Julstämning på g...

Sitter i min lägenhet som luktar stearinljus och glögg (08an har invigds idag, första advent till ära), golvet är täckt av julgranskulor, glitter och andra juliga saker som ska hängas upp nånstans och ge mig mera myskänsla. Första ljuset i adventsljusstaken är kortare än de andra tre. Nemo ligger och sussar så sött på hennes favoritfilt. Jag känner lugnet i min kropp (även fast jag sov SKIT och då menar jag verkligen skit inatt, och även fast jag har tusen miljarders saker jag borde göra, förutom att julpynta), julmusik hörs från mina högtalare och jag vill bara mysa ihop mig med en kopp glögg i soffan när lägenheten är julfin och redo för december.

Instick: Vi var skitduktiga och snabba inatt på jobbet, fick till och med sms av chefen idag som skrev "Bra jobbat alla :) 11514 är högsta timmen sedan 2006! Strålande!". Sånt är roligt. Men vi var ju topnotch gäng i natt iofs, 4 gamm-rävar (det händer verkligen inte ofta, så roligt!) och några till ilande illar.

Trötthet i en burk

Sov pissit dåligt inatt, nästan sämre än vanligt, om det nu är möjligt. Tror det var för att jag låg och spände mig hela tiden för att jag inte skulle sova längre än 8. Hmm lät konstigt. Aja. Klev iaf upp vid 7, åt frukost och väntade på att pappa skulle komma å så for vi ut på Maxi och handlade. Nu har jag en riktig adventsljusstake så jag kan tända ett nytt ljus varje söndag. Hem och sova sen...

Beach kl 13 idag. Uppslutningen var lite halvdan idag, 4 tappra trötta nästan helt opeppade tjejer. Men vi spelade på i cirka en timme ändå, var roligt när vi inte stod och sov. Gått hem i vinterkylan och gäspat som en gris och det kändes nu som det var flera dagar sen vi var och spelade beach. Skumt.

Nu ska jag julstäda... fast jag kommer nog att somna med damsugarn påslagen.

Utdrag från min (våran) kväll

Trion, den första trion, samlades återigen nu ikväll. Det var alldeles för länge sen sist. Jag älskar mina preggos! (som tres så fint kallade sig själv och lina) Så mysigt och så roligt och så tryggt och så underbart. Myspys!

Lina for för ett tag sen för att köpa nikotinfrialjus... eller vad det nu var. HAHA. Underbart.

Innan Tres for...
Tres: Kan du vända ut och in på min tröja?
Frida: Jo visst.... (Hmm kan man inte vända på en tröja när man är gravid? aja....)
Tres: Ja men mina naglar (just målat nagellack).
Frida: JAAAHAA! Jag som trodde att man inte kunda vända på en tröja när man är gravid. HAHAHA.
Och så klär jag på Tres, som ett litet barn. Hehe.

Kvällens funderingar: Vart är mjölken i brösten? I en storbehållare eller? Mjölkkörtlar, som går samman? Och vart kommer bläck ifrån? Är det verkligen från bläckfisken? Hur kunde man isåfall fånga sånna förut?

Tänkte avsluta med ett avvänjningsprogram
HOW TO LOSE YOUR STENTUGGS BEROENDE
Frida: Asså det låter knaster knaster när Nemo tuggar på sina tår.
Tres: Typ som när man biter på naglarna?
Frida: Ne mer som grus, eller stora stenar. Iofs jag brukar inte tugga på stenar så ofta, jag försöker sluta.
Tres: Aah det försöker jag med.
Frida: Försöker som avvänja mig, efter grus kommer jag nog tugga på sand.
Tres: Jag är nånstans där mittimellan nu, typ grovkornig sand.
Frida: Ja men vad kommer efter sand då? Typ glas? För det är ju gjort av sand...
Tres: Neee, då kommer typ dammtussar, men går bra med bomull oxå, inte lika mycket kvalster i det.
Frida: Fast bomull blir ju som luddigt.
Tres: Ah men det är nyttigare.
Frida: Sen blire nog att tugga på sockervadd, det smälter ju som i munnen efter ett tag, och då kanske man vant sig med att inte tugga på nåt.

Ne just ja, avslutar med en bild!

Den bästa trion...


...hade myskväll...


...och strumpkorts-tagning.

Mind your own business

Som att du är en sån himla bra och fin människa! Oooh gushimushimo så himla ärlig och underbar du är! (eller inte)

Skaffa dig ett eget liv!

Dyslexi-Frida?

Satt på jobbet igår kväll och läste nå papper restaurangen hade fått av kommunen eller kanske polisen.... Läste typ det här:

"Erat tillstånd för toalettpapper har gått ut.... (blablabla) och det betyder att det nu är förbjudet för er att använda toalettpapper."

What? Men så kan dom väl inte göra??? Man måste väl inte ha nå tillstånd för att få ha toalettpapper? Gud så himla konstigt! Hur ska man då gå på toa??! Jag fattar ingenting!!!

Byt ut toalettpapper till trottoarpratare, så kanske det klarnar lite.

Utdrag från min vardag

Stressar genom sjukhusets korridorer till för att anmäla mig i receptionen innan Freja...
-Hej jag ska träffa Inger Sand....nånting, mumlar jag fram
- Ah Ingrid som jobbar på Freja är sjuk! säger mannen bakom glaset.
-Men jag ska inte träffa Ingrid, utan INGER, säger jag stressat.
- Akej, vilken tid? frågar mannen.
-Kl 13.
-Då blir det 100 kr.
(mitt frikort har gått ut)

Jag betalar 100 kr och går snabbt ner i källaren på sjukhuset, där jag virrade bort mig ganska snabbt. Tänkte helt fel, trodde att jag var på väg mot terapibadet, men det var jag inte alls. Så jag tog "genvägen" vid centralhallen för att hitta rätt väg till terapibadet (oj va klor-lukten bringade fram minnen!). Medan jag halvspringer fram och svettas som en gris väver jag ihop en historia i min skalle (en sann sådan) om hur jag ska förklara för Inger att jag är sen. Alltid när jag är sen (eller alltid när jag tror jag är sen gör jag så, men så visar det säg att jag typ aldrig är det, aja.) Kommer till Freja typ fem över ett och då kommer Mr. B fram till mig....
-Kom med mig så kan vi prata lite.
-Öh aaakej.... säger jag lite avvaktande.
-Ja det är inte farligt.
(jahaja vilken tur) Vi sätter oss i det första rummet...
-Inger är sjuk.
-Jasså det säger du.
-Ja hon har försökt få tag i dig men inte lyckats.
-Nej det har hon inte alls gjort.
-Hon kanske har fel nummer.... försöker Mr B med.
-Hon har då alltid ringt rätt nummer förut, halvmorrade jag tillbaka.

Så det var bara att vända och traska hem 100 kronor fattigare och kall och irriterad. Spanks.

CRAZYNESS

Alla ljud är för höga, men jag hör ändå ingenting vettigt. Helt sjukt hur många olika ljud det finns som man inte tänker på... Kylskåpet, nåt som surrar i badrummet (gissar på en fläkt), datorn som lever om sjukt mycket! Jag blir galen av alla ljud som jag själv inte vill ha här. Min skalle sprängs och jag måste snart stänga av datorn innan det blir för mycket.

Jag är hemma från skolan idag, klarar inte av ljud en hel dag och en hel kväll. Ska nämligen rädda Lotta's tentaskrivning imorrn genom att jobba K ikväll. Dvs inge gym (sorry emmy, vet att det är tråkigt att gymma själv. men snart hoppas jag!) Får se hur mitt humör är på jobbet, lär skrika åt allt pipande och skramlade. Stackars den som jobbar med mig hela kvällen. Huvudvärkstabletter hjälper INTE. Vad hjälper? Öronproppar? Men då hör jag absolut inte när folk försöker prata med mig.

Jag som alltid gått runt och sagt (när jag inte hör vad folk säger) att jag har bra hörsel, för det hade jag på mellanstadiet när vi gjorde ett sånt därt hörseltest. Nu börjar jag fundera på om jag verkligen har bra hörsel, i överhuvudtaget. Jag hör ju typ inget som folk säger till mig! Endast surrmurr, tjuuuuut tjuuuut. Jag blir galen!

Tinnitus uppdatering

Kommer inte ihåg hur det är att sova en hel natt, det är inte hälsosamt. Tjutandet i mina öron gör inte det lättare heller. Tack och lov hade jag sovmorgon imorse, men gick upp och åt frukost vid vanlig tid för att sedan gå och lägga mig igen. Jag har kanske kommit på en sak som kan hjälpa mig att sova lite bättre, nämligen att lyssna på mp3'n medan jag försöker somna, på lägsta volym såklart (helt sjukt hur hög den lägsta volymen är förresten). Nu måste jag bara lägga in några lugna, sööööövande låtar på mp3'n. Det får bli ikväll, föreläsning snart och sen jobb i 3 h. Pengar, ja tack!

Jo förresten, har gjort veckosallad nu! Bra bra. Dessutom rengjort Nemos transportbur, betalat räkningar, strukturerat upp vad jag behöver inhandla till julestöket. Nu fix, dix och mix.

Topnotchfilmkväll

Onion movie. Haha seriöst. Stigma.

Hmmdmm...

Det är konstigt hur allt kan förändras, hela tiden. Personer växer upp och blir två på olika sätt, fantasier uppfylls och människor går framåt i livet. Jag står och stampar på samma ställe, känns det som, så länge att jag stampat ner en grop på en meter. Sen går jag där i min lilla grop och irrar. Jag är densamma fast en helt annan person, för jag byter grop lite nu och då, stampar fram ett nytt hål. Det går framåt men även neråt och uppåt. Det är konstigt, jag vet inte hur djup denna grop hunnit bli än, eller om jag kanske just bytt grop och hål.

Jag opereras hellre än att någon i min närhet opereras. Jag tar smärtan, för hjälplösheten är värre.

(jag är så fuckingjävlaless på mitt kassa minne)


Bilder från LyckselePinglorna Martina och EmmyF


Jag och Tuss


EmmyB och jag myser

Hemma igen

Nu sitter jag vid min dator, i mitt kök (dvs min lägenhet) med min Nemo vid min sida. Jag har saknat henne, men det är okej för det har varit en underbar helg! Ups and downs såklart, men härligt värre på det hela taget. Mina tjejer. Kändes verkligen konstigt att vara vi fem igen, men på lördagen var allt som vanligt och nu känns det skumt. Konstigt hur snabbt man vänjer sig med olika saker. Nu måste jag börja på hemtentan, ska första bara äta middag.
Har inte tid att skriva om Lycksele så utförlig så här kommer några höjdpunkter:
- Att vakna upp med mina frejaner vid min sida.
- Lycksele stad's utbud. (haha)
- Den rökiga luften på Knut'n (och att restaurangen faktiskt hette Knut'n!)
- Emmys mormor
- Biljardspelning
- Tacos och skyttetrafik i duschen under tiden
- Vin glögg och mera glögg och lite cider och lite till glögg
- Familje-geni med klunkar och charader
- Bröstkorten
- Hotell Lappland och dess stora bredd
- Att gå hem i kylan och ändå känna sig varm mitt i natten
- Alla kort som tagits (ca 500-600 skulle jag gissa på)
- Att mamma lånade ut sin bil och dom som körde den

Åhå jag ska till Stockholm på nyår! Det måste bara bli bra, det ska bli bra. Jag ska sy min nyårsklänning. Såklart det kommer att bli bra. Med Tuss och hennes kille och lite annat folk, och kanske en till om hon får för sig att lämna ön för en dag eller två. Hehe.

Nu sen middag sen plugg. Woohooo! (neee)


Lycksele!

Där är jag nu, vi är där. Det är  overkligt men underbart! Nu ska vi göra stan. Tjohej!

Hmm...

Jag tänkte att jag skulle behöva nåt som ligger i en låda, nånting.... nånstans.

Frivillighet och studs.

Jag har läst bok ikväll, en frivillig bok som jag vill läsa, men inte hålla i. Den är bra och även fast jag läst 500 sidor så är jag inte uttråkad (halva kvar!) Valde att läsa saker jag vill läsa ikväll, istället för att plugga inför hemtentan, när jag ändå inte vet vad som kommer att komma på den. Kändes som ett bra beslut. Hemtentan tar jag itu med när jag har den i min hand. Läste i min massiva bok igår kväll med, innan jag skulle sova. Kunde inte sluta läsa för han (huvudpersonen, som även är författare till boken) satt i indiskt fängelse och jag klarar inte av fängelser, )böcker, filmer, serier som håller till i fängelser) så jag var tvungen att läsa tills han inte längre satt i det hemska brutala fängelse som det faktiskt var. Tur att han inte var kvar i fängelset boken ut. Haha.

Nemo är snällare när jag är galnare och hoppar å studsar omkring i lägenheten som en oorganiserad fartfläkt. Det är roligt och jag blir glad. Jag tycker om att vara glad.

Just ja, jag trillade och tog emot mig med min fiskhand på vägen till Uni. AJAJAJAJAJ. Det kommer jag få sota för i flera dagar framöver. Fast det gör inget för jag fick fortfarande VG och imorrn ska jag lämna Nemo hos Magnus och sen ska jag ha givande föreläsning i skolan och sen ska vi till Fubbe i Lycksele! Woohoo. Gänget ska samlas igen.

Flipped upsidedown, and around.

Tog mig till skolan fast jag var feberyr och allmänt low. Det var bra och dåligt, men mest bra och nästan bara bra, för det var lärorikt och väldigt viktigt. Intressanta föreläsningar och bra inför hemtentan som kommer imorrn. Fick tillbaka förra hemtentan och JIPPI! Jag fick VG! Woohoo. Inte många som fick det, tydligen petigt. Jag skrattade och hade roligt med top-notcharna. Det är givande och positivt.

Min värld har dock vänts upp och ner. Jag vet inte alls vad jag ska tro längre. Tomt och i chocktillstånd, eller njae kanske inte chocktillstånd men jag ville verkligen tro nåt annat. Jag vet inte om jag kan vara naiv och godtrogen längre. Vet inte alls vad jag ska tro. Det är som... neee.... eller asså... nee. det går inte ihop. Tur att jag har nån vid min sida.

Pysseldag

Plickeliplock dag med Tres idag. Det var längesen! Alldeles för länge sen. Roligt, precis som på gamla goda tiden (men med mindre störningar). Jag har sytt ett kuddfodral och tappat inspirationen. Sen gick vi (jag och agda 93) ut på en promenad till ICA och köpte torkad frukt i olika former. Hemma igen och prat i soffan om riskuddar och tyger och illamående, olika sorters illamående. Man kan beställa tyger på nätet! Det är väl klart, jo men ändå!

Jag var blond idag...
Blonda Frida: Asså jag når knappt ner till pedalen (på symaskinen).
Tres: Stapla upp några böcker under den.
Blonda Frida: AAAHHAA fan va smart!

Tres var rolig....
Tres: Asså det är så många saker jag vill göra innan jag dör!
Frida: Ja men du kommer ju inte att dö än, du är ju ung...
Tres: Ja men asså innan jag får barn...
Frida: För livet tar slut när man blir mamma....?
HAHAHAHAHA.

Sen var jag blond en gång till, men har glömt bort det. NÅN SOM HITTAT MITT MINNE? OCH MIN HJÄRNA?
Precis som förr i tiden, roliga samtal och en massa skratt.

Instick 1: Smart att låta modeller fotograferas i en kall pool, undernärda människor i kallt vatten. Inte så genomtänkt.
Instick 2: Kommer Nemo's nemoighet försvinna när hon blir kastrerad? Okej om hon blir lite större runt magen, men jag vill ju fortfarande att hon ska vara nemo, pratglad och sprallig. Känns nästan som att den riktiga Nemo kommer att dö... Åh. nu blev det inte alls roligt. Jag har ångrat mig.

Blandade tankar.

"Vad tycker du är roligast i skolan? - Rasten."
Haha jag kommer ihåg när jag tyckte det. Barn är roliga, ibland.

Varför tar man alltid ben från höften och sätter in lite varstans i kroppen?

Varit ute med Nemo ikväll, hon är rolig och smyger fram i snön med skakande ben och äter gräs som sticker upp.

Nu är jag illamående igen. Men kom igen! Gaaah. Nu skiter jag i det.

Feberyra

Jag klev upp, utan att vakna av väckaren. Jag hatar alarm som ringer när man inte vill att dom ska ringa. Jag låg och drog mig i sängen, sånt är lyx, att ha tid att göra sånt. Frukost och plugg, prat med älsk-A men så tog feberkänslorna över (jepp febern har besökt min kropp) och jag gick och la mig igen. Så ringde Josse och vi pratade medan jag halvsov. Jag trodde hela tiden att jag svarade på hennes frågor, men tydligen var det bara i min skalle. Som vanligt då.

Lunch, bakade mini-kaka i mikron, plugg och tv. Såg Oprah (skratta inte). Det var väldigt intressant idag, intressant och skrämmande. Dom gjorde olika expriment på folk för att se om man reagerar om man går förbi ett par som t.ex. bråkar, varav mannen slår kvinnan. Inte alls många som stannade. Men det sjukaste var när någon förbipasserande sa "det här varken rätt tid eller plats för det här" =gå hem och slå din fru där istället. Nej just ja, det var inte det sjukaste! Det sjukaste var att förbipasserande endast sa så när det var ett svart par som bråkade, inte en vit man som slog sin kvinna. Gah.

Nemo har lekt klätterapa och klättrade upp i min jacka som hänger ute i hallen, därefter hängde hon i en galge och gjorde andra akrobat-trick. Gullunge.

Nu ska jag återigen försöka ta itu med pluggandet, yeah yeah.

Duktighet

Idag har jag varit duktig, i min värld har jag varit duktig. Jag har gjort duktiga saker i min duktiga värld.

Jag vill ha en skalman-klocka.

Jag behöver en äggklocka för mina vanliga klockor är kassa när det kommer till äggkokning (eller så är det kanske jag som är det, men tycker min första teori är bättre).

Förstår inte hur jag kan vara så jävla trött hela hela hela tiden! Eller nee kanske inte hela tiden, är nog pigg en eller två timmar om dagen. Woohoo. Började 8 imorse och kunde knappt hålla mig vaken, vilket var väldigt pinsamt eftersom vi hade seminarium med min basgrupp och var 6 personer i ett litet rum. Hade nog märkts om jag börjat snarka. Tänker att jag ska hålla mig vaken hela dagen, men hur fan ska det gå till om jag inte kan hålla ögonen öppna?

Tänkte att jag skulle bli piggare när jag började träna, nope. Tänkte att det skulle bli bättre med sömnen när stressen lagt sig litegrann, nope. Trodde jag skulle kunna hålla ögonen öppna nu när det är ljust av snön ute, nope.

Life in rain.

Jag vet inte vad livet är till för, jag vet inte vart jag ska ta vägen, vad jag ska göra. Mitt hjärta skriker efter så många olika saker att jag inte vet vilket röst jag ska lyssna på. Jag går i tu, i tusen bitar. Att fly, att stanna, att kämpa och att ge upp. Jag är vilsen och ensam i min lilla själ. Mitt hjärta skriker efter att få fly till varmare breddgrader, till nya ställen, nya lukter, ny kultur och nya människor. Det gör ont inombords att vara fast, för jag är ändå vilsen. Mitt hjärta skriker efter kärlek och värme. Mitt hjärta skriker efter lugn och ro i kroppen, trygghet. Min hjärta skriker efter att få vara fast för någonting älskvärt, utan att vilja springa iväg. MItt hjärta skriker av panik över det som hänt, allt som gjorts mot Frida, hon som en gång i tiden var något annat än en skugga. Mitt hjärta skriker av ilska över min dumhet och dåliga beslutsförmåga. Mitt hjärta skriker efter att få le utan att behöva hålla tillbaka tårarna. Mitt hjärta gråter för att min själ ligger utspridd på alla möjliga platser och jag vet inte hur jag ska hitta dit, hur jag ska kunna samla ihop alla bitar och bli hel igen.

Jag skriker och gråter och slåss och skakar och darrar och sparkar och klöser. Men. Men? Tystnad.

Osynbara saker om mig:

Min vänstra hands lillfinger och ringfinger domnar bort lite nu och då
Känns som att jag fått ett slag mot käken, den känns sne och värker, men förstår inte varför.
Jag tar på mig skulden för allt, precis allt!
Jag blir glad när det inte finns nån smutsig disk att diska.
Jag är tacksam (för det bra) fast det inte märks.
Jag måste bli friskare för att få den hjälp jag behöver.
Nu är det på tiden att börja leva för min skull, så kanske jag kan finnas där för dig, för alltid.


Hjärnlös och vart tog mitt förstånd vägen?

Det har varit en himla bra helg, i stort sett... Men jag har inte använt min hjärna så flitigt, mindre bra.
Det var råååligt hos Martina igår kväll! Längtar till nästa helg! Och tack Tuss för sällskapet och allt det andra.

Hjärnlösa ageranden:
1. Hade tydligen köpt biobiljetter till i torsdags, inte fredags. Tack och lov gick det bra ändå. Jag skyller på sf's hemsida.
2. Råkade krossa en glögg-flaska i kyrkan. Jag klandrar den dåliga flaskan.

Nu undrar säkert nån vad jag gjorde i kyrkan med en glögg-flaska. Tuss och jag skulle nämligen lyssna på Emmy och hennes kör som hade en konsert. Efter vi hört henne sjunga skulle vi gå till Martina på fest. Så jag hade med mig alkoholhaltiga drycker i en kasche (kasse) in i kyrkan. Kan bara inte ha varit enbart mitt fel! För jag ställde kaschen på golvet och helt plötsligt var det ett glögg-hav på golvet. Gosh så jävla pinsamt! Fan vad jag skämdes. Åååh. KOKO.


Rött och svart

Jag älskar beachvolleyboll!
Jag hatar min utväxt!

Åtgärder: Spela beach varje lördag jag är ledig och kan.
                 Färga om håret!!! Pronto. Eller iaf i veckan.

Ikväll ska det bli roligt. Mina älsklingar ska samlas under ett tag och vi ska ha roligt!

Babysteps?

Först är det bra, men så faller jag så snabbt, så lätt och känslan av utanförskap infinner sig allt för ofta. Jag vill inte vara den människa som jag är, jag vill inte reagera som jag gör, jag vill inte känna mig på plats 375 varje dag.

Promenerade hem i natt, eller imorse kanske det snarare är. Det var skönt men extremt jobbigt, psykiskt. Jag insåg saker som fick mig att darra ända in till skelettet. Det har inte funnits i min värld förut, men när tanken gjorde sig synlig blev allt så självklart. Självklart, hemskt, tragiskt och förkrossande. Det gjorde ont i min själ och jag skäms, jag skäms över mig själv och min hatiska syn på mig själv.

Kom hem 5 imorse, somnade vid 6, vaknade vid 8.... somnade om ett tag men kl 9 var det kört och jag fick panik. Hur fan ska jag klara av att leva när jag inte får känna mig levande när jag försöker?

Just ja, Bond igår med två av de bästa. Det var hoppigt och mycket armviftande från min sida. Filmen var tydligen väldigt bra, jag var för neg för att se det. Men det var nog bra.

Insikter

Det är ett pick-us-up-trick att säga till en bunt studenter "glad helg, nu slutar jag här" en timme före utsatt slut-tid. Av den extra lediga timmen hängde jag med älsklingen och Erica i basturummet, virrade runt i korriodorerna och klagade över regnet, och räknade ut hur mycket vi klagar varje dag. Tack och lov att vi har nära till skolan!

Nu har jag sovit lite, tänkte att det vore bra eftersom jag inte kunde hålla mig vaken, vilket gör att jag förmodligen kommer vara ännu tröttare 3 i natt, så eftermiddagslur var nog behöveligt.

Saker jag ska börja göra:
Hänga i rödarummet
Skälla ut en massa kundtjänster för att dom låter en vänta så länge, studenter är inte gjorda av pengar! (eller tålamod)
Bli duktig
Stretcha som en galning i flera timmar så jag kanske slipper träningsvärken (fast den är ju lite nice)Grymma gymma-tjejer

Jag höll mig vaken på hela föreläsningen igår! Duktigt av mig. Dock var älsklingen och jag störda i huvudet, men det är roligt, vi skrattade iaf. Haha. Sen gick vi vilse under marken, köpte knark och hämtade ett hemligt, mysko paket på hotell björken. ICA utan framgång. Jag köpte färdig kycklingpytt. Uscha va hemskt! Inte bra med frysmat. IKSU med älsk Ubbe och det var bra, och gick bra fast jag var dageneftersegochallmäntkokoihuvudet. Sällskap hem med Tuss, mys. Däckade sen i soffan, en välförtjänt däckning. Jag höll mig faktiskt vaken hela dagen! Woohooo! Fast inte fan hjälpte det nattens sömn, vaknade 1 första gången. Seriöst!?!?!?!?!! (utropstecken!!!)

Idag är det en ny dag som ska bli en bra dag. Tror vi har flams-läraren idag, han är så himla rolig! Kan då aldrig somna på hans föreläsningar, tack och lov. Det blir skojsigt! Sen plugga? Skulle iaf behövas. Koko. Nu ska jag hitta nå kläder jag känner för att ha på mig idag.

Just ja, jag tycker inte om när jag får en påminnelseräkning med förseningsavgift när jag inte ens har fått en första räkning, och borde inte ha gjort det heller för jag ska inte betala den här månaden! Morr. Måste ringa till människorna i kvadrat sen idag.

Hem

Jag tror jag har hittat hem. Min själ är inte alls lika vilsen idag.

Patent på äggskals-skalle?

Den blonda Frida har än en gång sipprat fram. I huvudet på henne:

"Asså jag fattar inte varför det här lakanet är så jävla litet! Kan ju inte vara till en 1.20 cm's säng heller! Men det stod väl det på förpackningen när jag köpte det? Aja jag provar en gång till, vem vet, det kanske inte var så litet som jag tycktes mig komma ihåg. (Lägger lakanet på sängen, drar och sliter...) Va fan!? Det är så här litet! Så jävla knäppt! En till sak jag inte förstår är varför det är dubbelt tyg (vet vad ni tänker nu, men vänta med det lite). Jag har ju letat efter hål som man kan stoppa in täcket i, utan att hitta det, flera gånger dessutom! Hmm undra om man man kan sprätta upp det, då kanske det blir bra lakan-storlek, men det kan ju inte vara tänkt att man ska göra det, eller?! Aja. (Börjar vika ihop det) VA FAN!!! Där var hålet. Ojsan hoppsan det var nog inget vanligt lakan, utan ett påååååslakan. Koko.

Ibland undrar jag var jag använder min hjärna till. Till mitt försvar vill jag dock säga att jag använt det som lakan flera gånger (eller det kanske inte är nå bra att säga det) och inte hittat nåt hål nån gång! Aja. IQ-äggskalle.

Frosten har kommit

Det är vitt på gräset ute av frosten som smög fram i nattens kyla. Jag är frostbiten, långt in på mitt skelett. Jag borde skaka av kyla men istället är jag bara kall, inombords.

Inget långvarit kommer att fungera förrän jag blir friskare, inte så sökande, bökande och stökandes i mitt inre och yttre. Jag vill, men vet inte varför jag vill! Jag vill att det ska vara av rätt orsak, men jag vet inte, fortfarande för osäker i mitt egna mörker och även i dagens ljus. Det finns bara en. Tror jag, fast jag vet ingenting. Litar inte på mig själv. Men jag vill ha. Lita. Trygghet. Värme. Självsäkerhet. En.

Mixmach

Saker som får mig att känna mig duktig: återvinning (helst när jag går ut med det till soprummet), träning, städning, effektiv pluggning.
Saker som får mig att känna mig mindre duktig: sova på dagen.

Slutsats: jag ska fortsätta med träningen och de andra bra sakerna, sen sluta sova på dagen.

Jag är luskig (förväxla inte det med snuskig eller nåt annat äckligt) och på g. När ska det bli ben? Tvätt imorrn iaf. Och kanske lalalalala. Tror jag är hungrig. Är lite hyper, HYPER om ni inte förstod det. HYYYYYYYPEEEEEEER. Det är roligt. ska nog hoppa ut på gatan ett tag och dansa.


SLUTA!

Jag ska sluta sova för då slipper jag alla hemska mardrömmar.

Beslutsångest och penningakaos som vanligt.

Min helg i punkter

  • Städade och kom nästan för sent till jobbet i lördags.
  • Speedfixning och påklädning innan mina klasskompisar kom.
  • Glögg är det bästa som finns. (att dricka iaf)
  • Villan och corona, hejdundrans vilken rolig kväll!
  • Klantfrida glömmer bort vart hon lagt sitt kontokort och får panik, ett tag.
  • Sov och kom för sent till jobbet i söndags. (Linn ringde och väckte mig en minut i nio, jag började kl 9. Haha klantfrida slår till igen. Tips: ställ väckaren nästa gång)
  • Gäspmaraton på jobbet.
  • Försvinner i soffan.
  • Får ångest över min dumhet.

Fridas fredag

Så var denna fullspäckade dag över (mot sitt slut iaf). Den blev bra, precis som jag trodde den skulle bli. Blev inte riktigt riktigt som tänkt men bra ändå så jag är nöjd. Jag har till och med rensat bort flyttkartongerna som stod vid fotändan på sängen! Ställde dom iofs vid dörren... Haha. Men bar faktiskt nyss ner dom till förrådet och städade det! Galning.

Dessutom har jag hittat tillbaka till audioslave, tack bond!

Bästa idag var ändå när Emmy och jag åt lunch. Asså BUP blablabla. *blick+ögonuppspärrning* Asså man måste ju vara GANSKA störd för att få komma dit... *blick+blick+BLICK+utploppadeögon*. Kanske inte låter så roligt, men Ubbe och Hubbe skrattade å skrattade. Tack älsk.

Flera + under dagen:
+Nemo har inte klöst på dörren sen jag kom hem från skolan!
+Lotta och jag som nynnar loss till bond-trudelutten
+Älsklingen som var med om rolig, förvånande sak. Haha. Asså lilla lilla värld vi lever i (dvs umeå)
+Vänner i största allmänhet
+Roliga planer

-Middagen tog för lång tid att laga

Tjohej!

Bra dag! (?)

Denna dag kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Allt ska bli så himla bra idag. Det är en bra dag. Fullbokad hela dagen, men mest med roliga saker så det gillas. Det enda som jag förstöra denna dag är om jag ramlar med cykeln. Peppar peppar ta i trä (och jag tar i trä). Annars kommer det vara en bra dag. Så det så. Det har jag redan bestämt så försök inte med nåt annat.


Ur en bok...

Kanske så småningom kan acceptera det, men aldrig att respektera handlingen.

Torsdag gissar jag

Det borde vara olagligt att börja 8, åtminstone när det är höst, vinter och vår.

Jag försöker, men gäspar ut min förtvivlan som blir till tomhet efter alldeles för korta stunder.

Förtydliganden:
Tres: jag drömde inget :P
Martina: Trynsnören är sånna där snören som sitter innanför tröjan, går mellan axel till axel och fastnar alltid i näsan när man (jag) tar på sig tröjan.

Framsteg?

JAAA! Jag sov typ 5 timmar i sträck inatt! Woohoo. Jag ska börja gå isäng sent så jag är så extremt trött att jag bara inte kan hålla mig vaken när jag vaknar under natten.

Jag har ringt veterinären nu! Bra bra Frida. 

Annars vet jag inte. Jag vet inte mycket, bara att det gör ont i mitt hjärta ibland och mina tankar är sneställda.  

Trynsnören!

Jag hatar trynsnören på tröjor! Va fan är dom till för egentligen?

Och crepes var inte lika gott som jag trodde, glögg är godast. Stressad (ovanligt nej tack) hej hej.
(Ramla inte med cykeln)

Skämt?!??

Är det här nå skämt eller? Jag skrattar inte! Är så långt ifrån att skratta som möjligt (kom ihåg att jag är sämst humor, så jag skrattar åt det mesta). Jag är inte på skämthumör! Jag är arg och irriterad och TRÖTT.

-> Jag vaknade 01:49 inatt och har inte sovit sen dess.

Kvällswalk

Suttit med hemtentan mest hela dagen, förutom när jag sovit och ätit och sett på tv. Kortslutning i skallen och jag gick ut å "clearademybrainandwenttoICAtobuybananassoIcaneatsomethingaftermyworkouttomorrow"-walk.

Jag tycker att det är mysigt att prata med mig själv när jag är ute och går.


Dummadumma

Dumma dumma dumma dumma dumma dumma dumma dumma dumma!
Orsaker till dumma x 9:
1. Vaknade strax före 3 i natt, och har inte sovit alls sen dess! (förutom 1 timme för ett tag sen)
2. Mår illa, känns som att jag åkt nån hemsk karusell hela natten och samlat på mig en massa illamående som jag nu måste stå ut med.

Geisha night!

Var skittrevligt igår! Roligt på förfesten, trevligt folk och en massa skratt. Var dock lite kallt så jag värmde mig i ugnen, men brände mig på värmeslingan TVÅ gånger. Koko. Sen Olles och det var trevligt det med. Mycket bra kväll. Åt goooood maxmat där på natten, vill ha mera. Haha. Sen gick jag och Linn hem till henne och däckade under hennes duntäcke. Jag vill ha tusen duntäcken i min säng.

Idag mår jag som förtjänat, eller njae, mår fan för dåligt för att jag skulle ha förtjänat detta. Fryser och skallen spränger, och det är kallt som sagt. Hmm ska nog värma min riskudde och mysa mig ner i soffan under ett ton filtar. (Ge mig ett duntäcke, ja tack!)

Just ja, jag var ond geisha igår, med grillpinnar i mitt hår.

Sy-dag

Vad som behövs för en bra sy-dag:
Helst en symaskin som funkar (blir lite jobbigt annars)
Tråd i rätt färg (tack mamma för lånet)
Rak hållning i ryggen (sitter ju som en ostkrok!)
En katt som INTE jagar saxen när man klipper, lekar under tyget och käkar trådsnuttar (Älskar Nemo, men hon hjälpte verkligen inte till idag)
Tid och tid och lite mera tid! (Suttit i 6 timmar å sytt)

Ursäkta den kursiva stilen, råkade dubbeltrycka på nå tangenter och nu får jag inte bort det! Råknas. Jag kan inga hemliga kommandon för att få bort permanent kursiva bokstäver. Hjälp!?

Emmy: Jaaa! Hade behövt bra kvällsknark. Tragiskt att gå upp så tidigt på en lördag, utan att jobba :P

Men nu är jag iaf klar med min ******-klänning. Den blev bra, men sket i armarna, är less och slut nu. Plugga eller sova? Hmm.. svårt val. Ett av alternativen lockar väääääldigt mycket, det andra inte alls lika peachie. Får se vad jag hittar på... So long

Lördagsmorgonförvirring

Jag vaknar så jävla tidigt hela tiden! (kanske beror på att jag går isäng tidigt, men det skiter jag i)
Idag ska jag sy för hela slanten så jag kan komma på halloweenfesten påklädd. Och ja Martina, jag ska ut. Ska du? :) Vi får ta och höras så vi kanske kan ses!

Upptäckte en sak när jag åkte buss från stan igår (har inte åkt buss på ett tag), att 1ans buss hade bytt plats med 5&8an! Så kan dom ju inte bara göra utan att ropa ut det för hela världen, eller iaf hela stan. Typ skicka brev till alla som bor i Umeå och informera om den häpnadsväckande ändringen! Fast sen kom jag på att det inte är så miljövänligt, blir ju en masa kuvert och pappar, stackars träd. Men ändå!

Käkar frulle nu sen fram med brumbrum-maskinen och idéerna. Spruttsprutt!

RSS 2.0