Dagens tankar uppradade i en lista

  • Jag hatar min fiskhandsreflex! Den måste bort.
  • Om saken du tänker göra kommer att få dig att må MYCKET sämre så göre inte! Ta det sen.
  • Jag är på rätt så bra humör idag.
  • Mitt fruktfat har ca 4 kg frukt på sig, det gillar jag.
  • Liverpool måste sluta göra självmål hela j*vla tiden!
  • Mitt kaboomfall i fiskhandsbacken som utlöste fiskhandsreflexen verkar komma smygande så här ett dygn efteråt = jag måste sluta falla i den backen och dessutom sluta ta emot mig med min fiskhand varje gång!
  • Jag tror inte det blir som bakad potatis när man kokar 2 STORA potatisar.
  • Jag är nog en kanin. Morötterna har tagit över min kyl.

Vändning

Igår: kass dag, underbar kväll! Först hälsade jag på Tess och Loke. Det var väldigt trevligt, och skönt att få se att dom båda lever. Simla roligt!!!! Sen litet stopp hos Lotta för te-drickning för att sedan fara vidare till jobbet och ha skitroligt! Ida's sista pass, tråkigt! Och snart slutar Emma med. Dom är dumma (egentligen snälla men dumma nu). Hade himla roligt inatt. Kommer sakna min flört-golden sjukt mycket sen!

Glädjesamtal

Therése ringde. Simla trevligt. Jag blev lite lugnare i själen. Ska fara och hälsa på henne efter jag ätit middag. Skit i tvättstugan, det får bli söndagsgöra istället.

Black

Tröstbehov och tomlöshet ekar inom mig.
Jag tror jag ska måla ett stort svart hål.

Grubbel & grattis

Ass-middag igår, var riktigt riktigt trevligt! Mera sånna trevligheter. Men fan va kallt det hann bli medan vi var inne på O'learys, dropp på 14 grader. Jisses.

Har varit hemma hela dagen idag, kan inte göra nåt vettigt. Mår dåligt för att jag inte kan hjälpa min älskade Therése. Vill lindra hennes smärta och att hon ska må så bra som bara möjligt. Tänker på henne mest hela tiden, min älskade Therése som blev mamma tidigt i natt till en liten prins som heter Loke. Ett stort grattis till de stolta föräldrarna.

Jag skäms för att jag har det bättre just nu, vilket iofs får mig att må sämre igen. Fast så jävla mycket bättre är det inte, men det är hanterbart och inte nytt och skrämmande som det är för vissa andra. Mina tankar finns hos dig. Det är helt sjukt vad saker kan förändras snabbt, allt blir upp och ner och ens egen verklighet sätts på prov.

Men jag vet att allt kommer att bli bra, Loke måste vara stark för han har världens starkaste mamma att brås på.

En typisk plugg-dag för socionomer

Dagen börjar med dagislektion i en hörsal med gruppsamlingar och andra småbarnslekar. Jag dissar allt det dära och drar hem och sover istället.

Sen är det dags för hemtenta skrivning hos Anna. Hon och Erika hade redan börjat med mp3-lekar. Sen kom vi igång på riktigt, satt vid matbordet och bläddrade i böcker. Därefter tog vi studentlivet på riktigt och drog fram en flaska med päronlikör och sen minttu black. Blandningen av det blev RIVIG. Perfekta ordet. Inte jazz och inte hård musik utan soft rock. Rivigt var det.

Så pluggar socionomer.


Malibu nästa pluggdag?


Disgusting

Illamående + avloppsrensning i duschen är ingen bra kombo. Fy farao. Jag ska aldrig mer duscha! Eller jo. Jag ska aldrig mer ha hår! Eller jo. Damn it.


Swahiliska

Illamående, sover skit (=knappt inget alls) och är spänd som ett betongblock. Idag är det varken bra eller dåligt. Har iaf hämtat mina topshop kläder, allt passade, tack och lov. Borde vara gladare över det, men är tydligen inte det. Jag tror det är för att jag segat bort eftermiddagen och inte börjat plugga än. Borde jag sluta med mina after-school-naps? Funderar nästan på det. Imorrn har jag då inte tid med det så det är bra.

Jag ska läsa några engelska kapitel om "critical social work". Det gick inte bra igår. Tankarna flög iväg till Tanzania och där förstår jag inte engelska. Endast svenska är gångbart där, och kanske swahili ibland. Men deras engelska är omöjligt att förstå.

Klarsvamlat för denna gång.

Snö-äventyr

Igår var jag och Magnus på äventyr. Det var trevligt, mysigt, roligt och extremt obehagligt (på vägen hem).

Det var en bra dag igår, fast mitt mående gick som en barn-bergochdal-bana. Men två goda nyheter gjorde dagen lite bättre (och du såklart): jag får komma på ass-middagen imorrn på Olles! Wii va roligt. Ska klä upp mig fint. Sen så har mitt topshop-paket kommit! Wiii nr 2! Måste bara gå till åhem centrum och hämta ut det idag efter skolan. Men åh så roligt. Hoppas nåt passar annars blir jag ledsen igen.

Nytt och fräscht

Ny dag, ny vecka, nysnö, nytt bröd, nylagade vantar, ny energi.

Vart kom allt ifrån?

Tungt

Det är tungt att kämpa, lättare att lägga sig ner och skita i allt. Jag kämpar, utan att veta hur man ska göra, hur jag ska gå till väga och utan att faktiskt veta vad jag gör. Allt gräver djupare. En del i processen? Jag har inte lagt mig ner än, men hjärtat slår tunga slag ikväll.

Jag har syndat...

... och använt alldeles för mkt papper i och med att jag skrev ut alla sagor till sagoseminariet. Fyy vilken dålig människa jag är och inte tänker mer på skogen! Kommer iaf att lägga alla papper i återvinningen!

Revolutionerande upptäckt!

Jag har, efter många år, upptäckt en sak. Frou Frou och Imogen Heap är samma person! Helt galet. Lyssnade på en låt igår, som jag inte riktigt hade kläm på och jag tänkte att det var Imogen Heap, men det var Frou Frou. Ojoj va lika röster tänkte jag och lämnade det så. Sen idag när jag letade fram en låt med I.H. som jag skulle ladda ner så stod det Frou Frou inom parentes! Min värld har turnat upp och ner (på det bra sättet).

Sunday morning

Vaknade vid 8. Inte bra, inte alls bra. Eller vaknade egentligen tidigare men vägrade kliva upp då. Vart tog sömnen vägen? Var det för att du lämnade drömmen? Seeeegt. Jobbet gick iaf okej inatt, gömde mig och det kändes bra och välbehövligt.

Nu ska jag försöka sova, hjärnan funkar inte som den borde göra.

Konst(igt)

Idag har jag skapat konst. Om du inte vet vad konst är så köp den där boken som förklarar allt det dära.

Sitter hos Tess och Loke. Hon har också skapat konst. Jag tror jag har en sticka i mitt finger. Hur fan får man stickor på vintern? Snart ska vi äta pommes, hamburgare och beasås och beasås.

HHAHAHAHAHA! Nu står Tess och försöker mäta sin mage med ett måttband, ett sånt där hårt. HAHA. Det ser extremt roligt ut. Hennes midjemått är ganska stort. (Öppet för egna tolkningar)

Nu ska jag visa henne nåt roligt.


Tårarnas afton

Reaktionerna från psykoterapin kom igår kväll och gav aldrig med sig. Det gjorde så ont i hjärtat, i hela kroppen och tårarna sved när de trillade ner för mina kinder. Efter fyra timmars gråt var jag helt slut, fysiskt och psykiskt. Det värkte i hela mig och jag känner fortfarande av det.

Jobb inatt var helt omöjligt. Trodde tårarna skulle avta, men de slutade aldrig rinna. Tack och lov har jag världens bästa vid min sida som tog mitt pass inatt, även fast han jobbade 9 timmar igår och började 8 nu idag. Det finns änglar.

Cut us and we bleed

Det känns bakvänt, jag bakar en fredag kväll och det brukar vara okej för min del, men idag är det tydligen inte det. Jag blir ledsen och tillbakasträvande när jag inser att det är FREdagkväll och jag är hemma, ensam. Är det värt allt som jag offrar? Det kommer många fler kvällar, men hur mår jag då? Ska jag ta vara på de jag har, inte kasta bort dom? Känner mig patetisk och väldigt skör. Peta inte på mig.

Upp tidigt och isäng sent

Idag är det en vanlig fredag för mig. Psykoterp 8.15 sen jobb inatt. Psykoterpen var bra som vanligt, givande som alltid. Idag pratade vi om automatiska tankar. Jag har många fler än vad jag tror, och de ploppar upp oftare än vad jag tror med.

Nu fisksoppa (igår var det en perfekt dag för soppa) sen seminarium på skolan - "Att bli klient". Känns som att jag borde kunna lite om det. Haha. Varit "klient" i sisådär 5 år. Känns verkligen inte så speciellt längre eller konstigt eller jobbigt att häva ur sig sina innersta, knäppaste tankar. It's my everyday.

Jag hade drömdate inatt med. Så himla trevligt. Det verkar ju verkligen fungera! Lovely.

Just ja! Min tandköttsflärp ovanför ena visdomstanden gör ont igen, röd och stor! Illa. Att själv klippa av den är nog inte en sån bra idé har jag kommit fram till.

Fascinerande

Jag finner det fascinerande att jag kan tappa bort tv-dosan 5 gånger i minuten.

Martina

Idag har jag fikat med Martina på NK. Jag tror hon är poppis där för kvinnan i kassan kände igen henne. Jag tycker om Martina. Hon är simla trevlig och fin. Tur att hon finns kvar i Umeå!

Dagens sidospår:

Peter Singer. Snubben som tycker att barn under 3 år inte är lika mycket värda som andra människor.

Vissa kallar mig för ett lyckopiller

Det finns människor här i världen som tycker att min närvaro är som ett slags lyckopiller. Sånt gillar jag, då känner man sig verkligen uppskattad och älskad och omtyckt och alla sånna härliga känslor.

Dagens största problem: känns som jag har nåt i ena ögat, nå skräp eller nåt. Har irriterad mig hela dagen, men hittar inget! Mitt andra problem är att Nemo snodde en riskaka av mig som hon tuggade sönder och halvt åt upp. Observera ordet HALVT. Den andra halvan ligger utspridd på golvet. Mitt sista problem handlar om beslutsångest, inte jobbig sådan men dock beslutsångest.

Jag borde köpa kakao.

Sago-plugg

Snart har jag läst 5 sagor, så himla duktig jag varit!!! Nu ska jag bara analysera sönder dom till sagoseminariet vi har nån gång fram över... (nästa vecka..? eller då nästa vecka? Hmm aja. nån gång)

Dessutom har jag tänkt ut ett vardagligt problem till intervjuövningen vi har imorrn på skolan. Fast jag vet inte om det egentligen är så vardagligt, men jag är ju så himla van att prata om mina innersta tankar med okända människor så jag har nog lite svårt att veta vad som är djupt. Inget är så djupt och svårt att prata om för mig längre (inte jämfört med förut iaf).

Nu ska jag snart bege mig ut i kylan igen, ska ta på mig extra byxor, sockar, vantar och B&B. Det är bara -19,3 grader ute. Haha bara å bara. Äsch nu ska jag sluta svamla och ta mig i kragen innan jag fastnar och sen börjar klättra på väggarna.


Promenad med B&B

Jag börjar nästan gilla vädret som har anlagt läger här i staden. Det är så vackert ute. SÅ himla vackert att jag kände mig manad att faktiskt gå ut i kylan! Först hade jag Nemo med mig, hon ville faktiskt följa med. Förstod att hon skulle tycka att det var kallt, men det var halva meningen, då kanske hon tänker igen innan hon står vid dörren och vill ut. Tog sen en promenad själv i skogen, eller iofs hade Bill och Bull med mig. Jag trodde jag skulle gå ut och gå med dom, men det var dom som gick runt i skogen med mig. Stora och tunga som fan.

Nu är jag inne igen och ska vara duktig, ännu mera duktig. Har förresten ätit min andra apelsin!

(Bill och Bull är mina vinterskor som är klumpiga och tunga och stora, men varma)


Länge sen sist = slags sammanfattning av helgen

Tiden går snabbt när man har roligt, när man jobbar, när man sover, dock inte när man går i skolan.

Lördagen var helt underbar, började bäst och slutade bäst! Jag är en mästare i köket (för det mesta). Thanks love!

Söndagen fylldes av jobb jobb och jobb. Men det var roligt också. Emma och jag kom fram till att hon är en golden retriver och jag är en kanin. Fast jag var kanin innan igår oxå, enligt henne. Haha.

Soffliggandes med Lotta på söndagkvällen. Vi var knäckta efter helgens småfestande + jobbande.

Idag har vi haft sömnpiller på skolan igen. Jag löste korsord. Nån som vet en läsk med ingefära? Och NEJ inte dr pepper.

Anna och jag gick till gangsta Ica med en hund som hon hämtade i en annan lägenhet. Jag börjar mer och mer förstå mig på Kiruna. Inne på Ica hade som extrapris på naturgodis, du vet NATURGODIS! Och en massa extrapris var det, vilket ledde till att jag köpte. Yoghurtgodisar. Så himla gott! Men min laktoskänsliga mage håller inte med. Jag mår illa. ILLA.

Godmorgon alla mina hjärtan!

Idag är det kärlekens dag, dagen som oftast suger om man är ensam, men som annars kan vara ganska mysig med umgänge med nära och kära. För att inte glömma Aromas gelehjärtan som är det bästaste som finns!

Min alldeles speciella hjärtegull ligger i sängen och sover. Tänkte att han skulle få sova, var så trött när vi vaknade till före 8. Har legat i sängen och kollat på han ett tag innan jag klev upp. Oj vad man ser hur ögonen rör sig under locken!

Igår när Tess och jag gick på stan, närmare bestämt var vi på ICA gourmet så hittade vi en frukt som hette UGLI. Överraskande nog var den extremt UGLY. Skumt.

Nu ska jag klicka runt på Topshops hemsida, UK, där man kan beställa saker. Tack Lotta för tipset som kommer ruinera mig. (Jag är endast halvt ironisk, har nämligen blivit tros-kär).

Till sist en värmade gosig kärleksgivande kram till alla mina andra älsklingar som inte är nära mig idag!


Light up

Jag var ute och gick kvart i tio imorse! Helt underbart vackert var det ute. Sisådär 13-14 minusgrader, sol och gnistrande snö, och en underbar Lotta på min högra sida (ibland vänstra). Kunde inte ha fått en bättre start på denna dag. Fler promenader i det vackra vintervädret ska bli av!

Lotta sa att vi har fått lön idag. Säg inte det till mig sa jag!!! Och så köpte jag en klänning och en top. Iofs på Flott där dom har REEEAAA. Men ändå. Fast det var riktiga klipp. Helst klänningen som hade kostat 900 kr. Jag gillar dyra klänningar som kan köpas för en billig slant. Jag kommer vara så fin denna försommar!

Tess och jag åt på MAX och pratade och pratade och pratade. Sen skrattade vi, iaf jag en massa när hon berätta vissa saker, så mycket att jag fick kramp i käkarna. Därefter kom jag på att jag skulle köpa ett par chinos som passar, och det gjorde jag. Ka-ching där försvann mer pengar! Sen gedde jag mig. (Ja jag vet att det inte heter gedde men jag gillar "gedde").

Denna kväll blir lugn, ska vara så frisk som det bara går imorrn då det är mys på schemat!!

Igår var en stor dag för mig

Igår gjorde jag en grej som jag aldrig gjort förut i hela mitt liv! Snacka om modigt av mig!

Så här gick det till: Kände efter middagen att jag var lite sugen på något sött. Och så kom jag på att jag fått apelsiner av mamma. Apelsiner, vilken grej! Jag närmade mig den brandgula frukten försiktigt, tog fram kniven och skar den i klyftor, alldeles själv, och sen åt jag upp klyftorna (notera: ej skalet)! Värsta grejen va! Har aldrig ätit en hel apelsin själv förut! Mamma har hjälpt mig förut nån gång, typ skalat den eller klyftat den, annars äter jag inte apelsiner, men nu kan jag göra det själv! Hurra till mig!

Sjukdagar

Fick en överraskning serverad i sängen igår morse: en megaförkylning och feber. Tackar för det. Igår var alltså sjukdag. Mår inte bättre idag men det spelar ingen roll just nu, måste till skolan, har examinerande seminarium. Kanske inte så himla bra ändå med tanke på att jag gjort uppgiften i feberyra, men men. Just nu är jag dock frisk eller neutral, inga sjuktankar, bara psykologitankar. Men sen när jag kommer hem får jag vara sjuk igen, vilket jag förmodligen är.

Tuffa dagar

Kris och trauma var på föreläsningsschemat idag. Extremt tungt tänkte jag som har haft några tuffar dagar bakom mig, men det gick relativt bra. Skönt skönt.

Igår kväll bröt jag ihop i telefonen när jag pratade med Magnus, vet inte varför, jag började bara gråta. Han kom och tröstade mig. Jag ville först inte säga nåt, vill som klara mig själv. Men det är olika saker att inte kunna klara sig själv och ta HJÄLP av de som finns i närheten. Igår gjorde jag det, och det blev bättre. Ibland behöver man någon som håller ens hand på vägen tillbaka.

Tänkte nu skriva att jag ska plugga, men är less på att skriva det för varje gång jag gjort det har jag somnat. Så nu tänker jag inte skriva det och hoppas på bättre resultat istället.

Skruvat.

Denna måndag var inte min favoritdag heller. Jag har aldrig riktigt kommit igång, väldigt segstartad idag. Tog mig iofs ut imorse för att låna bok på bibblo och sen träffa flumhippie läkaren på vårdcentralen. Tack och lov var han inte lika kass som han såg ut. Han ska skicka en remiss till öron på sjukhuset. Det är bra, nu är bollen i rullning.

En till sak som var på väg i rullning var jag själv. Skulle precis gå ner för genvägsstigen efter jag gått över vägen som går upp till iksu till slut, och den var full av nyfallen snö, men ändå delvis upptrampad. Fast det skulle just köra förbi en bil så jag väntade tills den passerat, ville inte att den skulle se mig ramla om jag nu skulle lyckas med det. Såklart ramlar jag och glider ner på rumpan. Tur att det var mjukt underfall att landa på. Lite roligt var det faktiskt, attans bara att jag blev full av snö och blöt och hade en bit kvar att gå.

Doo rags

Jag gick den pinsamma promenaden hem imorse. Iförd lördagskvällens kläder, med skor och utsuddad ansikte trotsade jag vädret och gick hem i snöblåsten. Jag skämdes, kände mig som en out-night-standare som varje söndags förmiddag traskar hem i sin partyoutfit, och får SKÄMMAS.

Nu behövde iofs jag inte skämmas, sov hos min älskling, men mina linser ville ut så jag var tvungen att fara hem alldeles för tidigt. Jag saknar dig redan sötnöt!!!

Gårdagen  var simla nice. Att träffa Malin igen, att få festa med ex-frejaner, en full lägenhet och den klassiska leken "tyra be a...". Jag tror nästan det var för nice igår, inte fyllemässigt, där låg jag på en oväntat bra nivå, men rolighetsmässigt, för idag verkar jag inte få ha roligt alls. Tur att dagen är slut snart.

Pirrpirr!

Det blev att måla och städa. Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå. Jag är lite nervös. Det är konstigt. Ska snart träffa Malin, freja-pullan. Var sjukt länge sen. Det pirrar i min mage. Känns nästan som att jag ska träffa nån som jag är kär i som jag varit ifrån länge! Man kan ju iofs säga att det är så på ett sätt. Åh så himla roligt!!!!

Dagens i-lands problem: det är så kallt ute att jag inte vill gå ner till stan, därför var jag tvungen att ta buss eller ringa till mamma och pappa för skjuts. Alternativ nummer 2 blev det, kan ju inte åka buss 3 gånger på en och samma dag om man inte har månadskort! Ne huvvaligen det vore ju hemskt.
Dagens i-lands problem nr2: jag vet inte vilka kläder jag ska ha på mig ikväll, har för många outfits att välja bland!

Nu ska jag sluta tjata om strunt och käka en banan. (bäret)

Jag känner på mig att det här kommer bli en bra dag och bra kväll och allt är så bra, bara bra brabra.

Min första riktiga sovmorgon på länge, ingen skola att kliva upp till, inge samtal eller doktorsbesök, inget jobb och då jag inte jobbat natt just den natten. Så underbart. Fast rastlösheten slog snabbt till, men jag vägrade gå upp innan 9. Det är ju tamejfan lördag! Vaknade först vid halv 4 och skickade svammel sms till Magnus som fortfarande jobbade.

Nu lyssnar jag på gaaaaaaaam (gammal) musik, som plingar och skriker fram minnen inom mig. Bra eller anus? Det återstår att se, men jag känner mig iaf levande. Nu ska jag måla, plugga, städa eller sy. Vid 14 ska jag möta Freja-Malin på busstationen. Helt galet nice!!!!

Trailerpark

Sitter hos Tessibessan nu. Vi skulle se film men på filmen vi hyrde var det bara traliers, varav en av dom såg vi sisådär sju gånger för mycket. Den var dessutom på danska och handlade om en fjortiskille som blev känd. Riktigt törftligt.

Istället för film har vi käkat ostkrokar, godis och kollat på bebbemagar och annat stuff. Det är kallt ute.

Borde ändra mina kassa taktiker

Pluggar jag verkligen när jag lägger mig på sängen bredvid Nemo och drar täcket över mig? Jag börjar undra om jag har fel taktik. Sängen är inte det bästa plugg-stället. Tyvärr så älskar jag, verkligen ÄLSKAR, att sova några stunder hit och dit på dagen. Sova på natten är inte lika nice, men att ta en liten nap nu och då, det är det bästaste. Däremot inte så bra för mitt pluggande. Skärpning! (?) Jo jag hoppas då det.

Nemos klor är nu nyklippta, bra med tanke på att hon hoppat upp på min rygg sisådär 10 gånger idag, dock var dom inte klippta då. Men nu ska det inte göra lika ont längre!

Jag känner mig svettig och äcklig och dålig och kass som människa. Men jag vet att jag är duktig nånstans (visst gör jag det?). Jag kanske borde duscha och ta mig i kragen.

Simla trevligt! (för att låna Martinas ord)

Det är så himla trevligt nuförtiden. Helgen kommer att bli så himla bra. Allt kommer vara så himla bra. SIMLA BRA. Sitter hemma nu under min underbart mjuka filt... Har vaknat till liv för ett tag sen, efter napen som jag alltid tar när jag varit på psykoterapin tidigt på morgonen. Dagens samtal var bra, som det oftast är. Andra tankar som väcks, andra sätt att tänka och förstå. Det är så bra. Att UPPMÄRKSAMMA är första steget.

Gårdagskvällen var lovely, verkligen lovely. Mys på högsta nivå. Du är inte så dum du älskling.

Nu ska jag försöka dunka in några böcker i skallen (orden, inte själva böckerna). Dvs plugga så jag kan göra roliga saker i helgen utan dåligt samvete.

Dubbeltupp din tupp

Igår lasagne med soltorkade tomater och spenat, nyponsoppa med glass till sen efterrätt. Idag blir det krämig risotto och sen vin + kex + ost till filmkvällen. Megamysigt 2 kvällar i rad. Me like.

Hade en väldigt rolig och intressant föreläsning idag. 4 timmar, men det kändes inte alls. Föreläsaren var så bra, rolig och engagerande. Riktigt riktigt bra. Älskar sånna föreläsningar! Inte bara en massa inmatning av nya begrepp och teorier, utan verklighet också.

Lång helg nu, ledig tills på tisdag, föreläsningsmässigt. Fast det betyder inte sovmorgon ändå. Well well, det kommer iaf bli en superbra helg!

What a lovely day

RRRRRRRRRrrrrrrrrRRRRRRRR osv. Nej jag vill inte! Efter mardrömmen var jag inte pepp på skola. Släpar mig till duschen och ställer mig där. Tappar ner duschmunstycket på foten. AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaJ. Nej jag vill inte! Käkar frukost, jag fryser av mitt blöt hår och den kalla yoghurten. NEJ JAG VILL INTE. Hör mobilen plinga till och läser smset. Från Anna: Ingen föreläsning! Neej hon får inte vara hemma och sjuk idag. Nej jag vill inte! Läser nästa sms... Föreläsningen inställd. Gud vilken underbar dag!

Masade mig till akuttandvården på sjukhuset, satt och väntade... Sov och väntade... Magen kurrade och väntade. Efter sisådär 90 minuter fick jag komma in. Jepp det är svullet och rött som fan. Skölja spruta allt grejs och vips så var hon klar. "Det blir så ibland". Och just ja, du får inte äta på nån/några/ett par timmar. SAY WHAT??? Ashungrig som jag var blev jag måttligt irriterad. Jävla skit. Hur fan ska jag orka gå ner på stan, gå på stan och gå hem sen? Här kom smarta-Fridas hjärna igång. Om jag inte får äta när jag är hungrig får jag verkligen inte gå till stan och hem när jag är hungrig. Så det så. Buss here I come! Jag var effektiv och snabb och köpta behövda saker och tyg.

Sen började jag fundera på om tandsköterskan sagt nån timme, några timmar eller ett par timmar, och vad hon isåfall menade med det? Det enda jag kommer ihåg är att jag uppfattade det som flera timmar, dvs sisådär 3-4 timmar, så man kan ju tycka att hon då sa några timmar, eller? Fast för mig är nån timme 1½-3 timmar, några timmar ungefär 2-4 timmar och ett par timmar kan variera från 2-4 eller 5 timmar. Jag har sneställd uppfattningsförmåga när det kommer till tidsuttryck. Vad sa hon???!!!

Nu har jag iaf ätit ändå, några gånger.

Hmm upptäckte just en sak... jag tror ju att allt är 2-4 timmar typ! Skumt.

Jerboa and his crew

Har varit med min älskade Tess ikväll. Det var länge sen. Ojoj vilken mage hon har fått! Helt sjukt att hon bär på ett liv. Jag blev helt fascinerad av att känna Lokes (babyns) sparkar, och se hur det faktiskt syns på magen vart han sparkar. Helt magiskt! Den männskliga kroppen är alltbra underbar ibland.

Vi besökta sen ett djur. Eller var det verkligen ett djur? En kropp men flera olika djur rymdes i den lilla varelsen. Liten som en råtta, bakben som en känguru, nos som en gris, svans lång som en gud vet vad med en indianfjäder på svanstippen, framtassar som en dinousarieoch pälsen var en blandning mellan päls och fjädrar. Och nu tror ni säkert att jag svamlar, att jag drömt eller nåt, men det har jag INTE. Detta underliga djur heter "Jerboa".Vi höll på dö av skratt när han sprang (läs: gled och slirade) runt på golvet!

Där var det slut på första halvleken...

Idag har jag frullat, igår drullat. Det blev en rååålig kväll, väldigt roligt hade vi. Fast skeå-borna var väldigt spilliga av sig, men men skellefteås fel. Många människor på liten yta, det var varmt och mysigt och tryggt. Vi körde spegelsleken och utmanade varandra att göra olika saker. Haha det var verkligen nåt nytt. Vin, cider, glögg, mousserat vin, drinkar, jäger och lite chips. (jag hittade ett chips på golvet imorse, men jag slängde det). Blev ingen utgång, fast vi var ute och gick, till MAX såklart och fettade oss. Det var väldigt gott! Sen skulle vi på efterfest hos Lotta. Det tog onormalt lång tid att gå till henne. Kan iofs bero på att vi turades om att skjutsa varandra på en servera-vagn, en sån där man får sina varor levererade på. Haha. Det var roligt men tungt men skojsigt men guppig. Udda är det bästa som finns. Sängen var go.

Nu ska vi gå och handla till söndags-tacosen sen är det mer fotboll som väntar, stormatch mellan Liverpool och Chelsea. Ojoj. Håll tummarna!

Kärlek.

RSS 2.0