Skit-kaskad

"Är du helt jävla dum i huvvet?! Jag hatar dig! Horpalt, försvinn! Håll käften, markatta! Du är så jävla fet och ful"

Sånt har jag fått lyssna på idag. Inte superroligt. Är helt slut i skallen. Känner mig lite nedbruten. Så kan det vara ibland, tydligen.

In movement

Sitter och slurpar i mig sopp-gryta innan jag ska cykla iväg till jobbet. INTE en perfekt dag för het vätska. Ska nog googla fram nå recept på kalla soppor, för soppor är gott, ja!

Gårdagen spenderades cyklandes och gåendes i det fina vädret (det vill säga när jag inte sov - knäckters 2.0). Kvällen bjöd på bio, mysmys. Mitt nya kväll/helg-nöje?


Bjuder på en bild på mig och Magnus från midsommarafton!


Sinande bränna

Nu har sommarjobbet dragit igång på riktigt och det känns ändå bra. Jag gråter inte när jag ska till jobbet (framgångsutsikter finns!). Annars flyter livet på, förutom att jag har ångest över att min utlandsbränna håller på tyna bort. Idag ska pressläge intas. Hej hej!

Midsommar

Gårdagen blev trevligt, även fast jag och vädret inte var på topp. Dagen och kvällen spenderades i Södervik, mestadels utomhus (dock under tak när regnet föll) med trevligt folk och klurigt, roliga lekar. Typ precis som en midsommarafton bör vara.

Nu är det snart dags att cykla iväg till Angelica, för att följa upp traditionen vi startade förra året - nämligen Örträsk på midsommardagen, hon, jag och Erica. Kvällen startas med grillning och sen mini-roadtrip till träsket!

I'm a weirdo

Har haft en bra dag idag och borde vara på bra humör, men så är det tyvärr inte. Vet inte om jag svävar runt i en grådeppig ovisshetsdimma eller om det bara är min hjärna som är ur balans, så som den brukar vara ibland. Tungt är det i alla fall just nu och jag vill bara gömma mig. Inte alls pepp på midsommarafton, för då ska solen skina och alla måste vara glada, för det är ju MIDSOMMAR.

Kokos

Fick hem mitt paket från Lyko igår, hårgrejor och lite smink, men inte faktura följde med leveransen. Hmm tänkte jag och började hoppas på att de glömt bort att skicka den och att jag inte behöver betala nåt alls!

Fortsättning på den historien följde idag när jag kollade mitt konto och insåg att jag hade betalt alla grejor när jag beställde dom i söndags. Kokokokosnöt.

Men nu vet jag varför jag är koko, allt står nog nämligen inte rätt till i min lilla skalle, med substanser och sånt.

Pling ding

Take two igår kväll, i två bemärkelser. Marginell sömnförbättring. Dags att återgå till de mittemellan kassa.

Mobilen ringde för ett tag sen och efter det så har jag vaknat till liv. Är pepp på livet! Keep on...

Sverige, närmare bestämt Umeå

Landade hemma i fredags kväll, bitterljuvt känns det, med vackra, torra ord. Jag är brunbränd och mitt hår har blekts till ljusblond, sånt gillas. Annars har det inte hänt så mycket, förutom att jag förälskat mig i en prickig top. Semestern var som en semester ska och bör vara, lugn och skön, varm och badande, god(isch) mat och trevligt sällskap, skratt osv. Finfint. Har typ redan glömt bort hur härligt det var, faller så snabbt tillbaka i vardagens invanda fotspår.

Idag är det måndag, har redan haft två måndagar i min kropp. En vecka innan jag börjar jobba på riktigt. Jag vill bjuda på glädje, men just nu är jag lite låg. Provande nämligen nygamla sömnpiller igår kväll/natt och det gick inteINTEinte alls. Grinolla.

Viva España!

Avfärd om drygt 2 timmar. Dags att packa det sista!

Snart är vi här:Bye bye!

Snart, så snart!

Sitter och slevar i mig lunch under en packaus (pack-paus). Även fast jag inte börjat packa förrän idag har jag inte haft så mycket packnik (pack-panik), dock har jag haft reber (res-feber)! (Min nya hobby är att dra ihop två ord till ett nytt - jag gillart!).

6 timmar tills taxin kommer och hämtar upp oss, för att köra oss till flygplatsen. Det börjar bli verkligt nu! Dock lite växess (växelstress) pga att forex inte hade inne euro nu på förmiddagen, men skulle få in mera dinero vid ett-två tiden.

Snart är det dags att gosa kisse hejdå innan hon far till tantgelica (tant-angelica), där hon ska spendera de två kommande veckorna. Kommer sakna tosse.


Nature

De två senaste dagarna har jag promenerat ute i naturen med vänner. Inandats frisk luft, blandat med småflugor och havsdoft. Simla härligt. Ska alldeles strax börja med lite inför-resan-fix, men först bjuder jag på några bilder från idag och igår.

Först igår...... sen idag.


Oklart klara tankar

Trött som en gnu. Tack och lov har jag hunnit med lite sömn, fick nämligen fara hem vid halv 3. Det behövdes med tanke på att vi har möte på Ungdomstorget kl 10 för att redovisa vår c-uppsats. Det blir bra, jag får sova sen. Spy kanske innan jag somnar? Är nämligen så undersövd att jag är extra illamående denna morgon. Livet är härligt (ja, ibland så är det faktiskt det och idag menar jag det till och med halvt!). Idag känner jag hopp om liv, hopp om sommaren och hopp om mig! Fantastiskt! (Är det undersövdheten som gör mig så klar - tjock - i skallen och så positiv?)

Slut på morgonens inlägg, dags att hoppa på cykeln igen. Är sadeln blöt?

RSS 2.0