsaker för mig. Gulliga småsaker. Jag visste inte riktigt att jag var sån, har inte varit det hela mitt liv tror jag. Du får mig att bli gullig och omtänksam.

Har även andra småsaker för mig, då mest funderingar. Typ "skulle man ha kvar nå tänder om man satsade att få armmuskler genom att borsta tänderna typ heeeela tiden?" eller nåt annat, som jag såklart glömde bort när jag satt mig här.

Tadaaatisdagen fortsätter

Jag har pluggat, på riktigt och länge! Så duktig jag är. Dessutom har jag köpt naturgodis, en massa på extrapris, men efter ett tag ställde jag bort påsen. Ännu duktigare! Det går framåt.

Snart ska jag till MAX och fixa mango och massage. Mmm mums.

(Helt sjukt, ett år sen! Usch vad nervös man var då. Helt galet. Början och slutet)

Tråktisdag ska bli tadaaaatisdag

Det bordes finnas förbud och regel emot TRISTA föreläsningar. Extremt oengagerande föreläsningar radas upp en efter en under detta moment. Vad hände egentligen? Starten var ju inte "hej jag är er lärare men vill verkligen inte vara här, så antingen kan ni dö eller så dör jag". Jag förstår inte! Böckerna som hör till momentet är inte såååååå trista. Vad hände?

Nu ska jag ta grisen i knorren och plugga ändå, även fast min lust blir dödad varje föreläsning. Attans bara att jag har en sjudundrans huvudvärk som inte försvinner, vare sig med sömn, mat, vätska, tablett... Men men. Kom nu grisen så går vi.

Morgonsvammel

Drick inte kalla saker på morgonen! Nu blire te. Klockan är för lite för att vara vaken, enligt mina andra tidsplaner som är inristade i min kropp.

Kan man göra varm smoothie? Ska undersöka denna fråga någon annan dag.

Just ja, igår kom älskingen (ja jag vet att det fattas ett L, men det ska faktiskt vara så) hem! Pirrade i hela kroppen. Underbart!

Upp från dalen

Lägg ifrån dig spaden och ta tag i hammaren eller fjädervippan istället!

Det har jag gjort, fast Nemo snor den ibland.

Ffffssssuuuuutiiii

Är så jävla less på att leva i en berg och dalbana. Blir galen på mitt ständigt fallande humör. Jag vill inte! Och nu är det mörkt så jag kan inte gå ut heller pga min ny-uppkomna skräck för att vara ute på kvällarna och nätterna. Jag vill bara.... jag vet inte, jag vill ingenting! GAAAAH!!! Vaknade vid 8-9tiden imorse igen, blir ännu mera galen på grund av det.

Försvinn.

RSS 2.0