PANIK nr2

Nu har Ubbe farit hem, och jag är själv med en jamande, åmande katthona som är i löpen. Är då inte tyst en sekund iaf, så jag behöver inte känna mig ensam, om man ska försöka se det positiva i en katt som går med ändan först.

Jag har färgat mitt hår, rött och finare igen. Det är mörkt i min lägenhet och jag har panik i min själ.

Ibland är jag smart, och ibland mindre begåvad, som tidigare idag. Emmy satt här vid mitt barbord, och jag skulle visa att det inte satt fast i väggen så bra på ena sidan. (o)smart som jag är drar jag i bordet så att det lossnar på andra sidan oxå. Så nu sitter det inte alls fast i väggen, utan står på ett ben och ranglar. Förstår inte varför jag inte använder min hjärna, fick ju den av en orsak! Ibland blir jag bara så less på mig själv. Nog med skit ändå, och fortfarande panik.

Försöker dela upp paniken i olika delar, och ta itu med dom en efter en. Vet inte om det kommer att gå bra, kom just på idé. Men uppdatering kommer säkert. Önska mig lycka till med mina i-landsproblem.

PANIK

Hubbe har hittat sin Ubbe, äntligen är vi hela och inte isär.

Men jag har panik över morgondagen, och bröt nästan ihop när Nemo inte tyckte om maten jag köpt till henne. Lite labil kanske? Eh ja. Panik panik PANIK! Och kroppen känner av det, började just blö näsblod. Skit. Jag är, nä, nu, sen kanske, eller vadå, när? kanske, måste sen det. och nej NEJ. KAOS. Livrädd. Vill inte, kom och rädda mig.

Snart kommer iaf Ubbe. Det är bra. Men jag är inte bra.

Dumheter

Jag är dum, världen är dum, då blir allt dumt. Inte konstigt att det blir som det blir!

Ilska

Jag är så fuckingjävla arg! Först på bloggen, som jag inte fick logga in på, sen på den jävla bakmaskinen som aldrig kan göra att bra bröd (jag följer recepten till punkt och pricka), arg på att jag är sjuk men mest av allt är jag arg på mig själv! SÅ JÄVLA ARG OCH BESVIKEN PÅ MIG SJÄLV.

Jag vill slå, sparka, klösa och misshandla mig själv. Men det får jag inte, för sånt gör jag inte längre. Det är fan också skit, vart fan ska jag ta väg med min ilska nu då?! Lyssnar på arg musik, men det hjälper inte så mkt. Vill ut och springa som en galning i skogen, men jag är sjuk och det är skit det med. Jag är så jävla uttråkad att jag snart sliter av mig mitt hår (och då är det fan illa).

Nu när jag är så här arg (på mig själv om nån missade det) vill jag göra andra dumma saker oxå, ätit har jag redan gjort, inte överdrivet mkt men 5 mackor typ. Jag vill slösa bort alla mina pengar på Friis och Company väskor och smycken. Jag vill dessutom supa skallen av mig. Inget av dom sakerna är bra saker. Det första är kanske lite bättre, eller? Vet inte riktigt. Dyrt.

Fick just tips om att lyssna på System of a down, det är bra det. Vilka har den där låten som jag brukar lyssna på när jag var arg förrut? Va fan heter den? Nu vet jag! Slipknot med Wait and bleed. Måste ladda hem Pain också.

Nu känns det lite bättre, men det lär nog inte hålla i sig. BLÄ!

SKIT

Det är skit
Jag är skit
Allt är skit

(men mest av allt är jag en SKIT)

Vad gör man när man är sjuk?

Sjuk som jag är har jag gett mig själv utegångsförbud, (tur att pappa kom förbi med lite mat) och man blir lätt uttråkad när man är instängd på 29 kvm. Nemo är mycket bättre på att underhålla sig själv än vad jag är, eller kanske inte förresten. Jag är ganska uppfinningsrik. Har lekt apport med henne, hon kom faktiskt tillbaka med råttan som jag kastade! Helt salig blev jag, en stolt mamma. Hehe.

Jag har tvättat, satt i papper i pärmar, sovit, blivit väckt av telefonen, gosat med Nemo, lagat mat, ätit mat, diskat bort efter jag lagat mat, sett tv och så blivit galen. Då kom jag på att jag kan skruva ihop tv-bänken som jag köpte för sisådär en månad sen, som jag sen ångrade för den är för stor. Men nu har jag skruvat ihop den och använder den som skohylla, skitbra idé! Rånöjd med mig själv. Hehe. Mkt mer organiserat, och nu har jag nånstans att slänga väskan på när jag kommer innanför dörren (som inte är golvet dvs.)

Nu måste jag hitta på nåt nytt att pilla med. Har inga fler saker att skruva ihop. Det enda jag kan komma på är att dammsuga och torka golvet. Men det är lite för duktigt, och tråkigt. Får se vad jag hittar på.

IQ-fiskmås

Frida nere i tvättstugan.... (som hon by the way aldrig varit i förrut)

Ser 5 maskiner framför mig, fan va bra tänker jag! Då hinner man ju tvätta en massa omgångar. Hehe. Fyller upp de 3 innersta, och kör igång dom, sen när jag ska försöka mig på ytterliggare en så hittar jag inte vart man ska hälla tvättmedlet, jag läser på bruksanvisningen men där står det inget om tvättmedel! Vänder typ upp och ner på maskinen (om man nu kan göra det, den står ju som fast i marken), försöker dra i allt som ser ut som en lucka... Till slut ger jag upp.

Går ner i tvättstugan igen, när maskinerna är klara och tvätten ska hängas och börjar då fundera på vart torktumlarna är... Sånna är ju som bra att ha till en del av tvätten... Då slår det mig. De två maskinerna som jag inte hittat nåt fack för tvättmedel till är ju såklart torktumlare! IQ-fiskmås. Och jag står och skrattar åt mig själv alldeles för länge. Dagens dumma. Haha. Ja man ska då lyckas med allt.


(Jag är ingen erfaren tvättare för er som inte förstod det)


Lyssna på din kropp

Min kropp sa nej, har gjort det i 1½ vecka,
Mitt psyke sa nej, för någon dag sen,
Jag sa ja och körde på ändå.

Nu har jag sagt nej, nej, NEJ.
Det är bra.

Sjukdag

Inget jobb idag, och det var ett bra beslut. Hade tänkt vara duktig idag och göra en massa behövliga saker, men jag är yr. Är febern tillbaka? Hettar och fryser, jag vill inte igen! När ska jag ha tid att bli frisk? Jag har iaf diskat och lämnat tillbaka en bok på UB, sen sovit och bara slappat i soffan. Jag borde dammsuga och torka golvet, för jag har lämnat spår efter mig. Dumma klösande fingrar.

Varm som en grillpinne är jag, väldigt inaktiv, jag som skulle simma idag, men det var nog smart att välja bort det. Måste vila upp min kropp ordentligt, sen kan jag sätta igång med träningen på riktigt igen. Jag behöver det, mitt psyke behöver det, håller redan på att falla isär på alla sätt och vis.

Så många tankar som hinner passera mitt tankecentra när man inte gör någonting, på gott och ont. Jag blir sentimental och besviken på mig själv. Det är bara jag som kan förändra. (punkt)

...

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part

Like old times...

OBS! OM NI INTE VILL TA EN TITT I MIN FÖRSTÖRDA HJÄRNA OCH VETA HUR JAG MÅR SÅ FÖRESLÅR JAG ATT NI INTE LÄSER DETTA!

Precis som förrut, innan jag slutade... Och jag blir livrädd att det ska fortsätta så, att hösten kommer gå i samma fotspår som förra hösten, då dör jag, på riktigt. Cyklar till jobbet med gråten i halsen, Lotta öppnar dörren åt mig och jag undviker hennes blick för om våra ögon möts så ser hon direkt hur det står till, och då bryter jag ihop. Biter ihop hela dagen, kämpar på som jag alltid gör, men så närmar det sig slutet, Magnus börjar och han ser så klart igenom mig totalt, jag jag är rädd för att han ska fråga hur det är, men det gör han inte, förmodligen för han vet ju hur det är, han känner mig. Jag får sluta lite tidigare, byter om och ska säga hejdå till folket på kontoret... Linn frågar om jag är ledsen, rycker lite på axlarna och harklar fram nåt svar. Nu orkar jag inget mera, jag vill bara springa därifrån och sätta mig i ett hörn och gråta, i flera timmar. Så som förr i tiden när jag jobbade. Så som jag var rädd att det skulle bli om jag började jobba där igen. Jag är livrädd. Det går inte. Cyklar hem så fort som möjligt, kommer innanför dörren och då brister allt. Jag har förlorat ett år. Kan inte jobba imorrn, jag går itu. Förstörd och sönderkörd. Jag kan knappt andas, i en bubbla är jag.

Vill hetsäta men vet att det inte löser några problem, iaf inte på sikt. Men det lindrar för en stund och jag äter. Sen sover jag, och äter mera. Precis som förr i tiden. Och jag pratar med Josse, och hösten är ingen bra årstid för mig, så som för många andra. Mår iofs inte bra nån årstid, men på hösten dör jag. Det gjorde jag förra året, förstår inte riktigt hur jag överlevde den, men det blev vinter och jag lämnade mitt täcke. Orkar dock inte med en till sån höst, jag vill inte vara en zoombie! Därför kan jag inte jobba imorrn, för jag vill inte förstöra flera månader, innan dom ens har börjat. Jag gråter redan. Jag ska börja plugga! Panik gånger tusen. Får inte gå som förra gången, därför kan jag bara inte vara förstörd innan det ens börjat. Frida i första hand för första gången?

Slavdrivare

Sover, jobbar, sover, jobbar, sover, jobbar, och det är fyra dagar kvar på detta spår. Men förhoppningsvis ska jag orka göra andra saker än att sova efter/före jobbet.

Snart börjar jag skolan, MEGAPANIK! Och snart kommer Emmy äntligen hem igen, motsatsen till panik. Och jag har annan panik också, min multiplikation går inte ihop.

Upp och ner

Jag bara sover och sover och sover, fast det kanske inte är så konstigt :P Klev nyss upp, iofs varit uppe och ätit frukost, men sen gick jag och la mig igen... Jobbar kväll idag med, K igen. Fast idag har jag Erika vid min sida, det är bra, så kanske jag kan göra allt man ska för hon vet hur man gör saker :) Kände mig lite kass igår, men det är väl inte så konstigt att jag inte kommer ihåg allt, var ju trots allt drygt ett år sen jag jobbade chefspass förut.

Jobbar till 1 i natt, sen börjar jag 10 imorrn. Inte så roligt, men jag får skylla mig själv, tänkte inte så långt i fredagsnatt på fyllan. Haha ovanligt va.

Nu äter jag blodpudding, igen. Har fan inte ätit så här mycket blodpudding någonsin i mitt liv. Ne måste ila.

Vilken helg!

Helgen i siffror
Sov 6 h på två nätter
3 liter vin, 5 cider och lite glögg på 2 kvällar
1 brännsår på rumpan (bastu-agregatet, jävlar vilket fult ord)
8 h har jag jobbat bakis
1 rivsår under ögat (vad hände?)
Bastat 7 gånger, badat lika många gånger i en pool
Druckit 4 resorb blandningar
Kastat ca 32 plastankor i huvudet på folk
Dansat i sisådär 37 minuter
Hostat ungefär 1085 gånger
Älskat mina kompisar typ 1 000 000 gånger

Utkast: Saker som ...

Saker som var bättre förr:
Jag svettades typ aldrig.
Jag kunde ha jeans på mig utan att vilja ta livet av mig.
Jag flydde och det är skönt så länge det funkar.

Saker som är bättre nu:
Jag LEVER

(skrev det för nån dag sen, men vad hände? aja nu kommer det iaf.)

Bakis

Ojojoj OJ ojojoj. Kommer en så kommer alla fallalllarlalala. (Jag är inte full, bara bakistrött). Fest igår med lillsyrran, myspys hade vi och det var trevligt. Jag tycker om min Darlinn. Sen lite mera ferre sen utgång och det var nice price in the what? Blev väckt av Fredrik imorse, han ringde, fast mitt fel för jag sa att han skulle ringa när han vaknade. Inge jobb ikväll/natt, måndag kväll istället vilket betyder poolfest i Nordmaling. Måste bara sova lite till tror jag.

Träffade gamla vänner igår, det var nice price det med. Och lina, den tjejen diggar jag stenhårt. Min heting.

Nä sängen väntar. Tjosvejs.

Ny dag, nya (kraft)tag

Vaknar upp vid 9, helt slut. Kravlar mig upp ur sängen och ställer mig i duschen, men efter bara en liten stund kommer yrseln och illamående, skyndar mig klar och sjunker sedan ner på golvet. Fastnar där ett tag, innan jag lyckas ta mig till sängen, somnar på direkten. Vaknar upp återigen, illamåendet kvar, förstår inte varför! Sitter det kvar från igår, då jag grät så mycket att jag lätt skulle kunna spy (om jag nu hade den förmågan)? Jag vet inte, vet bara att jag är less på att må skit och att jag har ont i ryggen.

Men det här ska inte få förstöra min dag, har bestämt mig för att jag kommer att känna mig som en ny människa efter frukosten, vare sig kroppen vill eller inte. Efter regn kommer solsken, så även i mitt liv har jag tänkt. Jag måste lära mig hur den riktigt världen funkar, för min stämmer inte. Bara att bita ihop ett tag och ha tålamod, så kommer solen skina någon gång i framtiden. Jag vet att jag måste, för att fly funkar inte längre. Bättre att fäkta.

Bortglömd ilska.

Jag vill kasta, skrika och slåss! Jag kan inte blunda längre, inte om jag någonsin vill gå vidare. Det blir mer och mer påtagligt för varje dag, har gömt mig på alla ställen som går men jag blir alltid hittad. Kan inte fortsätta fly, men vet inte vad jag annars ska göra. Det gör ont, det gör ont så in i faaaan. Vad ska jag göra för att orka vidare? Har kört på, med allt det mörka inlåst i en låda som jag gömt längst in i förrådet, men på nåt sätt ligger den under sängen nu och knackar på varje natt, och ibland på dagen. Snart står den vidöppen och jag faller ihop på golvet. Hur ska jag någonsin kunna leva normalt? Jag tänker inte konfrontera.

Tänk inte på mig, tro inte någonting och rör mig för guds skull inte, aldrig igen. Jag är FÖR förstörd. God natt.

Kurerar mig

Ingen träning sen förra fredagen, börjar som smått bli galen och tror att jag har gått å blivit smällfet! Jag som hade kommit igång så bra, och så blir man såklart sjuk, och aldrig blir man frisk heller. Det är elakt, en elak värld vi lever i. Träning imorrn hade jag tänkt, men om jag vaknar upp med samma röst (dvs ingen röst) imorrn får jag nog tänka om. Ska ju trots allt jobba lite imorrn, men först Freja öppenvård och sen jobb. Därefter ska "Darlinn" och "Freelove" göra umeås gator osäkra :P Jag diggar nog mitt nya smeknamn, det är sött. Tycker Linn var duktig som kom på det, dock inte lika bra som Darlinn. Haha.

Idag ska jag göra absolut ingenting, förutom att gå till åhems centrum och hämta ut mitt paket (ja!) och sen städa till lite i lägenheten, ska försöka få bort de sista lådorna från golvet. Vore nice. Äta blodpudding ska jag oxå göra, det är bra.

Jag är sko- och väskgalen för tillfället. Jag håller på tappa mitt förstånd. Jag måste lugna ner mig och försöka komma ihåg att jag faktiskt INTE har råd. INTE Frida. Fy. Men jag vill ju ha! Gah. I-landsproblem, jag tycker om sådana, less på alla riktiga problem, skönt att ha några fjantiga att våndas över.

Moget

Jobbat idag, fast jag är sjuk, det är kanske inte så smart, men jag är inte dum helt igenom... Regnade när jag skulle cykla till jobbet, och mogen som jag är tog jag på mig regnjacka OCH regnbyxor. Var typ 15 år sen jag hade på mig regnbyxor sist. Kände mig väldigt mogen, har gått i från "detärsåtöntigtattharegnkläderpåsig"-stadiumet. Bra bra.

Jag är knäpp

Det är kanske inget nytt, men jag är knäpp, knasigt, konstigt knäpp fast ändå på ett bra sätt, oftast iaf. Det händer då saker, och det tycker jag om. Men jag är inte som alla andra får i hagen.

Fortfarande sjuk idag, klev nyss upp ur sängen och frös som en isbjörn utan päls, tog på mig en tröja men började såklart svettas som en galning då. Inte riktigt kry än. Men chefen ringde imorse och frågade om jag skulle jobba idag, jepp hade som tänkt det sa jag. Vettefan om det var så smart av mig. Är dock bara 3 timmar, men nu har det börjat spöregna ute. Men men. kanske lite mat och då blir hela världen en ljusare plats?

Sjuk

Går isäng med ont i halsen, men tänker att det är för att jag söp i lördags, men vaknar upp med halsont, sprängande skalle och snorfylld näsa. Jag vill inte vara sjuk, det har jag inte tid med!

Verktygslådor

Jag tycker om verktygslådor, dom är roliga att gräva i och man vet aldrig vad man kan hitta där.

Kaos på olika sätt

Vadå lugn helg, bullshit. Jag är ju trots allt Frida. Fest hos Lina igår, jag älskar henne. Var riktigt roligt! Tjejtoabilder och sen brottning på golvet med 2-3 andra. Slutade med att Madde bröt tummen, jag blödde näsblod som fan och lite sånna saker. Rejält mörbultad idag, men det var det värt. Haha. Jag tycker om när det händer saker. Sen bara en massa skit, men i slutändan så var det bra. Nu vet jag, det är så fuckingjävla skönt. Dock har jag gett upp.

Somnade med tårar som ramlade ner på kudden men vaknade upp på skitbra humör, återigen. 3 dagar irad på jobbet som jag var på strålande humör! Det är helt underbart. Jag känner knappt igen mig själv. Jag gillar nya Frida. Hehe. Jag kanske är lite galen och konstig, men sån är jag. Ta mig för den jag är, eller ta mig inte alls.

Förr i tiden

Så har skrev jag i min dagbok den 5 augusti 2002

"...Jag måste även börja äta nyttigare och bättre. Därför vill jag pröva att räkna kalorier. Jag vet att det här kan vara riskfyllt/farlig mark. Och om jag börjar kan det vara svårt att sluta, och det kan (om det går för långt) leda till anorexia. Men jag är inte hjärndöd än, så jag ska inte låta det gå så långt"


3 september 2005

"Insikten börjar komma i takt med att födan jag stoppar i mig når magsäcken. Äcklad, det är så jag känner mig. Det är inte förrän nu jag halvt börjar fatta, fatta vad jag gör mot mig själv, fatta min omedvetna självmisshandel av kropp och själ, fatta konsekvenserna av min planerade förstörelse. Jag fattar, men kommer aldrig någonsin förstå varför.

Tanken om att även jag skulle kunna vara lite rundare, rund och go som man brukar säga. Men inte jag, det går inte. Dom två orden går inte ihop. Om jag blir rund blir jag inte go, jag blir ett berg av äckliga valkar, äckliga tankar och du kommer aldrig få se ett leende på mina läppar.

Ja tack, hjälp mig. Jag behöver hjälp. Börjar gråta nu, jag gör ofta det när jag inser hur dåligt jag faktiskt mår, hur sjuk jag egentligen är. Då kommer tårarna återigen på besök. Men jag torkar av dom, sparar dom i en fontän av sorg, så jag ser dom, så att ingen annan förstår innebörden med den sorgset vackra fontänen."


Ojojoj vad det väcks en massa tankar och bortglömda känslor när jag läser mina gamla dagböcker. Så naiv jag var förut, ung och dum som man säger. Fan. Aja, ingen vits att ångra min dumhet, hjälper inte. Bara att ta nya tag och försöka göra framtiden till en bättre tid.

Chockad!

Har varit glad två dagar i rad på jobbet! Jag är i chock! Helt galet underbart. Jag och Linn har skrattat om skrev och lökar och "spank you". Haha. Hoppas på en lika bra dag imorrn. Jag har lallat omkring, jag lever! puss


Bra dag

Vaknar upp på bra humör, äter ovanligt god gröt med blåbär i. Det är bra. Det behövs. Sen till jobbet, en massa folk och jag står bredvid Linn i kassan, värsta teamworket. Sånt gillar jag. Hon gillar jag. Ös i början, sen väldigt soft. Jag bökade om i frysen i typ en halvtimme och kom ut med alldeles för röda fingrar. Men det var skönt. Det var en bra dag på jobbet idag, ovanligt med sant :)

Sen cykla hem, slänga i sig lite mat och fara till IKSU och simma med Josse. Nytt rekord på 30 längder, vi var duktiga ikväll. Och trappan upp kändes ovanligt lätt. Träningen kanske har gjort nåt...

Hem och äta äggmackor, bra igen. Duktig av mig. Vill ju inte bryta ner dom få musklerna jag har. Idag är jag på bra humör. Imorrn ska bli en bra dag det med. Spika lite mera nu?


Brödbak och skruvar

Duktig jag känner mig nu, bakat bröd och punkan på cykeln är fixad (dock inte jag som kan ta åt mig cred för det) och jag har börjat skruvat i hyllor, som senare ska upp på väggen. Kanske ska sätta upp nån tavla ikväll, det är hemtrevligt.

Men för tillfället är jag väldigt yr, vet inte riktigt varför. Antingen har jag en blodsockerdipp (vilket jag inte borde ha) eller så har jag druckit för lite. Röstar på det sista. Är så less på vatten. Men ska försöka hälla i mig lite till, skadar nog inte iaf. Allt annat som jag brukar dricka kostar alldeles för mkt, budget AB nuförtiden.

Fick kycklingsallad av mamsen och papsen, man tackar för det! (saknar dig emmy!)

Nä nu måste jag dricka nåt, upp och hoppa!


Getting better...

Dagen började inte bra med punka på cykeln när jag skulle ta mig till IKSU. Fan vad jag blev arg! Gah. Kan dom inte ge sig någon gång? Känner mig helt isolerad utan cykel, tycker inte om känslan. Var inte på bra humör när jag mötte Josse i entren. Men vi simmade iaf, jag lyckades komma upp i 24 längder. Simmade förbi folk i ilska och envishet. Går hem (morr) och funderar på att lägga mig och sova, men har inte lugnet till det, ligger och stirrar i stället och undrar när jag ska bryta ihop, känner att det är på väg. Var nämligen på väg att börja gråta när jag såg att Nemo inte hade nå vatten i sin vattenskål. Då är det fan inte bra, om en sån liten sak kan få bägaren att rinna över. Jag somnade iaf ändå, vaknar av att syster ringer. Det är bra. Vi går till uni och letar en bok på bibblan som vi till slut hittar, det är oxå bra. Sen visar hon mig var jag ska hålla hus de kommande åren. På instutionen hittar vi en guldgruva, dvs ett bord med en massa böcker med lappen "varsågod". Jag tog dom på orden och kom hem med sisådär 25 böcker. Det är bra, billigt är bra.

Djupt nere imorse, och jag behöver gråta för att orka vidare. När ska jag ha tålamodet till att stanna upp och andas? Men det känns lite bättre nu. Var ute med Nemo och plockade lite blåbär. Jag gillar blåbär. Ska gå till affärn och köpa jäst nu, så jag kan baka lite bröd och känna mig ännu duktigare. Och dessutom få något att göra, biter av min fingrarna annars.

Varför?

Varför sitter jag här när jag knappt kan hålla ögonen öppna? Varför är ingenting så bra som jag tror att det ska vara? Varför fortsätter jag att misshandla mig själv? Varför är jag så fuckingjävla svag? Varför har jag ingen karaktär? Varför har jag ingen kontroll över mig själv, eller nåt annat för den delen? Varför varför varför?

Jag vill inte vara med och leka längre.

Funderingar...

Vad händer om man tappar ner papper i olja som är 180 grader varmt? Jag ville undersöka saken igår på jobbet, men Erika tyckte inte att det var en så bra idé. Hon hade nog rätt.

Hade tid för många tankar igår på jobbet, var nog i min egen lilla värld, på gott och ont. Hade ångest ena stunden, medan jag dog av skratt den andra (när Erika härmade blåsta fulla tjejer som tycker det är konstigt att plåten ovanför grillen är varm).

En annan sak jag tänkte på var att jag tycker om lukten i världens äckligaste hiss. Det beror inte på att jag är äcklig, utan på att den lukten är minnen, röklukt blandat med sopsäcksläckage i en härlig mix får mig att tänka tillbaka på tiden då jag rökte på jobbet, då dom där fem minuterna på övervåningen var allt. Avslappning, njutning och en chans att sitta och andas. Ett tag var det de enda som var bra med att jobba. Den där ciggen, då allt annat var skit.

Nu har jag kommit en längre bit på vägen, jag röker inte på jobbet och jag går inte runt med gråten i halsen, hela tiden iaf.

Idag är jag helt knäckt, och behöver ta igen mig.

Aqua

Jobb till halv ett inatt, sova vid halv 2, upp före åtta och vakna försöka vakna till liv innan jag hoppade på cykeln till IKSU, aqua 1 var på schemat. Första passet, mjukstart, jag gillare! Mera sånt, fast var lite för mesigt. Jag vill hoppa och studsa mera. Väntar på att havregrynsgröten ska svalna litegranna, sen ska jag äntligen fixa nytt ID-kort. Sen vankas det jobb ikväll med. Men det är bra, jobbar med Erika och det är bra det.

Idag börjar mitt nya liv, version 73.

Spyless

Jag är så jävla less på mig själv! Varför är jag så jävla dum i huvudet?
Är varm och yr utan orsak. Och jobb imorrn kväll med. Chefen sa att det finns massa pass som jag kan få om jag vill. Pengar tänker jag, och något att göra, men vad säger kroppen? Och jag kan inte säga nej. Ta mig härifrån.

Jag är så jävla less på andra än mig själv oxå, men tänker inte nämna några namn, det är lågt. Men känn dig inte träffad utan anledning, för jag är förmodligen inte less på dig. Gah!

Det är en sån dag idag, en dag där jag är less på allt och alla. Vill bara gå och lägga mig, och hoppa över den här dagen.


BLÄ!


Typisk söndag

Bakis och allmänt seg efter en hård vecka. På söndagar får man faktiskt vara ett vrak, vilket jag tog till vara på. Sov mer eller mindre till 17, var iofs uppe och åt frukost vid tolvtiden, men annars så låg jag och slappade i sängen, sovandes till och från. Men man får. Sen handling på Maxi, ägg och köttfärs, typ. Det är bra skit. Nu kan jag låsa in mig i lägenheten i en månad och ändå klara mig. Nog för att det inte är något jag tänker göra just nu.

Ikväll har jag ätit äggmackor, väldigt goda med sallad och sånt stuff, och softat i soffan med lill-Nemo.

Jag är stolt över mig själv, Josse är oxå stolt över mig. Det känns bra, som att människor faktiskt kan ändras. Jag gillare, och tänker fortsätta på den banan. Det tar iofs 12 veckor att ändra på ett beteende (har jag fått höra alldeles för många gånger), men är iaf på rätt väg nu. Bra Frida.

Och det känns skönt att veta, nu ska jag bara komma ihåg det.
Dags att borsta tänderna nu!

Jag gillar att vara aktiv

Ska jag vara frisk när oktober är slut? Jag fick panik! Inga ätstörningssymtom sa hon, men allt det andra då tänkte jag!?

När jag ändå är inne på dåliga saker så hatar jag havregrynsgröt efter två mornar, bådar inte gott, ska nämligen leva på det i år. Och jag hatar att jag inte har några persienner och vaknar fem på morgonen och kan inte sova mer för det är så jävla ljust!

Annars är det ganska bra för tillfället, jag har fullt upp mest hela tiden, stressar hit och dit, men jag gillare för då hinner jag inte tänka så mkt, och jag hinner absolut inte hetsäta.

Och jag är så glad för jag har ett barbord med stolar nu! Wiii! Underbart att inte behöva äta på golvet. Jag börjar få till det riktigt bra här i min lilla lya. Och Tuss var förbi igår, alltid lika underbart att umgås med frejaner! Är som helt annat, och jag kan verkligen slappna av och bara vara mig själv. Jag älskar dom! Och hon bor så nära! Det är fan nice.
Ikväll är det fest med låtsaslillsyrran! Ja, det blir nice. Jag tycker om Linn.

Just ja, kom på en sak... varför häller jag alltid för häftigt när jag dricker, så att jag 2 av 5 gånger spiller? Klant.

Saker jag inte tycker om...

...osalt gröt
...när man är dötrött men sover ändå skit
...hår som inte sitter fast nånstans
...omklädningsrumsgolv, helst i duscharna, ne fan det tycker jag inte bara illa om, det HATAR jag
...att svettas när man inte borde göra det
...att det är höst ute

Dåliga idéer

1. Att ta på sig mp3-spelaren medan du cyklar. Det är nämligen lätt att tappa taget om snäckorna och vips så sitter sladden fast i kedjan.

2. Att beställa för lite cola, så det tar slut mitt under middagen. "Vad vill du dricka?" Cola "Den är tyvärr slut" Är den slut!? Skämtar du? "Ser det ut som att jag skämtar". Ne precis.

3. Att leva på vitkål flera dagar i rad.

4. Att dra fram massa saker utan att plocka bort dom. Lägenheten ser snabbt ut som ett bombnedslag.

5. Att fara och simma när jag kan somna sittandes på golvet.

Fullt ös

Det står ett nummer på min toadörr, är det för att man ska hitta den om den springer bort?

Jag känner mig tjock, fet och ful, men det har jag inte tid med idag, för det är fan fullt upp. Först träning (bortgjord), sen frulle (pågående), mata katter på ersboda (kommande) och sedan jobba (sist kommande).

Morgonpanik

Vaknade tusen gånger, och till slut tänkte jag ta mig upp och fara och träna, men så blev jag lat och försökte komma på någon undanflykt till varför jag inte behövde träna. Det enda jag kom på var att jag kanske behövde vila en dag, så kroppen hinner ta igen sig. Jag kör på det. Men jag har redan ångest av att sitta still, jag måste aktivera mig, sån fuckingjävlaångest! Jag blir galen. GAH! Och jag vill vräka i mig godis. Vad har hänt med mig? Jag tror jag ska gå under jorden. Där är det mörkt och fint, trångt och kallt. Bättre fly än fäkta. Jag ska hitta en krage som jag kan ta tag i, så jag kan rycka upp mig själv.

Min dag

En tomatskärarincident gjorde så att jag helt plötsligt var dagschef på Max. Det var inte igår. Behövde dock inte göra så mkt, men kändes lite roligt att få bestämma. Hehe. Och räkna kassor, ändå skönt att komma ifrån köket. Fast fick iofs jobba en timme längre än tänkt, men men (jag ser dollartecken). Sen hoppa på cykeln, svänga förbi Lotta och hämta min kamera!!!! JA!! Älsklingen hade hittat den nånstans hemma hos henne, underbart! Gjorde min dag. Därefter träning, själv, lite trist (krya på dig Josse). Blev bara gymmet, inge simning, var för mkt folk där, så jag sparar det till imorrn istället. Men jag är förvånad, är ju sommar och tisdag då hade det varit mer likt mig att supa, men icke sa nicke. Frida har blivit duktig.

Nu sitter jag och chillar och funderar på vad jag ska börja packa upp. Har förresten ätit en udda middag, kokta rödbetor med stekt vitkål och hummus. Funkade faktiskt himla bra. Men jag har svårt att sluta, och sockersug som fan. Får inte, får bara inte!

Virrvarv

Och så har lugnet lagt sig, och jag känner mig ensam i samma sekund. Som alltid varit med någon, vare sig det är på jobbet, på iksu eller här hemma. Och om jag inte haft någon vid min sida så har jag alltid pratat med någon i telen. Men nu gör jag ingenting och jag hatar känslan som kommit till mig. Jag borde vara glad, jag har en ny fin soffa! Dock gör inte det allt och jag känner mig övergiven, utan att jag haft någon som kan ha övergett mig. Paniken börjar sprida sig i hela kroppen och jag vill ut ut ut, och bara långt bort.

(Jag tänker, jag är dum, men jag tänker, om det går så tänker jag. Det som inte dödar, det härdar.)

Killar är förresten från en annan planet, iaf dom flesta. Kom fram till det när jag pratade med Anna, dom tänker helt enkelt inte alls på samma sätt som vi tjejer. Och dom kan verkligen inte göra flera saker samtidigt, iaf inte tänka på flera saker samtidigt. (Anna kom hem!)

Och i övermorgon får dom andra börja på Freja igen. Jag vill inte dit, inte för tillfället, vill först att sommaren ska få ta slut, sen kan jag börja där igen, och vistas inom frejas trygga väggar och bland mina underbara medsystrar. Jag kommer att hälsa på er, och jag håller alltid tummarna för er. You can do it!


Nu måste jag aktivera mig innan jag tuggar av min arm.


Svarta fåret

Gah det är helt galet! Var på rätt så bra humör, men nu är allt skit igen! Jag vet att jag är slarvig ibland (dvs på fyllan), jag vet det, men jag vill inte höra nån jävla suck i mitt öra! Jag klankar ner på mig själv så det räcker och blir över för alla, jag behöver inte mera skit. Fan vad arg jag är! Och så börjar jag känna mig som världens sämsta människa, så jävla kass jag är och att alla i min närhet skäms över mig, familjens svarta får och jag är bara en börda för alla.


Efterlysning

Har någon sett min kamera och min bastkjol (hawaiistråblablakjol)? Jag tappade bort dom igår, och känner mig lite ensam utan dessa saker.

Har iaf kommit på varför jag har ont på mina långfingersknogar! Spelade för mkt trumma på min kokosnötsbh igår kväll. Haha. Att ha på sig en sådan, det är väl okej på en hawaiifest, men att gå ut i den sen. Bra Frida.

Jobbat idag, död som en rensad fisk. Jag mår inte prima och har ätit hamburgare tills jag ville spy. Imorrn ska jag inte jobba bakis, det suger. Tyst och trött, dött?

RSS 2.0