Ring, klocka ring (jag vill inte ha nyår)

Och så var jag salsad. Den blev kardemummamumsfillibabba-god! Allt är nu nedpackad och jag är redo för att rulla ner till Öbacka. Väntar bara på att killen som gör mig sjuk ska ringa (haha). Försöker fördriva tiden med en somrig drink, gjord på malibu, färsk kiwi (dvs inget för Therése, sorry!) och sprite. Vårfräsch var den och om nån månad är den även sommarfräsch.

Jag tror jag måste börja jobba på mitt tålamod. Det är inte bra, inte alls bra faktiskt. Först och främst så stressar jag alltid till en början, eftersom jag tror att alla andra är extremt snabba och stressar som galningar dom med (fast dom egentligen inte behöver det, men jag stressar ju alltid, så i min värld gör även alla andra det) och så slutar det alltid med att jag sitter och väntar, klar, rastlös och uttråkad på att klockan ska bli lite mera eller på att någon ska ringa/komma. Jag är där just nu. Rastlös och utan tålamod, och just ja, uppstressad också såklart, kan inte andas ut förrän jag eller andra är på rätt plats.

NU RINGDE DET!

De tusen små bitarna kanske faller på plats...

Kanske kanske kanske KANSKE! Jag hoppas verkligen, men vågar inte hoppas för mycket förrän jag vet på riktigt att det är sant. Då vore ju livet fulländat (allt är relativt).

Hade föreläsning om äktenskapsbalken idag. Enligt läraren så är förälskelse en sjukdom, man ska gifta sig så många gånger man bara kan (tjejer ska iaf göra det) och vissa paragrafer i lagen är endast en vision/saga. Intressant må jag säga, och eeh hmmm... eh he ja intressant får nog räcka.

Nu ska jag choppa salsa och sånt. Det ska bli gott.

Min psykoterp. är förresten bra. Det finns så många vinklar att se saker ifrån! Jag har en, max två. Hon ger mig fler.

Ginger

MIn mun småbränner av ingefära. Mamma sa att ingefära är bra för sömnen och så läste jag på lite och tydligen är den bra för oro också. Så det kan ju inte bara gå fel. Ingefära-dränkt mat är på listan.

Nemo är på brun/grön bete och imorgon är det onsdag och onsdag betyder för det mesta ONSDAGSHÄNG! Grillning på schemat imorrn. Onsdagshäng är nog det bästa veckans alla dagar kunde hitta på.

Till och från så är jag livrädd, så rädd att jag blir likgiltig, för rädslan är för stor. Kan inte ens sätta ord på den, vågar inte, så rädd är jag, ibland.

Nu är jag mätt och vill inte falla, för då blir fallet tungt.

Måndagsvuxen

Det har gått och blivit måndag, en effektiv måndag hade jag tänkt. Ingen föreläsning idag så jag tänkte plugga på egen hand och dessutom städa och dona och fixa och apoteket:a och ica:a. Jag har gjort lite. Sen såg jag författarparlistan till uppsatsen vi ska skriva i detta moment. Det högg till av sympati. Tror det kan bli bra för mig, det tror jag. Men alla hade inte lika tur.

Jag har godis hemma, det är gott. Musslor har jag i min kyl, det är otippat. Yoga borde struktureras upp och sånt. Äh nu blev det för osammanhängande. Todelou!

Solig morgonstund

Öppnade balkongdörren direkt när jag vaknade och kopplade Nemo så hon fick sitta ute och käka gräs och flugor. Det gillades. Jag gillar solen. Snart ska jag dra till jobbet, det blir nog bra det. Ska försöka att cykla iväg i tid så jag inte behöver tok-cykla. Borde iofs börja göra mig klar då, tror inte jag ska komma till jobbet i morgonrock och mjukisbyxor. Nope nope.

Var iaf trevligt igår kväll hos Martina. Vin och lite vin och popcorn och en massa prat. Sånt behövs med jämna mellanrum.
Spanks girls!

Endast underbart!

Jag ska alldeles strax cykla till Martina, för att äta middag med henne och Emmy. Där ska vi umgås och dricka vin och bara vara tillsammans.

Cykla = det är ingen is på backen där man cyklar och det är tillräckligt varmt för mig att cykla, underbart!
Martina = min älskade vän, underbart!
Äta middag = nice för jag är hungrig, underbart!
Emmy = min älsade vän, underbart!
Umgås = det var alldeles för länge sen men ikväll blir det av på riktigt, underbart!
Dricka vin = det var inte alldeles för länge sen, men ändå underbart!
Tillsammans = har vi det underbart!

Update

Igår lekte Lotta och jag olika djur på väg till ICA. Det var barnsligt roligt. Hängde även på UD:s hemsida och kollade in säkerhetsstatusen för olika länder i sydamerika. Satte i mig en påse popcorn innan filmen började, sen gick jag isäng efter halva. Fick massage av Magnus. Jag ger han energi. Det säger han.

Just ja, onsdagskvällen var nice. Vi var onyktra, rätt så. Mera sånt roligt med mamman!

Idag har jag, Anna och Erica slängt Kajsa i väggen och morrat extra mycket åt henne innan vi gjorde det.

Folk säger att det är fredag, det är det nog. Och att det är min lediga helg, det är det inte längre. Men folk säger att min helg verkar kunna bli skojsig. Det hoppas jag stämmer.

Nostalgi på g

Therése står i min dusch, Nemo försöker bryta sig in i hennes väska och här sitter jag vid datorn och lyssnar på nån av Therése gamm-skivor. Nostalgi på hög nivå! Gammal fylla, gammal fyllemusik och gamla fyllekort ska kombineras med mognare, fräschare tjejer som ska återuppleva dagarna med tjejsmink-förfest. Det kan bara inte gå fel!



Vita mystiska fläckar... och vårstädning!

Har påbörjat en vårstädning av lägenheten, det är bra. Känner mig duktig efteråt. Ska fortsätta den imorrn. Nu väntar jag på att mitt bröd ska bli klart, blir så sugen av doften från det!

Jag har hittat vita fläckar lite överallt här hemma, på golvet, på en av mina tröjor och i sängen. Alla ser ut att komma från samma källa, vilket är lite konstigt med tanke på vad fläckan är av. Är nämligen tandkrämsfläckar. Hur fan lyckas man få en sån i sängen? Vad gjorde jag igår kväll? Hmm...

You spin my head right round

Jag tog mig inte upp i tid imorse. Kan bero på att jag jobbat natt hela helgen och inte haft chans att vända tillbaka dygnet. Men det blir som det blir ibland. Jag har iaf stigit upp nu och ska snart fara till skolan. Kläder har jag dessutom på mig och har ätit och druckit och missberäknat min muns förmåga att hålla vätska.

En massa mardrömmar har jag haft inatt. I en av dom så blev min handled missbildad, ännu mera. Men så kom Ubbe till undsättning och slog till den rätt så den såg nästan normal ut. Dröm-tack!

Milkshakeday

Dagen blev inte alls som jag hade föreställt mig. Trodde jag skulle plågas av trötthet och illamående till 15, då skolan slutade, men vi slutade tidigare och jag var inte så trött vilket gjorde att mitt illamående höll sig lugnt.

Min dag efter skolan:
Deklarerade
Ringde folksam och hörde mig för
Bar ner lite vinterskor och vinterjacka (nu får bannemej våren ha kommit hit)
Therése och Loke kom och hälsade på
Tacobuffé med mamma och syrran på stan
Djurmagasinet och inköp av nya leksaker till Nemo
Hälsade på Therése och Loke hemma hos dom. Han låg och sov på mitt bröst.
Cyklade årets första cykeltur utan att ramla!!!

Summa sumarum (ingen aning om hur det stavas): Det har varit en väldigt bra dag trots allt lagboks-bärande!

Positiviteten flödar som blodet i mina ådror

Nu ska jag inte babbla på om min icke-befintliga sömn för idag gjorde jag våfflor till frukost och har skrivit klart en uppgift som jag ska lämna in och så skiner solen och jag har bara ett jobb-pass kvar denna helg och nästa vecka börjar ett nytt, förhoppningsvist fräscht moment och jag är ledig helgen som kommer och tänker umgås med frejaner (hoppas, jag vil iaf! Frohm kan du på fredag? Please!).

Det är underbart att vara positiv. Ät inte skräpmat ikväll, gör en söndagsstek istället!


Löksmaken har satt sina spår

Fick en attack tidigare idag, en feberinriktad sådan. Jag sa "nej jag har inte feber" och så kokade skallen upp och kroppen rös ihjäl. Promenerade hem i solen med förjävligt hår, gör guacumole (som ändå blir för stark) och blir varm varmare VARMAST. Nej jag har inte feber! Ser mig själv på film och tycker att min polotröja framhävde mina bröst fint. Det var vackert och jag tror att jag feber-yrar (utan att ha feber). Nu ska jag fixa i ordning mig till jobbet så jag är fräsch nog för att göra mat inatt (skräp). Ska dricka sinneslösa mängder med vätska och stå rakt upp.

Brunchande

Det var lugnt på jobbet inatt (överbemannade för ovanlighetens skull) vilket ledde till att jag inte var trött när jag gick isäng halv 5 på morgonen. Skumt. Det händer inte så ofta. Vaknade dessutom vid 8 och var vaken och dryg så att Magnus vaknade och typ inte kunde somna om. Så halv 10 gick vi ut i vårsolen (damn it vad det blåser i denna stan, ALLTID och ÖVERALLT). Hemma så megafrullade vi, yoghurt, mackor med en massa pålägg och juice och äggröra. Lite hotell-frukost-flashback. Nice.

Ikväll vill jag inte vara illamående, för jag vill äta guacumole och nachos.

Just ja, vi gick såklart isäng efter frukosten och sussade några timmar till, a la Frida-style.

Levandehet är däremot inte överskattat

Socialisera och fundera. Hat handlat kylskåpet fullt och jag känner mig på rätt så bra humör. Lite tråkig kväll kanske, som oftast när jag jobbar natt. Borde försöka ta tag på kvällslivet även när jobbet härjar senare på natten. Men just nu är jag ganska slut och seg i kroppen, klev upp tidigt imorse så jag kanske måste sova lite till för att kunna hålla mig vaken inatt.

Jag har köpt lyxmackor som jag ska äta i helgen! Wiii! Och lyxskinka har jag med. Lovely.

Är ledighet överskattat?

Jag har haft rullen full idag, har inte ens fått rulla ihop mig själv soffan ett tag. Därför är jag trött ikväll och har någon konstig smak i munnen. Jag har redovisning imorrn på rapporten. Kanske borde skriva ut och läsa igenom den....

Och efter 12 imorrn är vi lediga på riktigt från skolan tills på måndag kl 9, eftersom ena kursen slutar före helgen och den andra börjar efter helgen! Äntligen en helt LEDIG helg. Nä jag skämta bara, så klart att jag inte är ledig, när är jag det? Jobbar fre, lör och sön den här helgen. Tack och lov för att min bättre hälft är den andra som jobbar hela helgen.

Snorkel. Jag måste tänka efter och prioritera. Jag tycker inte om att göra det. Köra full fart tills det kraschar är min grej, inte att känna efter och typ tänka efter. Konstigt.

Till olika...

Till mig själv (och dom som råkar vara intresserade): jag är klar med min del av rapporten! Woohoo! Nu ska det firas med malibu och sen middag hos Lotta. Wiihiii.

Till Ubbe: Gotland kommer jag verkligen inte att säga hejdå till! Aldrig i livet. Mig blir du inte av med så lätt. Haha. Gotland är redan spikat i sommar! Så du kan andas ut. *pjuf*

Till alla andra: Le och lev när du får chansen (dvs heeeeeeeela tiden, typ).

Fram och tillbaka

Jaaa det är sol ute, simla nice!
Jaaa jag ska skriva rapporten nu så jag får vara "ledig" ikväll!
Neeej jag vill inte skriva rapporten, jag vill sova!
Neeej jag har ont i huvudet och är darrig!
Jaaa jag trycker i mig lite godis för att höja blodsockret!
Neeej nu fick jag mer ont i huvudet!
Jaaa jag vill hänga med Lotta å Magnus (ev. mfl) ikväll!
Jaaa för att Lotta gärna vill träffa mig!
Jaaa nu ska jag skriva rapporten, nu nu!
Neeej är det alkoholdrickning på pub/krog som gäller!
Neeej jag har inte rååååååd!
Neeej  nu vill jag sova igen!
Neeej nu blev jag depp!
Jaaa men man lever bara en gång!
Jaaa nu blev jag lite pepp, pengarna är inte slut förrän dom är slut ju!
Neeej nu fick jag beslutsångest!
Jaaa för att ha roligt, jag vill leva!
Neeej för att jag aldrig kan sluta tänka!
Jaaa för att börja med rapporten och sen se vad som känns lockande...!?

Hejdå...?

Fick mindre i lön än vad jag hade förväntat mig och för tillfället ser sommarens ekonomi extremt dyster ut. Verkar inte finnas så många lediga pass i juni, alls. Det är skit och jag kommer att leva på ris och vatten. Blir iaf att lämna tillbaka hudvårdsprodukterna jag köpte för några veckor sedan, finns ingen chans att jag har råd med dom. 780 kr för 2 st, inte billigt så det är bara att säga hejdå till allt extra lyx. Hejdå.

Jag vill inte säga hejdå till Hultsfred! Vill inte. (Tjurig unge)

Dagen fortsätter...

... med att Nemo tuggar sönder sladden till mina nya hörlurar. Tack. Nej tack.

Miss-kok

Råkade stoppa ner mitt finger i kokande vatten när jag skulle lägga ner spagettin i kastrullen. Inte bra. Precis min dag.

Gäspisk och seg

Morgonstund har guld i mun? Eller? Vet inte, kanske svamlar eller så har jag drömt som vanligt.

Jag gillar inte mitt vardagsliv. Jag tycker om att lära mig saker, men inte press och prestationsångest och måsten och stress och känslan av att aldrig vara ledig. Jag går itu och vet inte vart jag ska ta vägen, för det här går inte.


Jag saknar redan min gäspiska partner.


Back in track

Känner mig otillräcklig och som en tidsmässig missbrukare av livet.

Helgen har varit underbar, fylld av kärlek, kärlek och lite till KÄRLEK.

Men nu har jag kommit-hem-ångest. Jag vill aldrig sluta röra på mig, jag vill aldrig känna mig hemma och fast i pluggandets prestationsångest. Aldrig sluta fly, aldrig fastna i vardagsångesten, men det gör jag.

Inget gör mig nöjd när man måste ta itu med livet, om och om igen, och kämpa. Jag orkar inte kämpa varenda jävla sekund så fort jag är hemma.

Äntligen händer det saker på riktigt!

Har suttit inne med den där jävla rapporten i fem år men nu börjar det hända andra saker, precis när jag duschat och blivit totalt utmattad, ja då börjare hända saker! Jag känner mig levande för nu är jag snart på väg och jag har packat (inte till ikväll, men till imorrn när jag är på väg för andra gången på kort tid). Fortfarande lite oenergisk i kroppen och blir varm för ingenting (NEJ JAG HAR INTE FEBER, FÖR DET STÅR INGET OM ATT JAG SKA FÅ FEBER IDAG I MIN KALENDER, och inte imorrn heller för den delen, eller söndag eller måndag, nepp inte nån gång alls).

Nu är jag mångasuperlativ-hungrig. Men snart blire lyxätning hos mamma och pappa, ska äta planksteg. Mycket, rejält och mumsigt. Efterrätt? Påskgodis borde iaf finnas. Jag och mitt sötsug.

SKål och glad påsk!

Status qué?

Har inte kommit så mycket längre med rapporten, har istället skakat min kropp och dansat och hoppat och sjungit och skrattat åt Nemo, gullbullen. Känner att jag vill komma en punkt till i rapporten innan jag får ta helg på riktigt, men får se hur det blir med det. Just nu vill jag inte förstöra mitt uppåt-humör med trista ord och överdrivna tankeverksamheter. Eller? Eh jag har i-lands problem just nu. Sånna gillar jag ändå, fjantiga men ändå jobbiga i-lands problem utan att hjärnan är fuckad och man behöver hjälp från psyket.

Fick en anka av Therese och Joanna för typ 1½ år sedan, men har glömt bort hans namn och kommer inte på det! Någon som vet?

Nu ska jag swifta.

Rosa-torsdagen

Sitter med kalla fingrar och trummar på tangentbordet. Jag vill upp och hoppa, hoppa som en loppa, dansa alla rörelser ur min kropp och leva och le. Fingrarna lär inte bli varmare än på ett tag, borde fortsätta skriva på rapporten, har iaf kommit en liten bit på vägen nu så det känns liiiiiite skönt, men bara lite. Jag är dock inte effektivast i staden (plugg hela dagen sa jag) men började inte förrän vid halv 3, sen har jag omotiverade pauser lite nu och då. Men jag har klarat av 2 av mina delmål, ett kvar nu och sen är det dags att formulera nya delmål (dom är jobbiga).

Jag vill bara ha fredag eftermiddag så jag får duscha och göra mig fin och äta gott med mamsen och papsen och älsklingen och sova för att sedan vakna upp och fara till övik! Miniweekend där på hotell med inomhuspool och pingisbord! Simla nice!

Plugg knappt två timmar till?

Jag tycker om dagar när den positiva spalten blir längst

Det har varit en bra dag idag, mest hela tiden... Tänkte börja med det dåliga så jag får sluta med en bra känsla.

Negativt
Chelsea är dumma
Känner mig STRESSAD över skolarbete

Positivt
Har umgåtts med systeryster idag
Fick ett påskägg av systeryster
Spelade mario kart med systeryster
Psykoterpen var bra och givande
Mina filtar luktar mumma, nytvättade och allt!
Nemo är söt
Jag är så in-i-bombens-kär!

God natt!

Har läst en bok om måltider inom äldreomsorgen. Ska läsa en massa mera, men nu tror jag det är dags för lite sömn. Kommer gå och lägga mig med känslan av att jag har varit duktig idag. Tvättat och pluggat och mailat och mojsat.

Nattinatt, sleep tight.

Syltkok

Det kan vända så snabbt. Förra veckans tårar känns så långt borta, fast ändå bara runt hörnet. Idag ler jag och jag hoppas det fortsätter så hela dagen. Duktighetskänslan ska ligga på topp!

Jag kokade sylt igår, first time ever! Råkade dock läsa fel i receptet. Såg 2 LITER vatten istället för 2 DECILITER. Haha. Fick saft på köpet. Men gott blev det iaf!

Påsk"ledigt"!

Ingen mer skola på en och en halv vecka, tekniskt sätt. Har dock ett arbete att skriva, typ. Men det känns ändå skönt att känna mig ledig på något slags vis. Ska ju på mini-weekend till helgen så.

Anna kom förbi och skrev av ett skolpapper.... Kom in på att vi inte gillar grytbitar, vi vill ha fläskfiléer! Haha. (Vi är sjuka och tydligen är jag sjukast)


Jepp jepp!

Och så var helgen slut. Det blev en bra helg till slut, även fast jag har jobbat. Dock kommer denna vecka och helg bli så himla mycket bättre!!!! Ska bara göra bort videoinspelning på prof. samtal idag så är veckan fri och fjädrig. Måste iofs skriva på ett arbete, med betoning på MÅSTE. Men det ska gå bra. Allt ska gå så himla bra. Jepp jepp. Skriva bort den de kommande dagarna så jag kan andas omåstig luft? Hmm intressant tanke.

Nu annat på listan.

Solen skiner! (i mitt hjärta iaf)

Idag ska bli en bra dag, idag. Vanliga vaknande-rutiner efter nattjobb + Nemo som går lös på kartongen med julklockar som jag har på mitt hallgolv (dom är jättefina och stora och röda och juliga!). Men idag ska ändå bli en bra dag, för det har jag bestämt! Det bestämde jag mig före jag gick isäng imorse. Jag är upptagen och det är härligt och om jag ska vara ärlig så är det nog det bästa för mig (väldigt ofta).

Nu äre slut på svamlet, ska ut och leva livet!

Frösdag

Jag är blind och dom är dumma.

Snöar just nu. Det är tragiskt, vårkänslorna strömmade runt mig igår, men nu är dom gömd under snön. Blä. Idag gömmer jag mig och hoppas på att nån kommer och stryker mig över håret, fast jag sagt nej till alla. Kan ingen läsa tankar? Kan iofs inte jag heller, men ändå. Vågar inte säga till för då kommer tårarna. Behöver närhet och omtanke i alldeles för stora mängder, så stora att ingen normal människa kan uppfylla mina behov. Känner mig som tre år, helt okapabel att klara mig själv på vissa plan (inte en tre-årings plan, men på något annat slags sätt, vet inte, är svårt att förklara. Vill bara vara liten igen).

Sluta springa med en plastpinne i munnen!

Summerupp

Gårdagskvällen var underbar, perfekt som lite extra vardagslyx.
Dagen var lite regnig men tog ändå en promenad till MAXI med älsklingen.
Halebop suger (fortfarande) och förstörde mitt humör.
Nu har jag hittat min bättre humör igen, men illamåendet molnar kvar i magen.

Ska hitta välmående-projekt.

Nästa helg - mini-weekend!!! Wiii :D

Hårboll nr1

Jag vill kräkas för att halebop är en äcklig hårboll som borde få en smäll på käften.

You make me smile

April började tyvärr katastrofalt, enligt mig. Skit-jävla hemtents-kajsa, usch för dig! Och sen se på sig själv som samtalsledare på video, självkritiska Frida var på topp idag och aggrodde (nån som förstår vad jag menar?) järnet mot mig själv. Hål i mitt hjärta och hemma grät jag. Släpp mig, släpp mig.

Malibu och vitt vin + sushi startade min räddning, sen fortsatte älsklingen den bättrande trenden (iofs han stod för vinet och sushin oxå, och kramen och pussen när jag kom så egentligen stod han för det mesta). Vi har bestämt oss för att skämma bort oss lite nästa helg, när det är påsk och allt. Bara några klick bort sen är vi borta i 2 dagar. SIMLA underbart. Ingen jädrans testosteronefolkgrupp ska få förstöra nästa helg!

Maquebebbe (min älskling, även kallad mumsmango) står i duschen och jag bloggar iväg positiva vibbar (jag känner dom, hoppas du känner dom nu... annars börjar dom nog komma snart). Lite mera vin och stuff sen ska vi på Rex och äta fin middag, så där underbart mitt-i-veckan-it.

Glöm aldrig att det ALLTID blir bättre efter svackorna.

PS. och gull-Lotta ringde och frågade om hon skulle tjinga en låda med gammalt julpynt åt mig, hon känner mig bra hon. Hehe. Thanks babe!



Månadsskifte

Mars blev fullproppad och rann över, så april tog över, tom och oförstörd. Jag ska fylla denna månad med glädje utan att förstöra dig, fina fina april.

RSS 2.0