Smorsel-problem

Slog igång datorn och gick direkt in på internet, men där tog det stopp. Vad ska jag nu göra här när jag inte behöver leta lägenhet längre? Jag gillar detta "problem".

Tog en härlig dusch för ett litet tag sen och letade fram ett gratisprov på natusan lotion som jag hittade i badrumsskåpet (rensning som sagt). Smörjer in mig och blir kletig och mjuk och härlig. När jag smort in hela mig ser jag på förpackningen att det står Bodywash med 1/3 lotion! Det vill säga TVÅL. Så det var bara att hoppa in i duschen igen och börja om. Haha.

Böööööööl

Kan inte sluta tänka på att om kanske 1½ månad så bor jag någon annanstans med en till person. Blir så känslosam så fort jag tänker på det. Åh tänk att bo tillsammans! Nu gråter jag lite rörda-lycko-tårar. Jag vet att jag är blödig, men jag längtar så! Det är ju galet snart.

God dag

Ser reprisen av So you think you can dance... Soft lördagsgöra. Har redan hunnit vara på MAXI och handla diverse matartiklar. Kom på att jag inte ska hamstra så mycket, utan köra en tömning av kylen, frysen och skafferiet så det är kvar så lite som möjligt när det ska flyttas.

Hade tänkt påbörja en rejäl rensning av ALLT som jag äger och har, kläder, papper och andra sparade saker, men för tillfället är jag lite trött, sov nämligen inte så bra inatt.

Igår kväll då, var hos Martina med en massa ex-frejaner (och 2 nuvarande). Vi är alla så olika men ändå så olika. Fina människor som klivit lite snett. Underbart att träffa andra. Tyvärr så blev jag opepp på utgång, magen hade svällt upp av alla 5 cider jag druckit. Så tji fick jag för min idé om att bara dricka cider för att bli lagomt onykter. Så jag for hem när de andra gick ut och dansade. Men det kändes ändå bra, för kvällen hade varit trevlig.

Jag är så pepp på att bli sambo med en människa och inte bara med min älskade pälsboll. Snart bor lill-familjen tillsammans igen, simla underbart! Jag och Magnus ska flytta in i samma lägenhet, samtidigt och tillsammans!

Wiiii!

För vi har blivit med lägenhet!!!!

The cave

Det är lugnt, allt ordnar sig. JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS. Men det blir bra. SLUTA.

It's empty in the valley of your heart
...
But I will hold on hope
and I won't let you choke
on the noose around your neck

Fremlor

Igår började en ny kurs som faktiskt har väckt mitt intresse. Denna kurs ska jag vara duktig och engagerad, det blir roligare så.

På kvällen fick jag besök av Magnus och vi bakade semlor (läs: jag), som vi sedan åt (läs: vi). Semlorna blev superdupergoda! Det går verkligen att göra goda bakverk som både är gluten och laktosfria! Mumma. Jag kallar dom fremlor, Fridas semlor.

Ikväll bjöd jag mamma på semlor efter middagen vi åt tillsammans här hemma.

Torsdag, på torsdag, då kanske... TORSDAG! Iii. Det händer något!
Just ja, i söndags kväll fick jag ett il av kreativitet och gjorde en scarf till Nemo... Hon blev dock inte så kär i den, så nu pryder den hennes klösträd.

Problem ska lösas med åtgärdsplan

Jag har ett problem, ett problematiskt handlingssätt och jag ska ta itu det. Gång efter gång går det överstyr och endast tankarna om att ändra på mitt agerande hjälper inte, nu gäller det att komma fram till en plan. En åtgärdsplan.

Han

Jag har världens sötaste, finaste, underbaraste pojkvän som bryr sig så mycket om mig att jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna honom. Han är så omtänksam och mån om mig. Det behövs när jag själv inte är så bra på att ta hand om mig själv. Han är mitt allt, mitt hjärta.Klippning

Idag så har jag varit och klippt mig, hos en riktig frisör med en riktig frisörsax. Det var inte igår. Jag är nöjd, fräschare hår nu och lite liv i det. Min plånbok är dock inte lika nöjd, men här är det faktiskt JAG som bestämmer!

Ska snart ta bussen ner på stan för att inhandla kvällens vätska och sedan jobba 3 h innan Lina kommer och hämtar mig. Wiiihiiii (nej jag jobbar inte imorrn. NEJ. Mjo.).

Rör dig!

Skakar, försöker skaka skallen på plats
Rör dig!
Skakar, försöker skaka bort kylan
Rör dig!
Be still.Sheldon

Soft kitty, warm kitty
Little ball of fur
Happy kitty, sleepy kitty
Pur, pur, pur

Pajkalas

Väntar på min kasslerpaj som står i ugnen och gosar sig färdig. Sen bär det av till Umedalen för att hänga med fina tjejer. Annars idag så har Erica varit här en sväng och vi svängde ihop det sista på AI-arbetet.

Jaaa Lina, peppa för fredag!!!!!!!!!

Lyxhelg!

Helgen har varit helt underbar med shoppingfynd, god mat, hotellrum, lyxkväll med underbart sällskap och sängmys. En hel helg, en hel fantastisk helg! Thanks hun.

Nu är det ny vecka. Vet inte vad jag tycker om det än. Förtillfället är det lite obeskrivligt, en ilska.

Men ska snart till Lina och Natta och då blir allt bra!!

Tunnbrödstorsdag

Idag är det inte bara jag som degat, utan degen har även degat och jag har degat med degen. Det blev mjukt tunnbröd av degen till slut, som avnjöts ljumna med smör som hann halvt smälta. Jag känner mig lite duktig ibland.

Nu ska jag dricka mitt lakritste och läsa bok.

Spa och sushi-dag

Dagen började med träning på IKSU-spa, körde en massa olika maskiner med sis och mam. Det var roligt och kändes bra i kroppen. Efter det intogs lunch, för att sedan somna i solrummet. Ute i badtunnan kom Martina och chockade mig, aktivitetsgrupp på IKSU-spa i eftermiddag! Simla roligt att träffa henne. Fick även träffa två andra frejaner. Frågade hamstern vad det skulle bli för middag, jag satsade på potatisbullar. Haha.

Kvällen avslutades hos Lotta med två till tjejer, sushi, poop-soup och varma frukter med glass. Lovely. Sen gäspade jag mig isäng. En hel dag!

Just ja, fick såklart behandling på spaet! Helkroppsinpackning, gu se skönt!

Det borde vara förbjudet att flytta på saker

Självklart, SJÄLVKLART är den nya dagen för det inställda turordningsspelet (det obligatoriska) på onsdag, självklart, självklart. Fan va jag är glad, tralalalala. DET GÅR INTE DÅ!

Vakuum

Jag gör allt som jag brukar, typ sover lite halvtaskigt, äter när man ska äta, jobbar, försöker plugga osv. Men det är nåt som har förändrats, något som känns annorlunda. Känns som att jag är instängd i en spåbubbla och inte riktigt är med i världen, en spåbubbla med vakuum.

...

Jag har fått ett förlåt.

Apolaget?

Ibland så undrar jag varför inte systembolaget och apoteket alltid ligger bredvid varandra... Om man köper saker på bolaget behöver man förmodligen även gå till apoteket för att fixa vätskeersättning. Men nu är ju jag lat, kan bero på det.


RRRRRårakor

Rårakor ligger i min stekpanna och fräser. Det var länge sen. Jag gillart.

Har spenderat dagen med ett födelsedagsbarn - GRATTIS - och fikat och även varit duktiga och gjort bort våran AI-intervju. Det gick bra. Vilka mysiga ställen det finns här i världen.

Jag är fortfarande snuvig och kolaknäck och allt sånt. Men till helgen är allt prima, det vet jag!

Bilddagbok

För er som vill följa mitt liv i bilder får gärna kika på in på min sida på bilddagboken.

bilddagboken.se och jag heter fightfire. Enjoy!

Popp

Jag är bakvänd, allt med mig är upp och ner. Jag vet inte riktigt hur, eftersom det inte är så mycket som stämmer. Ibland kan det vara bra, ibland inte.

Oj popcorn-påsen ökade snabbt i storlek. Tjing.

Tisdag och ...?

Sitter i soffan och fryser, måste nog be-filta mig och värma riskudden. Jag gillar inte att jag känner mig som en isbit (feber, nej tack!). Nyser hit och dit, rejäla nysningar, inga hamsternysningar här inte. Har en tidsinställd bomb inom mig.

Igår kväll spelade jag och Magnus "Luleåspelet", typ en blandning mellan frågespel, monopol och nya finans (för dom som vet vad det sistnämnda är för spel). Jag kickade ASS och var som vanligt en ödmjuk vinnare. Eh.

Prosit

Snörvel, snörvel och nys. Ont i halsen, lederna och kroppen svajar. Gu se trevligt, välkommen till en ny vecka!

RSS 2.0