LÖrdag

Tänkte först och främst klargöra att jag är lovad en plats i Umeå och orter med pendlingsavstånd, men jag vill såklart hamna i umeå stad för att kunna fara till pt:n en gång i veckan utan att missa en massa skit. Men tack för era kommenterar sötnosar!!

Ikväll är det 30-årsfest med Magnus vänner och stuff. Ska dra på mig ett par strumpbyxor och sen så kör vi väl (lagomt lugnt för jag jobbar imorrn såklart).

Lottning på g eller?

Det lutar starkt åt att jag kommer vara med om lottning för att få min praktikplats. Det suger ändå lite, för då är det slumpen som avgör och slumpen är sällan på min sida. Jag kanske borde gå ut och leta en fyrklöver. Eller nån som har en över? Kommer att få veta på måndag om det blir lottning för mig, och i så fall vilka platser som är med i lottningen. Jag behöver få vara i umeå, UMEÅ, annars kommer jag förlora så mycket tid när jag ska till pt:n. Fattar dom inte det!? Jag är irriterad och smågrinig och allmänt SKIT. Varför!? JO DÄRFÖR!

Håll käft.

Blue

En tung start på denna vecka, som inte borde vara tung egentligen. Irritation och rädsla. Och inte är jag här heller, vart är jag egentligen? Varit hemma från skolan idag, det blev bara för mycket. Snart ska jag tvätta men jag är nyduschad.

Förresten bokat resa till Wien i början av juli med min älsking. Simla nice. Jag har mycket att se fram emot, men nu då? Och nu?

Ledig helg!

Denna helg är både jag och Magnus ledig, tillsammans kan man säga, det är underbart kan man även säga.

Vi kickade off med grillning och kubb hos Angelica. Riktigt roligt var det! Och gott såklart! Kom på nästa sommars semester, nämligen husvagnssemester i Sverige. Hoppas det blir av!

Jag fick en "glad sommar"-hälsning från Folksam. Tack tack! Känns som att jag har lite flyt här i livet iaf.

Ska snart klä på mig och cykla till Angelica för att gå runt Nydala. Det är bäst att passa på medan solen fortfarande är framme.

Tjing!

Vi ska steka och leka!

Jag åker berg- och dalbana. Ibland snurrar den så mycket att jag nästan hamnar upp och ned. Annars är den mest som en vanlig åktur. Upp och ner, upp och ner.

I måndags gick jag och Angelica runt Nydala. Det var bra, bara bra.
Igår cyklade jag till ersboda i motvind och spelade tv-spel hos syrran. Det var bra, bara bra.
Fast sen blev det dåligt.
Men kvällen räddades av resbokning. Jag, A och E ska till Kreta den 20 augusti! Simla simla roligt och nödvändigt! Jag längtar! Ska fixa en fin brunfärg på huden tills dess så jag kan steka på extra extra mycket färg så jag blir sommarfin hela hela hösten och hela allting och vi ska ha roligt och roligt och sola och leka och allt. Det ska bli så himla bra, bara bra allt blir bara bara bara bra.

Det snurrar.

Som ett jävla brev på posten

Fick brev från landstinget idag. Jag måste tillbaka till helveteskliniken och skrapa.

JAG VILL INTE.

Vad har hänt?

Vart har jag tagit vägen? Inte varit här iaf. Länge sen jag uppdaterade, om nu nån har märkt det. Mycket och litet har hänt. Haft magsjuka och inflyttningsfest och avslutade ett moment i skolan och cyklat fram och tillbaka och ätit sushi och och och osv.

Nu är jag ledig en vecka från skolan! Helt lovely! Men jobbar dock i helgen, men det är nog bara bra det så jag inte säckar ihop totalt.

Jag är konstant rädd för att jag får punka på min cykel medans jag cyklar på den. Vad ska jag göra åt det?

Upp och ner och hit och dit och snart bort en bit.

Kvällens tema:

Varför har inte vi en egen dokusåpa?


Bushus i Sheerwoodsskogen

När jag känner mig fattig tar jag från den rika delen av mig och ger till den fattiga. Det känns lite sniket, men Robin Hood blev ju hyllad av många...

Fått reda på tentaresultatet nu and I made it! Så senare idag ska det firas med Tessibus och Lokehus (bus) och sen mer på tumanhand med Tesset. En sväng på stan innan.

Nu väntar jag bara på att samtal från A för att fixa kompletteringen och sen wiihiihooo!


Duktig kan även jag vara ibland

Har pluggat mest hela eftermiddagen och tills nu, vill jag skriva iaf men det är nog att överdriva. Har i alla fall gjort kompletteringen jag fick för att jag inte var med på ett seminarium och letat schizofreni-fakta i en massa böcker. Det är duktigt.

Förutom det har jag sytt till en kudde och lagat mat. Nu ska jag hetta upp min nya locktång och se vad den går för (gå bra!).

Sleepyhead

Igår hämtade jag ut sömnpiller, för nu har det gått för långt. Blev en gammal klassiker som jag hoppas fungerar bättre denna gång. Denna dag har såklart varit oerhört seg, sov inatt (simla SKÖNT) och sov sen mera och mera och mera. Nu har jag vaknat till liv, typ iaf. Har hämtat mitt netonnet-paket på Preem, äntligen är min iCurl här och mera mineralvattenessens.

Jag vill köpa mera saker, mera mera mera saker. Fina förvaringslådor till mina sysaker, mera kläder, extra god mat osv osv. Köpte gardinstångsgrejor igår för 250 kr, men det behövdes för att kunna sätta upp gardinerna.

Men va fan ska jag äta till middag? Magnus äter på jobbet så det är bara jag som äter hemma... tänkte kanske passa på att äta fiskbullar men vet inte vad jag ska göra med dom, är tråkigt utan stuff stuff, men farligt att fara in till stan och handla. SPENDERA.

Nu är det ju typ mitt på dagen iaf

Ligger i soffan och surfar. Inte ofta jag ligger i soffan OCH surfar. Brukar för det mesta sitta som en ostkrok böjd fram till bordet. Idag är jag faktiskt ledig från jobbet och officiellt sätt ledig från skolan. Dock har jag en komplettering att göra från ett missat seminarium. Men får skylla mig själv litegranna.

Igår hyrde jag och M film och myste i soffan med godis och varandra såklart. Kvällen slutade med att jag somnade i min älskings knä, putandes med läpparna som så många andra gånger.

Nu ska jag väl försöka ta tag i dagen (eller inte).

Mornarna slutar aldrig komma

Jag vill kunna gå isäng och vakna till en ny dag, inte en ny morgon, så jävla less på dessa mornar. Det är bara pissigt och allt är blött.

Gårdagen blev ändå bra till slut, efter tårar och anti-ork så kom jag hem till mitt Nelly-paket och allt passade simla bra! Nu vill jag ha nästa lördag på direkten. Ni kommer väl ihåg att ni ska komma till mig och Magnus då!? Om inte, skriv upp det nu!

Valborgskvällen spenderades hemma med M och 3-rätters middag, vin och mys. Alldeles perfekt. Vid 22 tog dock all min energi slut. Magnus säger att jag är som ett barn, först en massa energi och energisk sen helt plötsligt så däckar jag. Det stämmer bra. Han är så smart den här veckan.

Nu ska jag snart dra på mig regnjackan och cykla iväg till jobbet för att inventera med chefen, sen hem och sova, sen jobba mera.

RSS 2.0